Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
14 Nov 2011 21:20 #101398 by Άγγελος Φασούλης
Nice πρέπει να το δω!

Τελος ταινίας:xkqsmi6u

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Nov 2011 21:26 #101399 by Βασίλης Δρέττας
ειδα το προηγουμενο σαββατο το machine gun preacher. καλη ηταν η ταινια αλλα να πω την αληθεια με κουρασε αρκετα

More
14 Nov 2011 22:01 #101402 by Παναγιώτης Σεντουκάς

draginfable wrote: Nice πρέπει να το δω!

Τελος ταινίας:29hiyboe

:mrgreen:
:29hiyboe

More
14 Nov 2011 22:16 #101405 by Άγγελος Φασούλης
Βασικά από τις ταινίες το συμπέρανα όχι από το trailer. Anyway, πρέπει να βρω χρόνο να την δω.

More
14 Nov 2011 22:50 #101409 by Παναγιώτης Σεντουκάς

draginfable wrote: Βασικά από τις ταινίες το συμπέρανα όχι από το trailer. Anyway, πρέπει να βρω χρόνο να την δω.

την φωτογραφια ενοεις?νομιζω η καμενη φωτο ηταν απο
:1rvtd4yp

More
24 Dec 2011 09:19 #103199 by theogfilis
Δεν βρήκα topic για προτάσεις ταινιών, οπότε υποθέτω πως γράφουμε εδω.

Λοιπόν, έχει κανονιστεί για σήμερα απόλυτα οικογενειακή βραδιά και σκοπεύουμε να κάνουμε έναν μαραθώνιο χριστουγεννιάτικων ταινιών μέχρι όσο πάει. Κάμια πρόταση για την περίσταση; (Κυρίως κωμωδίες θέλω, εκτός αν υπάρχει κάτι το εξαιρετικό)

One more match, I promise..

More
24 Dec 2011 13:43 #103207 by Άγγελος Φασούλης
Εγώ είδα πρόσφατα το Α very harold and kumar christmas, είναι και επίκαιρο!

More
24 Dec 2011 16:59 #103210 by Φώτης Ασημακόπουλος

theogfilis wrote: Δεν βρήκα topic για προτάσεις ταινιών, οπότε υποθέτω πως γράφουμε εδω.

Λοιπόν, έχει κανονιστεί για σήμερα απόλυτα οικογενειακή βραδιά και σκοπεύουμε να κάνουμε έναν μαραθώνιο χριστουγεννιάτικων ταινιών μέχρι όσο πάει. Κάμια πρόταση για την περίσταση; (Κυρίως κωμωδίες θέλω, εκτός αν υπάρχει κάτι το εξαιρετικό)

Οπωσδήποτε το nightmare before Christmas του Tim Burton. Δεν είναι βέβαια κωμωδία, έχει όμως αρκετά χιουμοριστικά στοιχεία. Είναι μια διαφορετική ματιά στα Χριστούγεννα μέσα από ένα goth/halloween σκηνικό. Αξίζει να την δείτε με την οικογένεια.

Άλλη πρόταση είναι ταινίες που βασίζονται στην ιστορία του Σκρούτζ και τις επισκέψεις από τον φαντάσματα. Η αγαπημένη μου είναι το "A Christmas Carol" με τον Patrick Stewart ( www.imdb.com/title/tt0216621/ ). Ούτε αυτό είναι κωμωδία όμως ο είναι καλογυρισμένο και οι ερμηνίες πολύ καλές. Αν πάλι προτιμάς μια πιο κωμική έκδοση υπάρχει και το Scrooged με τον Bill Murray ( www.imdb.com/title/tt0096061/ )

More
30 Jan 2012 14:36 #104341 by Κωνσταντίνος Αβορίτης
Εγώ πρόσφατα είδα Sherlock Holmes 2, Real Steel, Tinker Tailor Soldier Spy, Trainspotting, Requiem For A Dream, The Change-Up και 50/50

-To Sherlock Holmes 2 κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με το πρώτο ίσως και λίγο καλύτερη. Μπόλικη δράση, γέλιο, ανατροπές και έξοχες ερμηνείες !

-Το Real Steel θεωρώ πως ήταν μέτρια ταινία. Το τέλος ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο αλλά το κακό είναι είναι ότι από ένα σημείο και μετά η πλοκή εκτυλισσόταν πολύ γρήγορα, σαν να βιαζόντουσαν να τελειώσουν..Παρ'όλα αυτά ήταν ευχάριστη..

-Το Tinker Tailor Soldier Spy ήταν ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον έργο με πολύ καλή πλοκή βασισμένο σε βιβλίο. Ένας πρώην μυστικός πράκτορας προσπαθεί να αποκαλύψει έναν διπλό Βρετανό κατάσκοπο (ανάμεσα σε 4 κορυφαίους) που διαρρέει πληροφορίες στους Ρώσους κατα τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου..Πολύ καλή αν και η σκηνοθεσία την έκανε αρκετά βαρετή..

- Τα Trainspotting και Requiem For A Dream ήταν ταινιάρες κατα τη γνώμη μου. Εξαιρετικός ο Ewan McGregor στην πρώτη , πρωτότυπη σκηνοθεσία και εξέλιξη η δεύτερη. Η μία έδειχνε τις ζωές μιας παρέας ναρκομανών στο Εδιμβούργο ενώ η άλλη έδειχνε τις ζωές τεσσάρων ανθρώπων οι οποίοι στην προσπάθεια να υλοποιήσουν τα παράλογα ονειρά τους (εξ ου και ο τίτλος) καταφεύγουν σε ναρκωτικές ουσίες, με το δικό του τρόπο ο καθένας.. Απλά :icon bow:

- Ωραίο μου φάνηκε και το Change-Up ! Είχε κάποιες πολύ αστείες σκηνές !

- Το 50/50 είχε να κάνει με έναν 27χρονο που μαθαίνει ότι έχει καρκίνο και οι πιθανότητες να ζήσει ή να πεθάνει είναι 50/50. Παρουσιάζει την ζωή του με χιουμοριστικό τρόπο χωρίς να λείπει και η δραματική πλευρά των προβλημάτων του. Πάρα πολύ καλή ταινία !

More
30 Jan 2012 20:01 #104348 by Γιώργος Λόλας
Requiem for a Dream! Μαζί με το Butterfly Effect, είναι οι δύο αγαπημένες μου ταινίες. Χθες είδαμε το A Very Harold and Kumar 3D Christmas και είχε πολύ γέλιο! Το πιτσιρίκι που έπαιζε ήταν όλα τα λεφτά. Την προτείνω ανεπιφύλακτα.

Από τις ταινίες που είδα πρόσφατα, προτείνω επίσης το Tucker and Dale vs Evil (του 2010). Αν και το story είναι λίγο υπερβολικό, όπως και μερικές σκηνές, θα γελάσετε αρκετά.

Τώρα, αν θέλετε να κλάψετε, δείτε το Never Let Me Go. Πολύ ωραία φωτογραφία για το είδος της ταινίας (Drama/Romance) και αρκετά καλές ερμηνείες. Στην ίδια κατηγορία, προτείνω το If Only με τους Paul Nickolls, Jennifer Love Hewitt, Tom Wilkinson και το Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Jim Carrey, Kate Winslet).

[youtube:myu1v393]
[/youtube:myu1v393]