Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
06 Jul 2017 21:45 #201230 by Aνέστης Αδαμίδης
Μαζέψανε λέει σε ένα μέρος κάποια από τα πιο τρομακτικά/αηδιαστικά βίντεο που κυκλοφορούν στο Deep Web. "Ωραία", λέω κι εγώ, "θα δούμε τι καπνό φουμάρουν εκεί κάτω".

Μπαίνω στη σελίδα που είχε μαζέψει αυτά τα βίντεο (προφανώς όχι του Deep web σελίδα) και τι να δω; Μούφα όλα! Τι εξωγήινοι και αηδίες έλεγε, τι δεν τα έχει δει η κυβέρνηση έλεγε, τι τρομακτικά βίντεο αληθινών εξωγήινων... Φρουφρού τα πάντα! Ίσως δεν τα είδε η κυβέρνηση της Μποτσουάνα, αν δεν έχουν ίντερνετ εκεί κάτω! Εδώ ρε σεις είχε frame της Wednesday Adams σε ένα από αυτά τα ανεξήγητα βίντεο εξωγήινων!

Μη σας πω ότι απλά θα ήταν τίποτα άτομα με αναπηρίες που τους ντύσανε περίεργα. Αλλά έχει καλή ανθυποβολή. Έτσι που περνάει τις εικόνες, μπορεί το βράδυ να δείτε κάναν εφιάλτη.

Όποιος θέλει λίγο να γελάσει: coub.com/tags/deep%20web%20videos

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jul 2017 12:32 #201266 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote: Μαζέψανε λέει σε ένα μέρος κάποια από τα πιο τρομακτικά/αηδιαστικά βίντεο που κυκλοφορούν στο Deep Web. "Ωραία", λέω κι εγώ, "θα δούμε τι καπνό φουμάρουν εκεί κάτω".

Μπαίνω στη σελίδα που είχε μαζέψει αυτά τα βίντεο (προφανώς όχι του Deep web σελίδα) και τι να δω; Μούφα όλα! Τι εξωγήινοι και αηδίες έλεγε, τι δεν τα έχει δει η κυβέρνηση έλεγε, τι τρομακτικά βίντεο αληθινών εξωγήινων... Φρουφρού τα πάντα! Ίσως δεν τα είδε η κυβέρνηση της Μποτσουάνα, αν δεν έχουν ίντερνετ εκεί κάτω! Εδώ ρε σεις είχε frame της Wednesday Adams σε ένα από αυτά τα ανεξήγητα βίντεο εξωγήινων!

Μη σας πω ότι απλά θα ήταν τίποτα άτομα με αναπηρίες που τους ντύσανε περίεργα. Αλλά έχει καλή ανθυποβολή. Έτσι που περνάει τις εικόνες, μπορεί το βράδυ να δείτε κάναν εφιάλτη.

Όποιος θέλει λίγο να γελάσει: coub.com/tags/deep%20web%20videos

Οι περισσότερες αναφορές από deep web είναι παραμύθια, ακόμα και μερικοί γνωστοί youtubers που ασχολούνται με το deep web το έχουν παραδεχθεί ότι πολλές ιστορίες είναι φούμαρα. Εννοείται ότι υπάρχει φυσικά και εννοείται ότι υπάρχουν φρικιαστικά site, απλά πολλοί εκμεταλλεύονται την περιέργεια του κόσμου και γράφουν ένα σωρό βλακείες για να τραβήξουν views.

More
07 Jul 2017 13:15 #201269 by Lyricaldemon
Για την επερχόμενη βδομάδα και χωρίς κλιματιστικό σπίτι τα ίδια θα έχουμε...Θα πάρω τον υπολογιστή να κλειστώ σε κανενα 24ωρο νετ με κλιματιστικό...

More
07 Jul 2017 16:20 #201282 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Lyricaldemon wrote: Για την επερχόμενη βδομάδα και χωρίς κλιματιστικό σπίτι τα ίδια θα έχουμε...Θα πάρω τον υπολογιστή να κλειστώ σε κανενα 24ωρο νετ με κλιματιστικό...

Καλό κουράγιο...Εγώ δεν αντέχω με τίποτα τη ζέστη οπότε δεν θα την πάλευα! Πάρε ανεμιστήρα, κάνει καλή δουλειά τις περισσότερες φορές.

More
07 Jul 2017 16:38 #201284 by Aνέστης Αδαμίδης

Shikabane_Hime7 wrote:

Lyricaldemon wrote: Για την επερχόμενη βδομάδα και χωρίς κλιματιστικό σπίτι τα ίδια θα έχουμε...Θα πάρω τον υπολογιστή να κλειστώ σε κανενα 24ωρο νετ με κλιματιστικό...

Καλό κουράγιο...Εγώ δεν αντέχω με τίποτα τη ζέστη οπότε δεν θα την πάλευα! Πάρε ανεμιστήρα, κάνει καλή δουλειά τις περισσότερες φορές.

Ρε γατάκια! Ο αληθινός gamer στη ζέστη φαίνεται! Τι είναι να κολλάς από τον ιδρώτα σου, όταν απολαμβάνεις φοβερό ξυλίκι στο Injustice 2 ή όταν έχεις Ρώσους και Πολωνούς στην ομάδα σου;
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
07 Jul 2017 16:44 #201286 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έτσι και με τη ζέστη που βγαίνει και από το PC γίνεσαι Human Torch! Δε μπορώ με τέτοιες κακουχίες να παίζω games, θέλω τη δροσιά μου, το τσάι μου χαχαχ
The following user(s) said Thank You: Aνέστης Αδαμίδης

More
07 Jul 2017 20:08 #201301 by Aνέστης Αδαμίδης
Ε,θα μάθεις. Έχεις καιρό μπροστά σου.

Που να ήξερες τι προσπαθούσαμε να κάνουμε για να δροσιστούμε όταν τα κλιματιστικά ήταν ακόμη ακριβά για να τα αγοράζουν οι μάζες... Θυμάμαι που βάζαμε με τον κολλητό μου το PS1 στο πάτωμα, για να κρυώνει από τα πλακάκια και το μετακινούσαμε κάθε φορά που νομίζαμε ότι είχε ζεσταθεί πολύ!

More
14 Jul 2017 14:59 #201913 by Νικηφόρος Μητράκος

TheReaper wrote: Ε,θα μάθεις. Έχεις καιρό μπροστά σου.

Που να ήξερες τι προσπαθούσαμε να κάνουμε για να δροσιστούμε όταν τα κλιματιστικά ήταν ακόμη ακριβά για να τα αγοράζουν οι μάζες... Θυμάμαι που βάζαμε με τον κολλητό μου το PS1 στο πάτωμα, για να κρυώνει από τα πλακάκια και το μετακινούσαμε κάθε φορά που νομίζαμε ότι είχε ζεσταθεί πολύ!

Μου θυμίζεις το 2003 που το PC είχε θέμα με την ψύξη και το είχαμε χειμωνιάτικα ανοιχτό με έναν ανεμιστήρα δίπλα μέχρι να έρθει τεχνικός να το δει.

More
17 Jul 2017 13:01 #202171 by Lyricaldemon
Κάθε μέρα πότε θα βρέξει για τα χωράφια οι άλλοι,τώρα έβρεξε είδαμε χιόνια χαλάζι,α φτάνει ας σταματήσει ποτίστηκαν τα χωράφια.

More
17 Jul 2017 18:08 #202224 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Αν και ο καιρός έχει τρελαθεί (καταιγίδες Ιούλιο μήνα!) δεν θα πω όχι στη βροχή και στο διάλειμμα από τον καύσωνα. Μακάρι να ήταν πάντα έτσι μουντός ο καιρός :p
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη