Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
02 Dec 2014 15:10 #152914 by Πέτρος Αργύρης
Και εγω το ειδα το Interstellar! Πως καταφεραν και εφτιαξαν τετοια ταινιαρα, ρε παιδια?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jan 2015 01:47 #155171 by Βασίλης Σπετσιέρης
Είδα την περιβόητη ''Συνέντευξη'' με James Franco και Seth Rogen.Μου άρεσε αρκετά.Έχει μερικά καλά σημεία με το Franco.Επίσης,τι διάολο έχει γίνει την τελευταία πενταετία με τις κωμωδίες?Ούτε με αίτηση πλέον.Ενώ μέχρι το 2009 υπήρχε υλικό.

More
04 Jan 2015 18:17 #155178 by Dimitris Barlas
Εχω κατεβασει και εγω το The Interview, αλλα δεν εχω βρει χρονο ακομα να το δω. Επισης ειδα το Hobbit. Πολυ καλο, μπορω να πω.

More
05 Jan 2015 09:57 #155203 by Αγησίλαος Σιντόρης
Ειδα και εγω το Interstellar(μπορει να γινει και σλογκαν αυτο..!! Δεν θα της βαλω και 10 στα 10 μαγκες παντως δεν ξερω γιατι.Ισως δεν ειμαι και ιδιατερος φαν αυτων των ταινιων..Μην πεσετε κατευθειαν να με φατε,το ξερω οτι ηταν καλη ταινια απλα στο τελος μου τα χαλασε αρκετα.Ηθελα τελειως διαφορετικο και πιο αληθοφανες τελος.!

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
09 Jan 2015 16:21 #155383 by Georgios Manolis
The Thing 1982 και 2011 σε BluRay και τα 2.Το καινούριο καλούτσικο είναι αλλά σαν το κλασικό δεν έχει... ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
23 Feb 2015 15:13 #157102 by Δήμητρα
Big Hero 6! είχε πολύ πλάκα!

More
24 Feb 2015 11:18 #157130 by A
πρόσφατα είδα το woman in black 2, κάτω του μετρίου.Μία κακή αντιγραφή του πρώτου μέρου, που μου άρεσε πολύ!
αυτό που πρέπει να δείτε είναι το before i go to sleep. πολύ καλή ταινία με ανατροπές μέχρι το τέλος. Εξαιρετική ερμηνεία απο Nicole Kidman και Colin Firth. Η βαθμολογία 6.2 στο IMDB είναι αστεία. :angry:

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
24 Feb 2015 11:57 #157131 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Η τελευταία ταινία που είδα ήταν το Birdman και ήταν εξαιρετικό. Πήρε και το Οσκαρ μάλιστα.

More
25 Feb 2015 15:12 #157213 by Nadia Nasedo
Συμφωνώ κ επαυξάνω για το woman in black.Το πρώτο ήταν πολύ ωραίο, το δεύτερο απλό αναμάσημα.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης

More
25 Feb 2015 15:47 #157216 by AlexandrosLog
Είδα το Big Hero 6 και μου φτιαξε την μέρα πραγματικά. Απ¨τα καλύτερα animation του 2014.