Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
17 Oct 2017 16:20 #206882 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Oct 2017 16:31 #206993 by Aνέστης Αδαμίδης
Πω πω, τι πράμα είναι αυτό; Με απέλυσαν από τη δουλειά και τώρα που κάθομαι, νιώθω ότι είμαι πολύ πιο κουρασμένος παρά όταν δούλευα!

More
19 Oct 2017 16:38 #206995 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ψυχολογικό είναι, επειδή βγήκες από συγκεκριμένο πρόγραμμα-ρουτίνα που μπορεί να είχες. Μακάρι να βρεις κάτι νέο σύντομα!

More
19 Oct 2017 23:43 #207015 by Βασίλης

TheReaper wrote: Πω πω, τι πράμα είναι αυτό; Με απέλυσαν από τη δουλειά και τώρα που κάθομαι, νιώθω ότι είμαι πολύ πιο κουρασμένος παρά όταν δούλευα!

πακετο..
και η δικαιολογια τους?λογω της κρισης?

More
20 Oct 2017 00:13 #207018 by Aνέστης Αδαμίδης
Άσε, μην το ψάχνεις. Το θέμα είναι ότι ήξερα ότι θα γίνει, ήλπιζα να μη γίνει, καθώς όλοι λέγανε τα καλύτερα για τη δουλειά μου, αλλά περικοπές προσωπικού λόγω κλεισίματος σεζόν.

More
20 Oct 2017 13:17 #207034 by Georgios Manolis
Όλοι τα ίδια λένε.Στη τελευταία μου δουλειά που είχα πάει για 5μηνο μέσω ΕΣΠΑ μου έλεγε ο εργοδότης οτι είμαι καλός στη δουλειά και ήθελε να με κρατήσει μόνιμο και τέτοια.Αλλά έχω 1 χρόνο και κάτι που σταμάτησα κι ακόμα τίποτα.Έχουν βολευτεί όλοι με αυτά τα προγράμματα του ΕΣΠΑ,παίρνουν άτομα και κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να δίνουν φράγκο.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
20 Oct 2017 20:08 #207054 by Aνέστης Αδαμίδης
Σε μένα δεν ήταν έτσι. Απλά ήμουν ο τελευταίος που προσλήφθηκε, οπότε ήταν πιο εύκολο να φύγω εγώ. Εποχιακές δουλειές κάνουμε στον τουρισμό δυστυχώς...
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

More
23 Oct 2017 20:30 #207172 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε που θα πάει, δε θα βγω πρωθυπουργός μια μέρα; Θα κάνω παράνομες τις τηλεφωνικές πωλήσεις. Μήπως και βρει ο κοσμάκης την ησυχία του! Μεσημέρι, γυρνάς χώμα από τη δουλειά, ανοίγεις την πόρτα, δεν προλαβαίνεις να πας να "αδειάσεις" και ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ το τηλέφωνο! Κάθεσαι όμορφα κι ωραία, βλέπεις τα νέα στο ίντερνετ, διαβάζεις κάνα κουτσομπολιό κι έχεις το κοριτσάκι στο τσατ και πάνω που αρχίζετε να λέτε τα επί της ουσίας ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ το τηλέφωνο! Μέχρι να επιστρέψεις, η άλλη σε έχει βρίσει, σε έχει χωρίσει και τα έχει ξαναβρει μαζί σου 34 φορές! Δεν προλαβαίνεις να ξυπνήσεις το πρωί από το ρημάδι το ξυπνητήρι και ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ το τηλέφωνο! Σου έρχεται να τους βάλεις βόμβα πια!

Κι αν τους πεις ότι είσαι καλυμμένος με πρόγραμμα, αρχίζουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό! "Ο πάροχός σας έχει ξεπεραστεί πλέον, δεν έχει τα ίδια καλαμπαλίκια με μας, εμείς προσφέρουμε περισσότερα κι αν χρειάζεστε επιπλέον σας τα δίνουμε...." Αφού σου λέω κυρά μου ότι είμαι καλυμμένος και δεν χρειάζομαι, άσε με επιτέλους να συνεχίσω τη ζωή μου που έφαγα τα νιάτα μου στο τηλέφωνο μαζί σου!

More
24 Oct 2017 22:01 #207230 by Aνέστης Αδαμίδης
Όταν γράφεις γρήγορα, λανθασμένα και δεν το παίρνεις χαμπάρι:

More
01 Nov 2017 17:00 #207856 by Georgios Manolis
Ξεκινήσαμε τη συγκομιδή της ελιάς για φέτος.Απο τις καλύτερες χρονιές σε παραγωγή φέτος και στο ένα χωράφι πάγωσαν 50 δέντρα τον περασμένο χειμώνα..Σκέψου να έδιναν καρπό κι αυτά...Κουραστική δουλειά αλλά όταν βγαίνει το λάδι απο τα καζάνια του ελαιοτρυβίου η ικανοποίηση δεν περιγράφεται.Αν τελειώσουμε νωρίς μπορεί να μαζεύω ελιές και σε άλλους για λεφτά.Δεν είναι και η καλύτερη λύση αλλά είπαμε...αφραγκίες! ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore