Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
10 Mar 2016 21:15 - 10 Mar 2016 21:20 #177818 by Βασιλης Γαλανος
Εδώ και μόλις 2 μέρες έχει κυκλοφορισει μια fan-made ταίνια μικρού μήκους από μερικούς Star Wars fans.Αξίζει να την δει ο καθένας και χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι σε μόλις 2 μέρες εχει ηδη 4,5 εκατομμύρια views.Πρόκειτε για μια υπερβολικά καλής ποιότητας δουλειά και πραγματικά εντυπωσιάστηκα και ας διαρκεί μόλις 13 λεπτά (χωρίς τα credits).

Απολαύστε!
(Δεν είμαι σίγουρος αν είμαι στο σωστό topic,αλλά είναι το πλησιέστερο topic που σκέφτηκα)

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 10 Mar 2016 21:20 by Βασιλης Γαλανος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Mar 2016 21:29 #177894 by Γιάννης Μοσχονάς

Το έχουν χάσει τελείως στο Χόλιγουντ, αντί να χρηματοδοτήσουν την ταινιάρα Darth Maul Apprentice που μας έδειξε ο Arrow χαραμίζουν λεφτά και ταλέντο στο Carol το οποίο παρακολούθησα πρόσφατα και παράτησα στο μισάωρο γιατί μου έπεσε λίγο βαριά η λεσβιακή προπαγάνδα, χαράμι πήγε η αγαπημένη μου Kate Blanchet.

More
12 Mar 2016 03:28 #177899 by 001
Kingsmen (έπος) και Goya's Ghosts ξανά (τσεκάρετε αμφότερα ανεπιφύλακτα).

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
12 Mar 2016 21:01 - 12 Mar 2016 21:03 #177914 by Georgios Manolis

An arrow in the knee wrote: Εδώ και μόλις 2 μέρες έχει κυκλοφορισει μια fan-made ταίνια μικρού μήκους από μερικούς Star Wars fans.Αξίζει να την δει ο καθένας και χαρακτηριστικά να αναφέρω ότι σε μόλις 2 μέρες εχει ηδη 4,5 εκατομμύρια views.Πρόκειτε για μια υπερβολικά καλής ποιότητας δουλειά και πραγματικά εντυπωσιάστηκα και ας διαρκεί μόλις 13 λεπτά (χωρίς τα credits).

Απολαύστε!
(Δεν είμαι σίγουρος αν είμαι στο σωστό topic,αλλά είναι το πλησιέστερο topic που σκέφτηκα)

Arrow θα τη postαρα εγώ αλλά με πρόλαβες.Φοβερή ταινία,τι να πω τα πάντα,σκηνικά χορογραφίες όλα εξαιρετικά.Νομίζεις οτι βλέπεις σκηνές απο big budget movie.Και μου άρεσε το λίγο έστω παραπάνω βάθος που δίνουν στον Darth Maul.Έναν αδικημένο χαρακτήρα της σειράς που η εμφάνιση του περιορίστηκε σε λίγες μόνο σκηνές.
Μπράβο στα τρελοκομεία που το έφτιαξαν.Περιμένουμε κι άλλα τέτοια! ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 12 Mar 2016 21:03 by Georgios Manolis.
The following user(s) said Thank You: Βασιλης Γαλανος

More
12 Mar 2016 21:18 #177915 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Είδα το Gods of Egypt και το μόνο που έχω να πω είναι ότι βαρέθηκα τόσο που κοιμήθηκα... Πολύ εφφέ ακόμα και στα τοπία, από ηθοποία δεν είδα κάτι αξιόλογο, κοινό σενάριο που δεν το έσωσαν οι ερμηνείες. Δεν νομίζω να το πρότεινα.

More
13 Mar 2016 09:22 - 14 Mar 2016 09:13 #177920 by 001
Watchmen, δε με χάλασε καθόλου. Κάπως υπερβολικά (αλλά ωραία) ηχητικά εφέ.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)
Last edit: 14 Mar 2016 09:13 by 001. Reason: typo

More
13 Mar 2016 17:01 #177930 by ΣΤ

Είδα το Spotlight και δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι άξιζε το όσκαρ μιας και υπήρξαν και άλλες πολύ καλές ταινίες, αλλά μπορώ να πω πως είναι μια αξιοπρεπέστατη ταινία που παρουσιάζει με σεβασμό και ειλικρίνεια την πραγματική ιστορία την οποία αναλαμβάνει να μας πει. Οι ερμηνείες είναι καταπληκτικές και δένουν άψογα με το ύφος του σεναρίου. Γενικότερα είναι μια ταινία που προσπαθεί να ξεφύγει από τις υπερβολές του Hollywood, οι χαρακτήρες φαντάζουν αληθινοί, οι αντιδράσεις τους είναι αληθινές, οι διάλογοι είναι αληθινοί και γενικότερα είναι πολύ εύκολο να ξεχάσει κανείς ότι βλέπει ταινία και όχι τα πραγματικά γεγονότα.

More
13 Mar 2016 18:00 #177937 by Αλέξανδρος Μαυρίδης
Ειδα προσφατα το Ex Machina και μου αρεσε παρα πολυ. Συντομα σκοπευω να δω το Bridge of Spies γιατι μου αρεσει ο Tom Hanks.

More
13 Mar 2016 20:35 #177945 by ΣΤ

BeastMaster wrote: Ειδα προσφατα το Ex Machina και μου αρεσε παρα πολυ. Συντομα σκοπευω να δω το Bridge of Spies γιατι μου αρεσει ο Tom Hanks.

Πολύ ωραία είναι και τα δύο.

More
13 Mar 2016 21:26 #177948 by Μάνος Γρυπάρης
Είδα το Deadpool.

Αν δεν σας αρέσουν οι Superhero movies απλά μην πάτε να δείτε το Deadpool. Το τονίζω : ΑΝ ΔΕΝ σας αρέσουν.
Γεια σου ρε Imdb με τα fanboys σου.

Γελάσαμε σε 3-4 σκηνές στην αρχή και στο τέλος και στη μέση είδαμε το lore του Deadpool να ξεδιπλώνεται. So what? Σκηνές δράσης με το σταγονόμετρο. Είτε σαν κωμωδία το δεις, είτε σαν ταινία δράσης, άμα πήρε αυτό το πραγμα 8.5/10 τότε τα αριστουργήματα του Eddie Murphy ή δεκάδες ταινίες δράσης που έχουν περάσει πόσο θα έπρεπε να πάρουν? 9.5/10 ? Προφανώς και η πλειοψηφία όσων ψηφίζουν στο Imdb δεν έχουν προλάβει καν δεκαετίες '80 και '90. Απλά με την σαβούρα που κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια το Deadpool ξεχωρίζει μακράν.

Πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη. Όσοι είστε fans του Deadpool ασφαλώς και θα την βρήκατε εξαιρετική, καθώς και σε όσους/όσες άρεσε ο cool χαρακτήρες. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερη σε σχέση με το πως παρουσιάστηκε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)