Ρε που θα πάει, δε θα βγω πρωθυπουργός μια μέρα; Θα κάνω παράνομες τις τηλεφωνικές πωλήσεις. Μήπως και βρει ο κοσμάκης την ησυχία του! Μεσημέρι, γυρνάς χώμα από τη δουλειά, ανοίγεις την πόρτα, δεν προλαβαίνεις να πας να "αδειάσεις" και ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ το τηλέφωνο! Κάθεσαι όμορφα κι ωραία, βλέπεις τα νέα στο ίντερνετ, διαβάζεις κάνα κουτσομπολιό κι έχεις το κοριτσάκι στο τσατ και πάνω που αρχίζετε να λέτε τα επί της ουσίας ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ το τηλέφωνο! Μέχρι να επιστρέψεις, η άλλη σε έχει βρίσει, σε έχει χωρίσει και τα έχει ξαναβρει μαζί σου 34 φορές! Δεν προλαβαίνεις να ξυπνήσεις το πρωί από το ρημάδι το ξυπνητήρι και ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ το τηλέφωνο! Σου έρχεται να τους βάλεις βόμβα πια!
Κι αν τους πεις ότι είσαι καλυμμένος με πρόγραμμα, αρχίζουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό! "Ο πάροχός σας έχει ξεπεραστεί πλέον, δεν έχει τα ίδια καλαμπαλίκια με μας, εμείς προσφέρουμε περισσότερα κι αν χρειάζεστε επιπλέον σας τα δίνουμε...." Αφού σου λέω κυρά μου ότι είμαι καλυμμένος και δεν χρειάζομαι, άσε με επιτέλους να συνεχίσω τη ζωή μου που έφαγα τα νιάτα μου στο τηλέφωνο μαζί σου!