Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
10 Nov 2012 20:41 #114920 by Jester
Jetpack, portable ελικοπτεράκι, στυλό με εκρηκτικά ή βελάκια με δηλητήριο, συρματόσχοινο κρυμμένο στο ρολόι...άντε κινητό με δυνατότητα να οδηγείς το αυτοκίνητο. Κάτι τέτοιο θα ήταν πιο bondish. Και για τη σκηνή στο καζινο...τόσα και τόσα και τόσα παιχνίδια και δεν πόνταρε ούτε ένα χέρι???!!! Μια μπίλια, κάτι! Αίσχος!

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Dec 2012 16:16 #117276 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Είδα 2 ταινιούλες του μεταφυσικού τύπου :p. Το When the lights went out και το Thale. Το ένα είναι σε στύλ εξορκιστή και το άλλο είναι ένα συνδυασμός επιστημονικής φαντασίας και μυθολογίας.Καμία δεν ε άφησε ευχαριστημένο. Ειδικά απ το Thale περίμενα πολύ περισσότερα, αλλά τελικά περισσότερο blabla είχε παρά τέρατα.

Σχετικά ε το skyfall, ρε παιδιά, θυμάστε που στα κουτσομπολίστικα γινόταν ντόρος για μία Ελληνίδα που θα έπαιζε το κορίτσι του Bond ? Αυτή κέρδισε τόση δημοσιότητα και τελικά όλο και όλο είχε ένα γα%^σακι 10 δευτερολέπτων στην ταινία. μιλάμε η κοροϊδία.

More
26 Dec 2012 20:12 #117301 by Γιάννης Παναγιωτίδης
The Hobbit. Καλή ταινία ένα 8/10 παίρνει από εμένα στο imdb. Την συστείνω ανεπιφύλακτα στους fantasy και τους tolkien fans.

More
27 Dec 2012 10:27 #117316 by Θοδωρής Κώτσελας
The Hobbit.ηταν πολυ ωραια ταινια και αναμενουμε τη συνεχεια.

More
27 Dec 2012 11:09 #117320 by Χριστίνα Νικολιδάκη
Περίεργο! Επιτέλους ακούω καλά λόγια για το Hobbit! Γιατί από τους περισσότερους έχω ακούσει πως είναι μέτριο, με κακά γραφικά και οτι κοιμίζει μέχρι να μπεί στο θέμα. Θέλω να πάω να το δω σύντομα. Αλλά η ταινία που είδα πρόσφατα είναι το The Notebook το οποίο δεν είχα δει πότε.

More
27 Dec 2012 11:26 #117323 by Νικολής Ασημάκης
Έχοντας διαβάσει μικρός το βιβλίο περίμενα την ταινία με αναμονή (αν και έθαβα το γεγονός πως θα βγάλει τρεις ταινίες). Αφότου την είδα, όχι μόνο τη θεωρώ ως την καλύτερη ταινία που έχω δει μέχρι σήμερα, αλλά αν είναι να δίνει τόσο αναλυτικά το βιβλίο (copy-paste ατάκες και σκηνές, καθώς και αναλύσεις σε σημεία που το βιβλίο τα περνάει στο φλου, αλλά αναλύθηκαν είτε στα βιβλία του άρχοντα, είτε στις σημειώσεις του Τόλκιν), τότε ας κάνει όσες ταινίες θέλει. Εγώ είμαι έτοιμος για μαραθώνιο τριλογίας Hobbit.

More
27 Dec 2012 13:22 #117331 by Γιάννης Παναγιωτίδης

Christie wrote: Περίεργο! Επιτέλους ακούω καλά λόγια για το Hobbit! Γιατί από τους περισσότερους έχω ακούσει πως είναι μέτριο, με κακά γραφικά και οτι κοιμίζει μέχρι να μπεί στο θέμα. Θέλω να πάω να το δω σύντομα. Αλλά η ταινία που είδα πρόσφατα είναι το The Notebook το οποίο δεν είχα δει πότε.

Ανάλογα τι περιμένεις να δεις. Πολλοί περίμεναν κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι. Όχι, το Hobbit πάει αργά και μας δείχνει τον κόσμο του χωρίς βιασύνες όπως ο Άρχοντας. Δεν έχει κάποιο πολύ δυνατό σημείο, αλλά η όλη ταινία κάνει μια καλή εισαγωγή στις επόμενες καθώς μας δίνει τουλάχιστον 3 "κακούς" για να αναλωθούν στις επόμενες 2 ταινίες.

Το Notebook καλό είναι?

More
27 Dec 2012 16:15 #117349 by Χριστιάνα Θάνου
Εγώ είδα πρόσφατα το Sweet November. Είναι του 2001, παλιό αλλά τόσο ρομαντικό!

More
27 Dec 2012 16:22 #117350 by Άντζελα Μαυρομάτη
Είδα κι εγώ το the Hobbit, μου άρεσε πολύ! Έχοντας διαβάσει το σχετικό βιβλίο και όντας fan της σειράς, το λάτρεψα! Οκ στην αρχή απορούσα λίγο αν βλέπω musical ή Jackson... αλλά στο τέλος έφυγα με ένα μεγάλο χαμόγελο και ικανοποιημένη! Καταλαβαίνετε πως εάν προσπαθήσεις να κάνεις ένα βιβλίο ταινία και πόσο μάλλον τριλογία, είναι απόλυτα λογικό μία μικρή παράγραφο να την τραβάς και να την κάνεις 15 λεπτά. Οι σκηνές και γενικά όλα τα γραφικά ήταν αψεγάδιαστα, καθώς επίσης η αύξηση του frame rate έγινε αισθητή και εννοείται προς το καλύτερο. Ανυπομονώ να δω την συνέχεια κι ας ξέρω τι θα γίνει στο τέλος!!! :D

More
27 Dec 2012 17:13 #117357 by Χρήστος Λουκόπουλος
είδα πολλές ταινίες αυτή την εβδομάδα και ανάμεσά τους ξεχώρισα:Resident Evil Retribution (πολύ καλή ταινία αλλά τα τρία πρώτα ήταν πολύ καλύτερα), The Cold Light Of Day (Απο τις καλές ταινίες δράσης), Brave, Batman The Dark Night Rises (καταπληκτικό αλλά όχι σαν το πρώτο), Skyfall (όπως είπαν και σε προηγούμενα σχόλια δεν είναι τοσο James Bond αλλά είναι μια καλή ταινία δράσης)......... Τώρα περιμένω να ψήσω τους φίλους μου να πάμε να δούμε και το Hobbit.