Μου άρεσε κι εμένα το The Chronicle. Είναι διαφορετικό, το ερασιτεχνικό part είναι πιστευτό και έχει κανα-δυο ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Ελπίζω κι εγώ να το συνεχίσουν κάπως.
The Avengers:
Το περίμενα πως και πως, αν και είχα το φόβο ότι θα απογοητεύσει. Είναι από τις ταινίες που είτε θα βγουν super, είτε θα πατώσουν. Τελικά συνέβη το πρώτο
Ο μόνος χαρακτήρας που δε μου άρεσε ήταν ο Captain America. Μαζί με την Widow (θεά Johansson σε αγαπάμε!), φαινόταν λίγος, αδύναμος, άκυρος. Από την άλλη, είδαμε έναν απολαυστικό Iron Man και έναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΡΩΤΙΚΟ (sorry για τα caps

) Hulk! Πραγματικά, αυτός ο άνθρωπος (

είναι πολύ μπροστά στη ταινία. Οι πιο απολαυστικές σκηνές μακράν ήταν αυτές που έριχνε ωμό ξύλο ο Hulk (τις είδα ξανά και ξανά καμιά 20αριά φορές

).
The Intruders
:
Πολύ καλό ψυχολογικό θριλεράκι, δείτε το θα σας αρέσει.
The Cabin in the Woods:
Βγήκε καλύτερο από ότι το περίμενα. Ο Chris Hemsworth (Thor, The Avengers) είναι απολαυστικός μόνο και μόνο για την μπάσα φωνή του. Θα μπορούσε κάλλιστα να γυριστεί με 100 διαφορετικούς τρόπους και να έχει τον αντίστοιχο αριθμό από τέλη. Δείτε την και θα καταλάβετε
This Means War:
Πολύ γέλιο και αρκετή δράση για κωμωδία.
The Hunger Games:
Μαζί με το The Avengers, είναι οι δύο αγαπημένες μου ταινίες για φέτος. Θέλω να παντρευτώ την Jennifer Lawrence. Σήμερα! Τώρα! Δεν θα γράψω για την ταινία κάτι άλλο, γιατί δε θα μπορώ να σταματήσω. Απλά μη την χάσετε με τίποτα! Ανατριχιάζω με το παρακάτω κομματάκι από το soundtrack κάθε φορά που το ακούω:
[youtube:1s37t41j]
[/youtube:1s37t41j]
Anche libero va bene
:
Αν σας αρέσουν οι δραματικές ταινίες, δείτε το οπωσδήποτε. Οι ηθοποιοί παίζουν τόσο πιστευτά, βγάζουν το ρόλο τους τόσο φυσικά που νομίζεις ότι παρακολουθείς τη ζωή της οικογένειας μέσα από κάμερες και ότι δε πρόκειται για ταινία. Πραγματικά άψογο. Ο πατέρας και το παιδί είναι μεγάλα ταλέντα, θα ψάξω να βρω κι άλλες ταινίες τους.
[youtube:1s37t41j]
[/youtube:1s37t41j]
Επόμενες ταινίες που θέλω να δω:
- Shame
- Project X
- The Dictator (έχω ακούσει ότι είναι πατάτα, αλλά θέλω να την δω

)
- The Roomate