Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
10 Apr 2016 19:22 #179724 by Georgios Manolis
Ξαναείδα το Seraphim Falls (2006) μετά απο πολύ καιρό.Για όσους δε την έχουν δεί αξίζει να την δούν.Ταινιάρα με τους Pierce Brosnan και Liam Neeson στα καλύτερα τους.Δε μπορώ να καταλάβω το 6.7 στο IMDb,αλήθεια τώρα. :dry:

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Apr 2016 19:29 #179725 by Κατερίνα Μαρίνου
Ειδα το καινουριο Star Wars εστω και λιγο καθυστερημενα. Απ'την αρχη του εργου σκεφτομουν μεσα μου, πωπω τι μπιπ ειναι αυτη :P , καμμια σχεση δεν εχει με τις παλιες καλες ταινιες (την αυθεντικη τριλογια) που εχω δει απο 5-6 φορες τουλαχιστον την καθε μια. Το βεβηλωσαν κι αυτο οπως κανουν σε ολες σχεδον τις νεες παραγωγες εισαγαγοντας στοιχεια που ειναι τελειως αχρηστα στο σεναριο και την πλοκη. Κριμα και ειμαι πολυ φαν των Star Wars γενικα, παιχνιδιων και ταινιων. Ελπιζω να μην βγαλουν αλλη τετοια μπιπ στο μελλον, δεν θα την δω καθολου. :(

More
10 Apr 2016 21:27 #179732 by Γιάννης Μοσχονάς
Είδα το Deadpool έχοντας ακούσει πολλά καλά λόγια μέχρι σήμερα. Άφθονο χιούμορ, πιστό το σενάριο στην εξωφρενική περσόνα του χαρακτήρα και η δράση με χόρτασε οπτικά.

More
11 Apr 2016 01:28 #179740 by MikeGeo
Η πιο πρόσφατη ταινία που είδα εγώ ήταν στο σινεμά, το 10 Cloverfield Lane. Μέχρι τα μισά της ταινίας μπορώ να πω με σιγουριά οτι το ενδιαφέρον μου ήταν ψηλά, παρ' όλα αυτά στο δεύτερο μισό χαλάστηκα. Επίσης δεν μπορώ να δικαιολογήσω το 7.7 που παίρνει απο τους users του IMDb , αλλά υπάρχουν τόσες ταινίες που έχουν υψηλή/χαμηλή βαθμολογία ενώ αξίζουν κάτι άλλο. Γνώμες;;

More
12 Apr 2016 03:48 #179799 by ΣΤ

Mystique wrote: Ειδα το καινουριο Star Wars εστω και λιγο καθυστερημενα. Απ'την αρχη του εργου σκεφτομουν μεσα μου, πωπω τι μπιπ ειναι αυτη :P , καμμια σχεση δεν εχει με τις παλιες καλες ταινιες (την αυθεντικη τριλογια) που εχω δει απο 5-6 φορες τουλαχιστον την καθε μια. Το βεβηλωσαν κι αυτο οπως κανουν σε ολες σχεδον τις νεες παραγωγες εισαγαγοντας στοιχεια που ειναι τελειως αχρηστα στο σεναριο και την πλοκη. Κριμα και ειμαι πολυ φαν των Star Wars γενικα, παιχνιδιων και ταινιων. Ελπιζω να μην βγαλουν αλλη τετοια μπιπ στο μελλον, δεν θα την δω καθολου. :(

Μιας και υπερασπίστηκα το καινούριο Star Wars και προηγουμένως, θα το κάνω και τώρα. Κοιτα να δεις αν απο την αρχη του έργου εσυ σκεφτοσουν οτι ειναι βλακεια μαλλον το κρινεις λιγο αδικα.
Σε κάθε περιπτωση θα ηθελα να ακουσω τους λογους για τους οποιους θεωρεις οτι δεν εχει καμια σχεση με τα προηγουμενα και οτι το βεβηλωσαν και κυριως θα ηθελα να μαθω ποια είναι τα "αχρηστα στοιχεια" ?
Επίσης είμαι πολυ φαν των Star Wars και πραγματικά εκπλήσσομαι όταν ακούω τόσο αρνητικά σχόλια και για αυτό ξεκινάω την συζήτηση μπας και καταλαβω τι δεν αρεσε σε οσους δεν σας αρεσε.

More
18 Apr 2016 00:03 #180214 by Aνέστης Αδαμίδης
Χθες είδα την ταινία The Imitaion Game. Είχε αρκετό ενδιαφέρον, είχα διαβάσει αρκετά πράγματα για τον επιστήμονα που απεικονιζόταν, πριν ακόμη γίνει ταινία η ζωή του. Ήταν αρκετά ικανοποιητική η μυθιστορική προσέγγιση που είχε ο σκηνοθέτης.

More
07 May 2016 22:50 - 07 May 2016 22:52 #181015 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Είδα το Captain America: Civil War, εξαιρετική ταινία, έφυγα από το σινεμά γεμάτος. Δεν θα κάνω spoiler. Από τις καλύτερες ταινίες της Μαρβελ. Η πλοκή της ταινίας προσωπικά μου άρεσε αρκετά γιατί ήταν πιο σκοτεινή από ότι έχουμε συνηθίσει, πάρα πολύ δράση με απίστευτες σκηνές μάχης, το χιούμορ καλό και προσεγμένο. Οι ήρωες μου άρεσαν όλοι αλλά ξεχώρισαν οι Spiderman, Ant-Man και ο Black Panther. Ο Ant-Man έχει την καλύτερη ατάκα στη ταινία. Έχει και 2 σκηνές μετά το τέλος. Θα την ξανά δω την Τετάρτη!
Last edit: 07 May 2016 22:52 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
09 May 2016 18:24 #181073 by Panos Georgiadis
Captain America 3: Πολύ καλή ταινία, ίσως η καλύτερη της τριλογίας so far. 8/10
CitizenFour: Περίεργο το στιλ του ντοκιμεντέρ, ωστόσο πετυγχαίνει τον στόχο του στο να αφυπνίσει τον θεατή. 6/10

More
20 May 2016 00:49 #181537 by Panos Georgiadis
Μόλις είδα το νέο X-Men Apocalypse. Τα σπασε η ταινια. Παντε να την δειτε ;)

More
20 May 2016 03:45 #181540 by Βασιλης Γαλανος
Σημερα με το που βγηκε την ειδα και εγω και εχω να πω πολυ καλα σχολια.Ταινιαρα σε ενα franchise που αν και το θεμα του ειναι πολυ καλο,οι ταινιες με εξαιρεση 2-3 ηταν πολυ μετριες..

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."