Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
24 May 2016 13:10 #181700 by Georgios Manolis
Είδα κι εγώ το Captain America: Civil War με τη σειρά μου και έχω να πω πως είναι ταινιάρα,τη συστήνω ανεπιφύλακτα και σε όσους δεν είναι φανς των superheroes movies.Ούτε κι εγώ είμαι αλλά η Marvel κάνει φοβερή δουλειά στις ταινίες της.Έχει βρεί τη κότα με τα χρυσά αυγά!Φοβερή δουλειά στα εφέ,στους ηθοποιούς,σκηνοθεσία,τα πάντα όλα.
Ξεκίνησα με το Avengers απο περιέργεια και απο τότε κόλλησα!

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jun 2016 09:48 #182393 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το X-Men Apocalypse αρκετά καλή ταινία αν και 2-3 πραγματάκια θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Πραγματικά οι κριτικοί ταινιών είναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ!!! Είναι δυνατόν να έχει metascore 50 αυτό και 30κατι το Warcraft το οποίο όσοι το έχον δει από εξωτερικό λένε τα καλύτερα; Μάλλον οι κριτικοί νομίζουν ότι πάνε να δουν Citizen Kane ή κάτι τέτοιο...Έλεος πια έχω νευριάσει πολύ με τις άκυρες βαθμολογίες από τους κριτικούς αλλά και από τους haters και τα fanboys. Τις ταινίες πρέπει να τις κρίνεις ανάλογα με το genre τους. Τέλος πάντων αρκετά καλό το X-Men, απίστευτος Quicksilver αλλά και ο Apocalypse.

More
11 Jun 2016 01:11 - 11 Jun 2016 01:15 #182473 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Λοιπόν είδα το Warcraft, η ταινία μου άρεσε και πραγματικά έχω εκνευριστεί με τους ηλίθιους κριτικούς που νομίζουν ότι πάνε να δουν Citizen Kane και ΝΟΝΟ, έλεος...Τι ταινίες πρέπει να τις κρίνουμε και ανάλογα με το genre τους να το πω και έτσι.

Από το lore δε ξέρω πάρα πολλά γιατί είμαι 50-50 σε γνώσεις και δεν ξέρω τι αλλαγές έκαναν και αν θα αρέσουν στους fans. Σαν ουδέτερος τέλος πάντων η ταινία ήταν πάρα πολύ διασκεδαστική με απίστευτη δράση και ωραίους χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες βέβαια ήταν πολλοί και δεν υπήρχε χρόνος να αναπτυχθούν και πολύ αλλά προσωπικά δε με πείραξε. Τα CGI πάρα πολύ καλά με πολύ λεπτομέρεια. Το plot ικανοποιητικό. Γενικά σαν ταινία που βασίζεται σε video game ήταν καλή. Τώρα αν οι όποιες αλλαγές έγιναν(αναγκαστικά θα γίνονταν πιστεύω) ήταν άσχημες ας το πει και κάποιος hardcore fan. Σε ταινίες marvel πχ κάποιες αλλαγές από τα κομικ όπως με Mandarin στο Iron Man 3 είναι τραγικές και με χαλάνε ενώ άλλες όπως πχ το plot στο civil war όχι. Ανάλογα και τα γούστα είναι βέβαια. Περιμένω και από κάποιον hardcore fan όπως είπα γνώμη.

ΥΓ: Οι κριτικοί ταινιών πρέπει να γίνουν τροφή για τον Gul'dan.
Last edit: 11 Jun 2016 01:15 by Παναγιώτης Πολυδεύκης. Reason: Gul'dan

More
24 Jun 2016 22:14 #183018 by Μάνος Γρυπάρης
Είδαμε το Warcraft και το The Conjuring 2 στο διαγωνισμό Cinema με τους Users.
Έγραψα άποψη για το Warcraft στο forum topic του .
Άποψη για το The Conjuring 2 στο forum topic του επίσης .

Την ερχόμενη εβδομάδα λέμε να δούμε Ημέρα Ανεξαρτησίας 2 ή το Central Intelligence.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Jul 2016 00:48 - 09 Jul 2016 00:53 #183950 by Blood Prince
Πριν λίγο είδα την ταινία The Conjuring 2

Αυτό το οποίο έχω να πω είναι πως στα 127 λεπτά τα οποία διήρκεσε δεν βαρέθηκα σε κανένα σημείο,όπως συμβαίνει με άλλες ταινίες γιατί ήταν σκηνοθετημένη με τέτοιο τρόπο ώστε μου κράτησε το ενδιαφέρον.Παρόλα αυτά δεν τρόμαξα σε κανένα σημείο και ο λόγος είναι πως έχω δει ένα σωρό ταινίες του είδους αλλά και έχω παίξει horror video games.

Αυτό το οποίο όμως μου κάνει εντύπωση είναι το πως "βασίζεται σε αληθινά γεγονότα".Το πως ας πούμε στην πραγματικότητα στο συγκεκριμένο σπίτι
Warning: Spoiler!
δεν σημαίνει αυτομάτως πως είναι ένα παραφυσικό φαινόμενο.

Ούτε φυσικά τα αντικείμενα μετακινούνταν μόνα τους χωρίς λόγο στην πραγματικότητα όπως στην ταινία αλλά ούτε τα φαντάσματα έγιναν ορατά με τρόπο όπως παρουσιάζονται στην πραγματικότητα.Τα φαντάσματα μπορεί να τα δει κάποιος ο οποίος βλέπει εφιάλτες ή έχει ψευδαισθήσεις.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 Jul 2016 00:53 by Blood Prince.

More
13 Jul 2016 11:48 #184245 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα προχθές στο σινεμα με παρέα το Ημέρα Ανεξαρτησίας 2. Από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει. Καταρχάς το να πάει να σε πάρει ο ύπνος σε ταινία δράσης λέει πολλά...Κοντέψαμε να κοιμηθούμε στη μέση περίπου. Άθλια πραγματικά ταινία, ηλίθιοι διάλογοι, κακές ερμηνείες από τους περισσότερους, άκυρες σκηνές και πολλά κλισέ. Το μόνο που μου άρεσε ήταν το στορυ με τους εξωγήινους και το τι παίζει(δεν λέω περισσότερα για να μη κάνω σποιλερ) και ο Bill Pullman ως president Whitmore. Μην πάτε να την δείτε όσοι δεν την έχετε δει δεν αξίζει καθόλου τα λεφτά της. 4,5 ευρώπουλα έδωσα στο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο Κρήτης και τα κλαίω :p Έπρεπε να βλέπαμε το Ταρζαν, τόσο BAD δεν θα ήταν...

More
13 Jul 2016 15:07 #184262 by Blood Prince
Χθες είδα την ταινία The Grey για δεύτερη φορά μετά απο καιρό,οπότε ήταν σαν να την έβλεπα για πρώτη φορά.

Η ταινία ήταν συγκινητική σε κάποιες σκηνές αλλά παράλληλα ήταν ενδιαφέρουσα,δεν βαριόμουνα σε κανένα σημείο και υπήρχε ενδιαφέρον για το τι θα επακολουθήσει.

Αυτό όμως το οποίο με ξένισε ήταν το τέλος καθώς το βρήκα κάπως απότομο και να με κάνει να αναρωτιέμαι για το μήνυμα το οποίο θέλει να περάσει,το οποίο φυσικά είναι να τα δίνεις όλα ακόμα και αν τελικά έρθεις σε δύσκολη θέση και χάσεις.

Ισως ας πούμε αν ο κύριος πρωταγωνιστής τελικά ξεπέρναγε όλα τα εμπόδια να την θεωρούσα καλύτερη.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
14 Jul 2016 17:39 #184334 by Blood Prince
Χθές βράδυ είδα την ταινία Texas Chainsaw 3D 2013 .

Μιλάμε η ταινία ήταν φοβερή.Βέβαια σε όσους δεν αρέσει το splatter δεν θα αρέσει η ταινία και άλλες του είδους.Συμμετείχε και η εκπληκτική κουκλάρα Alexandra Daddario η οποία συμμετέχει και στο Battlefield Hardline ως Dune Alpert.
Για την ταινία αυτό που μου άρεσε ήταν πως είχε ενδιαφέρον απο την αρχή ως το τέλος και κάποιοι χαρακτήρες που εμφανίζονταν ως καλοί στην αρχή εξελίχτηκαν ως οι κακοί στην συνέχεια και το αντίστροφο.Τελικά ο δολοφόνος με το πριόνι δεν ήταν τόσο κακός όσο φαινόταν.

[IMG

Peter Baylish

More
15 Jul 2016 20:03 #184464 by Aνέστης Αδαμίδης
Minions ήταν η δική μου χθεσινή επιλογή. Έχει πολύ γέλιο η ταινία. Οι διάλογοι είναι κα-τα-πλη-κτι-κοί, αλλά δεν έχει καμία σημασία γιατί δε θα τους καταλάβετε τους μισούς :silly:

Για απόψε έχω να το Now You See Me, εν όψει το sequel της ταινίας, έτσι για να έχω μια ιδέα περί τίνος πρόκειται.

More
19 Jul 2016 02:12 - 19 Jul 2016 02:22 #184758 by Blood Prince
Πριν λίγο είδα την Camp x Ray στην οποία συμμετείχε η Kristen Stewart :P ..............και η υπόθεση έχει να κάνει με μια στρατιώτη (Kristen Stewart) η οποία δέθηκε συναισθηματικά με έναν κρατούμενο στο Guantanamo.

Aν την κρίνω αντικειμενικά δεν ήταν κακή η ταινία αλλά εγώ την βρήκα κάπως βαρετή και όχι για τα γούστα μου.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 19 Jul 2016 02:22 by Blood Prince.