Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
14 Mar 2016 02:48 - 14 Mar 2016 03:06 #177966 by Blood Prince
Εγώ πρίν λίγο είδα την Regression,δεν την έβρισκα να την νοικιάσω και την κατέβασα.

Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και ασχολείται με διάφορες έρευνες σχετικά με θρησκευτικές τελετές με θύματα που κατέληξαν χωρίς αποδείξεις για τους ένοχους.

Πάντως την βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα και απορώ γιατί σύμφωνα με ορισμένες κριτικές που έχω διαβάσει δεν είναι καλή.Εμένα μου άρεσε. Την ξαναβλέπω και άλλες φορές άνετα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 14 Mar 2016 03:06 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Mar 2016 10:13 #178072 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Manos wrote: Είδα το Deadpool.

Αν δεν σας αρέσουν οι Superhero movies απλά μην πάτε να δείτε το Deadpool. Το τονίζω : ΑΝ ΔΕΝ σας αρέσουν.
Γεια σου ρε Imdb με τα fanboys σου.

Γελάσαμε σε 3-4 σκηνές στην αρχή και στο τέλος και στη μέση είδαμε το lore του Deadpool να ξεδιπλώνεται. So what? Σκηνές δράσης με το σταγονόμετρο. Είτε σαν κωμωδία το δεις, είτε σαν ταινία δράσης, άμα πήρε αυτό το πραγμα 8.5/10 τότε τα αριστουργήματα του Eddie Murphy ή δεκάδες ταινίες δράσης που έχουν περάσει πόσο θα έπρεπε να πάρουν? 9.5/10 ? Προφανώς και η πλειοψηφία όσων ψηφίζουν στο Imdb δεν έχουν προλάβει καν δεκαετίες '80 και '90. Απλά με την σαβούρα που κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια το Deadpool ξεχωρίζει μακράν.

Πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη. Όσοι είστε fans του Deadpool ασφαλώς και θα την βρήκατε εξαιρετική, καθώς και σε όσους/όσες άρεσε ο cool χαρακτήρες. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερη σε σχέση με το πως παρουσιάστηκε.

Γενικά τα ratings σε site αλλά και τα reviews είναι συνήθως ότι να ναι, δεν βγάζεις συμπέρασμα. Λίγες ταινίες έχουν σωστή βαθμολογία. Ποτέ δεν δίνω σημασία σε αυτά αν δεν έχω δει μια ταινία. Σε site όπως το imdb εκτός από fan boys μπαίνουν και πολλά troll/haters που βάζουν 1 σε ταινίες επίτηδες.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
16 Mar 2016 11:23 - 16 Mar 2016 11:25 #178076 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Γενικά τα ratings σε site αλλά και τα reviews είναι συνήθως ότι να ναι, δεν βγάζεις συμπέρασμα. Λίγες ταινίες έχουν σωστή βαθμολογία. Ποτέ δεν δίνω σημασία σε αυτά αν δεν έχω δει μια ταινία. Σε site όπως το imdb εκτός από fan boys μπαίνουν και πολλά troll/haters που βάζουν 1 σε ταινίες επίτηδες.

Αν έδινα σημασία σε reviews σε site πιο πολύ όπως Filmboy κ.λ.π δεν θα είχα δει την Regression και άλλες ταινίες που μου άρεσαν αρκετά. Το IMDB έχει πιο φυσιολογική βαθμολογία συνήθως...μπορείς να δεις μια ταινία στο filmboy ας πούμε με βαθμό 1 και στο IMDB 5,5..

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 16 Mar 2016 11:25 by Blood Prince.

More
16 Mar 2016 13:58 #178088 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Prince of Persia 30 wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Γενικά τα ratings σε site αλλά και τα reviews είναι συνήθως ότι να ναι, δεν βγάζεις συμπέρασμα. Λίγες ταινίες έχουν σωστή βαθμολογία. Ποτέ δεν δίνω σημασία σε αυτά αν δεν έχω δει μια ταινία. Σε site όπως το imdb εκτός από fan boys μπαίνουν και πολλά troll/haters που βάζουν 1 σε ταινίες επίτηδες.

Αν έδινα σημασία σε reviews σε site πιο πολύ όπως Filmboy κ.λ.π δεν θα είχα δει την Regression και άλλες ταινίες που μου άρεσαν αρκετά. Το IMDB έχει πιο φυσιολογική βαθμολογία συνήθως...μπορείς να δεις μια ταινία στο filmboy ας πούμε με βαθμό 1 και στο IMDB 5,5..

Πάνω κάτω ναι είναι σωστές στο imdb, κυρίως όμως στις παλιές ταινίες. Στις blockbuster ταινίες επικρατεί αυτό με τα ότι να ναι ratings. Όπως στο deadpool που έγραψε ο Μάνος, αν και δεν το έχω δει ακόμα λογικό τα fan boys να το ανεβάσουν παραπάνω από όσο λογικά του άξιζε.

More
16 Mar 2016 14:15 #178092 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote:

Prince of Persia 30 wrote:

Πάνω κάτω ναι είναι σωστές στο imdb, κυρίως όμως στις παλιές ταινίες. Στις blockbuster ταινίες επικρατεί αυτό με τα ότι να ναι ratings. Όπως στο deadpool που έγραψε ο Μάνος, αν και δεν το έχω δει ακόμα λογικό τα fan boys να το ανεβάσουν παραπάνω από όσο λογικά του άξιζε.

Οντως όταν την έχουν δει λίγοι,επηρεάζεται πιο εύκολα ο βαθμός από τους fan..εγώ ας πούμε που ψηφίζω στο imdb μια ταινία που δεν έχω δει δεν θα την ψηφίσω.Πάντως από ότι είδα τώρα το Deadpool έχει 8,4 αντί για 9,5 που είχε πριν.

[IMG

Peter Baylish

More
16 Mar 2016 14:21 #178093 by Νικολής Ασημάκης
Η ταινία ήταν για 8 με 8μιση και του άξιζε το 8 και 8μιση. Αλλά είναι για φαν των super ηρώων. Αν δεν είσαι φαν των super ηρώων, σόρρυ κιόλας αλλά δεν είχες κανένα λόγο να πας να δεις Deadpool και τον κάθε Deadpool. Η ταινία φτιάχτηκε με γνώμονα τους fans και από αυτούς εκτιμήθηκε.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
16 Mar 2016 18:25 #178111 by Πιέρρος Φουστέρης
Το Σάββατο είδα το Creed και χθες είδα το X-Men: Days of the Future Past.

Creed: Είχα ξενερώσει όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει στο cinema, μιας και πολλοί έλεγαν πως χρησιμοποιούσαν την σειρά Rocky για να hype-άρουν το Creed και να πάνε να το δούνε, με αποτέλεσμα να ξενερώσεις γιατί δεν είναι το ίδιο με τις προηγούμενες. Έκατσα να το δω, όμως, γιατί έχω δει όλες τις προηγούμενες, λατρεύω τον Stallone και πιστεύω ότι, για την δουλειά του (όχι όλες οι ταινίες, αλλά οι περισσότερες έχουν μια ποιότητα), δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση. Ο Jordan (που κάνει τον γιο του Creed) είναι πολύ καλός, έχει μπει στο πετσί του ρόλου για τα καλά και φαίνεται να έχει χημεία με τον Stallone, μιας και οι σκηνές μεταξύ τους είναι πάρα πολύ καλές. Επίσης, συμπάθησα πολύ την κοπελιά που κάνει το ταίρι του μικρού Creed, όπως και το γεγονός ότι έβαλαν και στους 3 ρόλους ένα πρόβλημα που, όπως θέλει να δείξει και η ταινία, πρέπει να "πολεμήσουν" (δε γράφω παραπάνω, μην προχωρήσω σε spoilers). Πολύ ωραία η ταινία, την συνιστώ σε όσους έχουν δει τις προηγούμενες, αρκεί να μην περιμένετε την "επικούρα" των πρώτων.

X-Men: Days of the Future Past: Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν είμαι DC ή Marvel fanboy, είναι η αλήθεια. Μου αρέσουν πολύ και οι δύο πλευρές, οι χαρακτήρες τους και οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ τους. Πάντως, το γεγονός ότι ΛΑΤΡΕΥΩ τον Wolverine, όπως και τον Jackman, δε μπορώ να το αρνηθώ. Όπως πολλοί λένε, όταν βλέπεις κάποιους ηθοποιούς (π.χ. Schwarzenegger, Stallone κτλ.), δε μπορείς να αποφασίσεις ποιος ρόλος τους καθιέρωσε ή τους κάνει πιο αναγνωρίσιμους. Αυτό, όμως, δεν ισχύει με τον Wolveri- εε, Hugh Jackman, εννοώ. Όσον αφορά την ταινία: πρέπει να έχω δει μία ή δύο ταινίες της σειράς και δε γνωρίζω πολλά για όλους τους X-Men ή για την ιστορία μεταξύ τους ή με τους εχθρούς τους (Magneto, Mystique κτλ.). Μπορώ να πω, όμως, ότι η τελευταία ταινία της σειράς (πρέπει να είναι, όντως, η τελευταία, με καταλαβαίνουν όσοι την έχουν δει), σου δίνει να καταλάβεις, κάπως, τι έχει γίνει στις προηγούμενες και τι ισχύει. Επίσης, το concept του time travelling και η παρουσίαση του Xavier και Magneto στα... νιάτα τους είναι πολύ έξυπνο και ωραίο. Γενικά, η ταινία είναι πολύ ωραία, συνδυάζει δράση με σενάριο και λίιιιιγο δράμα και θα τη συνιστούσα σε όσους σκέφτονται να την δουν. By the way, McAvoy και Fassbender, σας αγαπάω, ρε γαμώτο.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
22 Mar 2016 11:29 #178424 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το Scarface, όλες οι γκανγκστερικές πάνω κάτω στο ίδιο μοτίβο είναι για αυτό και δεν με τρελαίνουν. Μόνο για τον Αλ Πατσίνο και την ερμηνεία του ως Τόνυ Μοντάνα άξιζε.

More
22 Mar 2016 11:39 #178426 by Blood Prince
Εγώ πρόσφατα είχα δει το Kill Bill:Volume 1..το έδειχνε το ΣΚΑΙ και επειδή ήταν αργά το είχα γράψει στο usb stick.

Βλεπόταν αλλά δεν με ξετρέλανε..απλά πέρασε ευχάριστα η ώρα.

[IMG

Peter Baylish

More
22 Mar 2016 21:39 #178479 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Είδα και'γω το Creed, το μετάνιωσα. Είδα το Stand By Me, παλιό μεν, κλασσικό δε. Το Spotlight και το.....(drum roll) Deadpool, ba-dum-tss. Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, ίσως είναι και τα γούστα μου στις κωμωδίες και στις ταινίες γενικότερα, μου αρέσουν μπερισσότερο κωμωδίες στυλ Monty Python, ίσως γι'αυτό να μη μου πολύ άρεσε.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man