Mystique wrote: Ειδα το καινουριο Star Wars εστω και λιγο καθυστερημενα. Απ'την αρχη του εργου σκεφτομουν μεσα μου, πωπω τι μπιπ ειναι αυτη
, καμμια σχεση δεν εχει με τις παλιες καλες ταινιες (την αυθεντικη τριλογια) που εχω δει απο 5-6 φορες τουλαχιστον την καθε μια. Το βεβηλωσαν κι αυτο οπως κανουν σε ολες σχεδον τις νεες παραγωγες εισαγαγοντας στοιχεια που ειναι τελειως αχρηστα στο σεναριο και την πλοκη. Κριμα και ειμαι πολυ φαν των Star Wars γενικα, παιχνιδιων και ταινιων. Ελπιζω να μην βγαλουν αλλη τετοια μπιπ στο μελλον, δεν θα την δω καθολου. 
Μιας και υπερασπίστηκα το καινούριο Star Wars και προηγουμένως, θα το κάνω και τώρα. Κοιτα να δεις αν απο την αρχη του έργου εσυ σκεφτοσουν οτι ειναι βλακεια μαλλον το κρινεις λιγο αδικα.
Σε κάθε περιπτωση θα ηθελα να ακουσω τους λογους για τους οποιους θεωρεις οτι δεν εχει καμια σχεση με τα προηγουμενα και οτι το βεβηλωσαν και κυριως θα ηθελα να μαθω ποια είναι τα "αχρηστα στοιχεια" ?
Επίσης είμαι πολυ φαν των Star Wars και πραγματικά εκπλήσσομαι όταν ακούω τόσο αρνητικά σχόλια και για αυτό ξεκινάω την συζήτηση μπας και καταλαβω τι δεν αρεσε σε οσους δεν σας αρεσε.