Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
28 Aug 2017 23:22 #204504 by Lyricaldemon
Ά έχει θέματα ο κόσμος...Μακριά από το pc μου να είναι!να σου κάτσει λαχείο να τα πάρεις πίσω!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Aug 2017 16:45 #204527 by Lyricaldemon
Παραλία κύμα και σύννεφα σήμερα,δεν θέλω βροχή!

More
30 Aug 2017 13:13 #204562 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Επιστροφή από τις διακοπές στην όμορφη Κρήτη, γέμισαν οι μπαταρίες, είδα και τους φίλους μου, επιστροφή στη καθημερινή ρουτίνα τώρα.

More
01 Sep 2017 22:29 #204763 by Lyricaldemon
Βεργίνα weiss κύριοι! Επική!Και εγώ αύριο γυρνάω από διακοπές,έχω και γάμο την Κυριακή και δεν τα μπορώ...

More
01 Sep 2017 22:33 #204765 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Και εγώ δεν μπορώ τους γάμους γιατί μου την σπάνε οι χοροί, δε θέλω να χορεύω. Πάντα βρίσκω δικαιολογίες να αποφεύγω να σηκώνομαι.

More
02 Sep 2017 21:18 #204824 by Aνέστης Αδαμίδης
Όταν δεν έχεις πληρωθεί ακόμη τον πρώτο μισθό σου και έχεις ήδη παραγγείλει μια συλλεκτική του Dishonored 2:

The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
03 Sep 2017 10:04 #204833 by κωστας
Κάνενας που παίζει lol???...για Duo games??

More
03 Sep 2017 21:29 #204856 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Destiny23 wrote: Κάνενας που παίζει lol???...για Duo games??

Γράψε εδώ το ID σου για να βρεις άτομα για να παίξεις!
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης, κωστας

More
07 Sep 2017 15:44 #205078 by Blood Prince
Νεύρα Νεύρα Νεύρα σήμερα :p

Εχω προσληφθεί ως Λογιστής υποτίθεται στο Δήμο και ήταν λες και καθόμουν σε Internet Cafe....και πληρωνόμουν.....lol.......καθόμουν άπραγος 8 ώρες....τουλάχιστον πληρώνομαι και αποκτάω και "προϋπηρεσία"...by the way..στην εφορία αρχαιοτήτων όπου δούλευα 5 μηνο δούλευα για αρκετό καιρό...τώωωωρα....και μετά λένε γιατί οι δημόσιοι υπάλληλοι κάθονται ;;; Ε άμα ο προϊστάμενος δεν μου αναθέτει δουλειά...ε πως να μην κάθομαι...:lol:

Βέβαια και ο αδερφός μου που έχει τελειώσει πολυτεχνείο στην πάτρα και δουλεύει 8 μηνο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην ΔΕΗ κάαααθεται και αυτός απ'οτι μου λέει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
09 Sep 2017 20:00 #205202 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Για πρώτη φορά σε RPG χρησιμοποιώ τοξότη, στο Divinity 2 Developer's Cut. Δεν είχα ξανά δοκιμάσει ποτέ, συνήθως shield and sword , mage και άντε two-hunted, ποτέ τοξότη. Έχω φτιάξει hybrid τοξότη-μάγο και έχει βγει αρκετά δυνατός συνδυασμός. Ψήθηκα να ξεκινήσω save στο Skyrim από την αρχή προσπαθώντας κάτι παρόμοιο.