Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
23 Mar 2016 03:01 #178504 by Δημήτρης Πασχάλογλου
Μιας και το είχε στα προτεινόμενα του Netflix είδα το The Ridiculous 6....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Mar 2016 15:09 - 26 Mar 2016 15:11 #178792 by Blood Prince
Χθες είδα στην T.V το King Kong..εκπληκτικά εφέ είχε η ταινία..θέλω να πω πως ο "Γορίλλας Γίγαντας" και οι Δεινόσαυροι φαινόντουσαν σαν αληθινοί και ξεχώρισε η Naomi Watts.Το σενάριο δεν με ενθουσίασε γιατί η ταινία ήταν κυρίως ρομαντική αλλά βλεπόταν ευχάριστα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 26 Mar 2016 15:11 by Blood Prince.

More
26 Mar 2016 19:37 #178803 by Γρηγόρης
Πρόσφατα είδα το Star Wars episode VII και το deadpool. Πάμε να τα πάρουμε ένα ένα τώρα...
Star wars: Αχ ρε disney....τι έκανες?? Ενώ η ταινία ξεκίνησε τόσο ωραία όταν φτάσαμε στο σημείο που ο Ren έβγαλε την μάσκα, εγώ και τουλάχιστον άλλοι 10-20 στο cinema λιώσαμε στα γέλια. Τι φάτσα είναι αυτή παιδί μου? Αχ ρε κακομοίρη Darth Vader ευτυχώς που πέθανες στο episode VI και δεν είδες τα χάλια της επόμενης γενιάς. Ο Luke κάνει guest στα τελευταία 5 λεπτά της ταινίας (ούτε με την Νικολούλη τόσο suspense για να τον βρούμε) και μια κοπέλα πολεμάει με το φωτόσπαθο (το οποίο δεν έχει ξαναδεί ποτέ της) και χρησιμοποιεί την δύμανη (την οποία δεν έχει ξανακούσει ποτέ της ΠΑΛΙ) τόσο φοβερά που ακόμα και ο Chuck Norris απορεί. Ενώ ένας Jedi θέλει μήνες ή χρόνια σκληρής προπόνησης και πειθαρχίας, η τύπισα έγινε master σε μισή ώρα ταινίας και ΧΩΡΙΣ δάσκαλο παρακαλώ... ποιος Anakin και Obi και αηδίες? Αυτοδίδακτη σε όλα. Ε εκεί ξενέρωσα και εγώ τελείως. Force god mode: ON.
Πάμε στην επόμενη ταινία τώρα.
Deadpool: Είχα διαβάσει κόμικ του Merc with a mouth και έχω παίξει και το παιχνίδι οπότε ήξερα τι περίμενα. Τρελό γέλιο. Σε όποιον αρέσουν οι ταινίες που αυτοσαρκάζονται και έχουν καυστικό χιούμορ με πολύ καφρίλα, του προτίνω να πάει να την δει. Σε κάποιες σκηνές έκλαιγα από τα γέλια. Επίσης η ταινία πηγαινοέρχεται από το παρόν στο παρελθόν χωρίς όμως να κουράζει. Γενικώς μια καλή επιλογή ακόμα και αν δεν ξέρετε πολλά για τον εν λόγω ήρωα.

Marcus:Control I've hijacted a Brumak!Gonna use it to get Seriously 2.0 faster...
Annya:You've what????

http://gamercard.xboxresource.com/sig/FalconGR%20LIVE
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

More
26 Mar 2016 20:57 #178808 by Γιάννης Μοσχονάς
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα Falcon για την ποιότητα του νέου Star Wars. Είδα το Specter και υποκλίθηκα ξανά στο αιώνιο πρότυπο μου αλλά ήταν τόσο καλός στον ρόλο του "κακού" ο Christoph Waltz και τόσο γελοία η εξουδετέρωση του στην τελευταία σκηνή από τον Bond που "ξενέρωσα" εντελώς.

More
26 Mar 2016 23:54 #178814 by Νικολής Ασημάκης
Είδα το Batman v Superman. Παρόλη τη γκρίνια, τα άσχημα reviews και εγώ δεν ξέρω τι, μου άρεσε πάρα πολύ. 9/10.

Α, και ο Ben Afleck, ο καλύτερος Batman/Bruce Wayne, μακράν.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

More
27 Mar 2016 02:19 #178825 by Georgios Manolis
Προς Falcon Κατα σύμπτωση είδα χθές το Star Wars Episode VII Και αρχικά χάρηκα που είχε έναν πιο ευχάριστο και ταξιδιάρικο τόνο όπως το Episode IV όμως παράλληλα έμοιαζε πάρα πολύ με τα πρώτα 3.Παρ'ολα αυτά συμφωνώ για το ξενέρωμα με τον Kylo Ren(φέρτε πίσω τον Darth Maul ρε)!Και για τη κόρη του Chuck Norris αλλά το είχα προβλέψει οτι θα πάει εκεί η υπόθεση.Για τον Luke δε με πείραξε που εμφανίστηκε στο τέλος γιατί έχει πολύ ψωμί ακόμα να δείξει στα sequels.

Προς Blood King Ναι κάπως έτσι "έχω να πάω βόλτα το γκομενάκι με την Aston Martin,άντε τελείωνε!"

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
27 Mar 2016 04:08 #178827 by ΣΤ
Πιθανά SPOILERS για το Star Wars VII παρακάτω. Be Warned.

Θα πάρω του ρίσκο του να φανώ fanboy και θα προσπαθήσω να απαντήσω στα προαναφερθέντα παράπονα για το Star Wars VII. Ο λόγος είναι πως πιστεύω πως το The Force Awakens είναι εξαιρετική Star Wars ταινία και οι επικρίσεις που δέχεται συνήθως χάνουν τελείως το point του τι είναι σημαντικό.

Falcon wrote: Ενώ η ταινία ξεκίνησε τόσο ωραία όταν φτάσαμε στο σημείο που ο Ren έβγαλε την μάσκα, εγώ και τουλάχιστον άλλοι 10-20 στο cinema λιώσαμε στα γέλια. Τι φάτσα είναι αυτή παιδί μου?

Κατ'αρχάς δεν θέλω να σου επιτεθώ προσωπικά αλλά δεν μπορώ παρά να σχολιάσω το γεγονός πως το να προσπεράσουμε την ερμηνεία ενός ηθοποιού και να σταθούμε στο γεγονός ότι δεν μας αρέσει η φάτσα του είναι τουλάχιστον επιφανειακό. Παρόλα αυτά όμως όντως είναι σημαντικό ο ηθοποιός να είναι σωστή επιλογή για τον εκάστοτε ρόλο και η επιλογή αυτή περικλείει και την εμφάνιση. Συνεπώς το ερώτημα είναι κατα πόσο ο Adam Driver είναι σωστή επιλογή για τον ρόλο του Kylo Ren και υποψιάζομαι πως η απάντηση είναι όχι γιατί δεν διαθέτει την φυσική υπόσταση που νοητά συσχετίζουμε με έναν Sith Lord. Δηλαδή καταλαβαίνω γιατί υπάρχει η απογοήτευση, τον βλέπεις να εκπέμπει μια "θα τα γαμήσω όλα" αύρα και περιμένεις και η εμφάνιση του να είναι εξίσου bad-ass αλλά βγάζει την μάσκα και βλέπεις απλά έναν αδιάφορο τύπο. Αλλά ακριβώς αυτό ειναι το point. Ο Kylo Ren είναι ένας wannabe Darth Vader που φοράει την στολή όχι γιατί την έχει κερδίσει αλλά για να καλύψει τις ανασφάλειες του. Δεν έχει πολεμήσει εδώ και~10 χρόνια με κάποιον άλλο force user συνεπώς απλά το παίζει μάγκας σε πιο αδύναμους του. Δεν είναι καν ολοκληρωμένη η εκπαίδευση του όπως μαθαίνουμε στο τέλος. Το γεγονός ότι περιμένεις εναν badass τύπο όταν βγάζει την μάσκα και τελικά τον βλέπεις όπως είναι θα έπρεπε να σε υποψιάσει για το τι πραγματικά είναι ο χαρακτηρας του. Δεν φταίει η ταινία για αυτό αλλά οι προσδοκίες σου.

Falcon wrote: Ο Luke κάνει guest στα τελευταία 5 λεπτά της ταινίας

So what? Δεν υπήρχε σε κανένα trailer και γενικά δεν είναι η ιστορία του. Γιατί έπρεπε ντε και καλά να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή στην εξέλιξη των πραγμάτων?

Falcon wrote: μια κοπέλα πολεμάει με το φωτόσπαθο (το οποίο δεν έχει ξαναδεί ποτέ της) και χρησιμοποιεί την δύμανη (την οποία δεν έχει ξανακούσει ποτέ της ΠΑΛΙ) τόσο φοβερά που ακόμα και ο Chuck Norris απορεί.

Από που συμπέρανες ότι δεν έχει ξαναδεί ποτέ της lightsaber και ότι δεν έχει καν ακούσει για το Force ? Δεν υπάρχει σαφής διευκρίνηση ούτε ότι έχει σχετικές προηγούμενες εμπειρίες ούτε ότι δεν έχει και το γεγονός ότι το παρελθόν της αποτελεί μυστήριο (πιθανώς ακόμα και για αυτήν) μάλλον δείχνει πως κάτι παραπάνω ξέρει από ότι μάθαμε στην πρώτη ταινία της καινούριας τριλογίας. Επίσης το lightsaber δεν είναι κανένα μαγικό αντικείμενο το οποίο μόνο ένας Jedi μπορεί να χειριστεί, είναι απλά ένα ξίφος με η λεπίδα του οποίου είναι Laser. Αν κάποιος ξέρει να χρησιμοποιεί άλλα σχετικά όπλα, και η ray βλέπουμε πως ξέρει από την αρχή της ταινίας, θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει και lightsaber. Όσο για την χρήση του Force όπως είπαμε πρώτον δεν ξέρουμε το παρελθόν της και δεύτερον πολεμάει τον Kylo Ren ο οποίος εν τέλει δεν είναι καν τόσο δυνατός όσο αρχικά φαίνεται.

Γενικά αυτά ειναι αυτό που ονομάζεται nitpicking και ακόμα και αν ίσχυαν δεν θα συνιστούσαν αρκετούς λόγους για να καταδικάσουν την ταινία στο σύνολο της. Μιλάμε για μια ταινία άριστα γυρισμένη και με ικανοποιητικό σενάριο το οποίο ακολουθεί πιστά την κλασσική Star Wars συνταγή. Σίγουρα έιναι τεράστια βελτίωση από τα prequels και μπορεί να σταθεί επάξια από μόνο του φέρνοντας την σειρά στο παρόν με μια καινούρια γενιά χαρακτήρων για μια καινούρια γενιά θεατών.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
27 Mar 2016 12:23 - 27 Mar 2016 12:27 #178831 by Γρηγόρης
SPOILERS ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Δεν πιστεύω πως μου επιτίθεσαι προσωπικά, εδώ είναι forum και ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψή του ελεύθερα. Αυτός είναι και ο ορισμός του φόρουμ άλλωστε. Αυτή ήταν η άποψή μου για την ταινία έχοντας λιώσει τις προηγούμενες (και εγώ Fan Boy του Star wars είμαι) και έχοντας λιώσει πααααάρα πολλά games σε pc/xbox/ps. Ναι ο εν λόγω ηθοποιός είχε καλή ερμηνεία (όχι όμως και ερμηνείες πχ σαν αυτή του naive Anakin στο episode III, αλλά καλή, ας μην ξεχνάμε πως είναι ένας πολύ νέος ηθοποιός) αλλά στάθηκα στο σημείο που με απογοήτευσε. Ναι, είχα υψηλές προσδοκίες, Star Wars είναι και με αυτό μεγάλωσα. Άρα κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να έχω υψηλές προσδοκίες. Αν ήταν η πρώτη ταινία Star Wars που έβλεπα δεν νομίζω πως θα με κράταγε για να δω και την επόμενη (εκτός αν ήμουν μικρότερος σε ηλικία, δεν ξέρω). Είμαι από τα άτομα που είδαν τις ταινίες από το πρώτο επεισόδιο και όχι από το τέταρτο (κακώς κατ εμέ, αλλά δεν είχα γεννηθεί τότε :P). Στο πρώτο λοιπόν δεν είχα υψηλές προσδοκίες, όταν όμως είδα την φάτσα του Darth Maul πωρώθηκα για τα καλά. Κατ εμένα έτσι φαίνεται το πως πρέπει να είναι ένας Sith. Ναι, θα μου πεις όμως στα προηγούμενα Star Wars μιλάμε για την republic και την αυτοκρατορία, υπάρχουν ακόμα οι jedi κτλ. Συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν σου φάνηκε εσένα πως στο επεισόδιο VII το σύμπαν του Star Wars έχει περάσει σε ένα είδος παρακμής? ίσως αυτό να ήθελε να περάσει ο J J Abrams στον κόσμο, δεν ξέρω. Εμένα έτσι μου φάνηκε, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά αυτή είναι η άποψή μου και αυτό με απογοήτευσε. Επίσης σαν σενάριο πιστεύω πως είναι αναμάσημα, γιατί πάλι με Death Star έχουμε να κάνουμε (απλά πολύ μεγαλύτερο)
Όσον αφορά τον Luke, ναι με πείραξε. Για μένα αυτός είναι το έμβλημα-ναυαρχίδα τόσο των Jedi (ο τελευταίος που έμεινε αν εξαιρέσεις την Leia) όσο και του Star wars franchise (σε αντίθεση με τους περισσότερους που πιστεύουν πως είναι ο darth Vader) κατ εμέ. Άρα ναι, έπρεπε να υπάρχει λίγο παραπάνω από 5 λεπτά στα οποία ούτε μια λέξη δεν λέει.
Όσον αφορά την Ray τώρα, πιστεύει πως όλα αυτά (Luke, Jedi, Force etc) είναι μύθος. Τα λέει και στον Fin, τα λέει και στον Han Solo (ο οποίος της λέει το αντίθετο). Άρα γι αυτήν πιστεύει πως όλα αυτά είναι ένα παραμύθι. Δηλαδή πιστεύω πως ο Δράκουλας είναι ένα παραμύθι αλλά μετά που μαθαίνω πως υπάρχουν βρικόλακες, γίνομαι σε δευτερόλεπτα ο Blade? Θα δεχτώ πως μπορεί να χειριστεί το φωτόσπαθο επειδή μπορεί να χειριστεί και το κοντάρι γιατί αυτά τα δύο δεν διαφέρουν πολύ. Αλλά το να μπορεί να κάνει force Mind σε storm trooper, ΧΩΡΙΣ να το έχει καν διδαχτεί σημαίνει δύο πράγματα. Ή πως το Lore πήγε περίπατο, ή πως η Ray όσο περνούν οι επόμενες ταινίες θα είναι κάτι σαν τον Yoda.Απλά εγώ ποντάρω το πρώτο γιατί από όλα αυτά που έχω δει, κάποιος Jedi θέλει πολλά χρόνια σκληρής προπόνησης, πειθαρχίας και αντοχής, και, το βασικότερο, δάσκαλο, για να μάθει τόσο βαθιά την δύναμη. Σε τόσα games και σε τόσες ταινίες, όσο πολεμάς και εκπαιδεύεσαι ως jedi, τόσο μεγαλύτερες δυνάμεις έχεις. Τέλος, δεν λέω πως είναι μια μάπα ταινία, το αντίθετο μάλιστα. Απλά λέω πως εμένα δεν μου άρεσε και ένιωσα άσχημα γιατί με τρελαίνει το Star Wars Universe. Sorry για το τεράστιο reply απλά θέλω να σε βάλω στο δικό μου τρόπο σκέψης για να καταλάβεις το πώς έβγαλα αυτά τα συμπεράσματα. :)

Marcus:Control I've hijacted a Brumak!Gonna use it to get Seriously 2.0 faster...
Annya:You've what????

http://gamercard.xboxresource.com/sig/FalconGR%20LIVE
Last edit: 27 Mar 2016 12:27 by Γρηγόρης.

More
27 Mar 2016 14:23 #178839 by ΣΤ
touché, καταλαβαίνω γιατί νιώθεις όπως νιώθεις και παρόλο που δεν συμφωνώ μαζί σου σε αρκετά δεν έχει νόημα να διαφωνούμε για λεπτομέρειες. Το καλό είναι πως παρόλο που σε ενόχλησαν αυτά τα πράγματα, βρήκες μια κάποια απόλαυση στην ταινία. Ας ελπίσουμε ότι το Star Wars VIII θα καλύψει όλα τα φαινομενικά plotholes και θα αποτελέσει την ταινία που όλοι περιμέναμε.

More
27 Mar 2016 21:20 - 27 Mar 2016 21:21 #178877 by Myrmidon
Αυτό, στο σινεμά και με απογοήτευσε.
Last edit: 27 Mar 2016 21:21 by Myrmidon.