Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
04 Nov 2012 16:28 #114494 by Κωνσταντίνος Μακαριγάκης
Είδα το Taken 2 πρόσφατα.Εντάξει αυτά που κάνει ο Λίαμ Νίσον δεν υπάρχουν πουθενά.Ηταν καλύτερη η πρώτη ταινία πάντως...

[center:20cm050w] [/center:20cm050w]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Nov 2012 17:39 #114500 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Είδα το Prometheus. Δεν κατάλαβα και πολλά και την σύνδεση του με το Alien, πρέπει να βγει και 2ο...

More
04 Nov 2012 17:40 #114501 by Γιάννης Φαφούτης
Είδα το The amazing Spiderman! Πολύ καλό!

More
04 Nov 2012 20:19 #114511 by Γιάννης Ρέμας
και εγώ είδα πρόσφατα το amazing Spiderman και τα taxi 1 και 2 και τις επόμενες μέρες θα δω και τα άλλα 2

More
04 Nov 2012 21:42 #114515 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Σας άρεσε η ιστορία του νέου Spiderman; ο κακός δεν ήταν "λίγος"; Ειδικά σε σχέση με τα παλαιότερα;
Και την Gwen ο Peter την γνωρίζει στο Πανεπιστήμιο, όχι στο σχολείο...

:sbfw2iqq

More
04 Nov 2012 23:03 #114519 by Γιάννης Ρέμας
καλή ήταν δεν είχε καμιά σχέση με την πρώτη ταινία αλλά όντως δεν είχε πολλές μάχες με τον κακό

More
05 Nov 2012 02:41 #114526 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Τι έγινε ρε παιδιά, επιδημία έπεσε ? και εγώ το είδα προχτές. :D

Καλή δράση, ωραία εφέ, γέλιο, αλλά με τα παλία δεν συγκρίνεται (καλά,απ το 3 είναι καλύτερο). Είδικά οι σημαντικές σκηνές που τον οδηγούν στο να γίνει Spiderman είναι πολύ καλύτερες στο πρώτο.

Αυτό που με ενοχλούσε περισσόττερο ήταν ο πρωταγωνιστής. Πέρα απ το οτι είναι hipster-οφατσα η συμπεριφορά του μου έσπαγε τα νεύρα.Δεν ξέρω αν βρήκαν βλάκα ηθοποιό η αν ηθέλαν να μετατρέψουν τον Peter Parker απο απλό φυτο σε πονεμένο άνθρωπο με προβλήματα συμπεριφοράς, αλλά αυτό δεν το βγάζεις στον κινηματογράφο περιμένοντάς να το αγαπήσει το κοινό. Σαν ψυχοπαθής δολοφόνος θα πούλαγε περισσότερο.

Επίσης δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά αυτός ο Spiderman είναι απαίσιος στο να κρύβει την ταυτότητά του. Περισσότεροι άνθρωποι ξέραν ποιός ήταν εδώ απ' οτι σε όλες τις άλλες ταινίες μαζί. Είδικά η σκηνή που
:3cbqtt9m

More
05 Nov 2012 08:27 #114531 by Νικολής Ασημάκης
Προτιμώ 1000 φορές αυτό το Spiderman, με τις ατάκες, την κάφρικο εφηβο-συμπεριφορά κλπ, από τον καλούλη, χαζούλη και κλαψιάρη Toby Maguire. Όταν πήγα να το δω στο σινεμά περίμενα να δω μια φόλα, αλλά ήταν ακριβώς το αντίθετο.

More
05 Nov 2012 11:37 #114548 by Γιάννης Ρέμας
πάντως η ταινία είχε επιτυχία και πιστεύω πως θα βγουν και άλλα spiderman

More
05 Nov 2012 14:20 #114567 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Zaratoth wrote: Προτιμώ 1000 φορές αυτό το Spiderman, με τις ατάκες, την κάφρικο εφηβο-συμπεριφορά κλπ, από τον καλούλη, χαζούλη και κλαψιάρη Toby Maguire. Όταν πήγα να το δω στο σινεμά περίμενα να δω μια φόλα, αλλά ήταν ακριβώς το αντίθετο.

Εσύ μπορεί να το προτιμάς αλλα υπάρχουν ΤΟΟΟΟΟΣΣΑΑΑΑ κομικς (απο το '60) ΤΟΟΟΟΣΣΣΑΑ animated που τον δείχνουν διαφορετικά.
Εξάλλου, η ιστορία του στο spiderman adventures εξηγεί πως ωριμάζει και γίνεται ο super ήρωας!

Βέβαια, στις προηγούμενες ταινίες το είχαν παρακάνει. Ηθελα και εγώ να σφαλιαρίζω τον Πήτερ Πάρκερ!!!
Γενικά όπως συμβαίνει σε όλα η μεταφορά δεν είναι απόλυτη

Ακόμα και το διάσημο Game of Thrones έχει ψεγάδια που κρύβουν σημαντικές πτυχές απο το βιβλίο, παρολα αυτά θεωρείται μια απο τις καλύτερες μεταφορές.

Ετσι λοιπόν καλύτερη απο την πρώτη ταινία του spiderman δεν νομίζω να έχουν βγάλει :P