Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
24 Jul 2017 15:23 #202669 by Aνέστης Αδαμίδης
Ορίστε ποιοι μας ψεκάζουν!
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jul 2017 18:11 #202860 by Blood Prince
Καλά μιλάμε κάθισα να ξαπλώσω και εκεί που πήγα να αποκοιμηθώ ο δίπλα στο διαμέρισμα που μένω,άρχισε να βάζει μουσική και αρχικά πετάχτηκα στον ύπνο μου....και λέω τώρα..φαντάσου να είχα και διάβασμα...θα είχε κάνει τα νεύρα μου τσατάλια.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
26 Jul 2017 15:55 #202952 by Aνέστης Αδαμίδης
Μία συμμαθήτριά μου είχε έναν γείτονα που έπαιζε ντραμς και είχε κι ένα σκυλάκι. Σας πληροφορώ, το σκυλάκι έπεσε από τον τρίτο όροφο, επειδή δεν άντεξε το θόρυβο...
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
29 Jul 2017 15:23 #203136 by Lyricaldemon
Πας να κάνεις καλό,να κόψεις κάτι συκιές,λεμονιές από τον κήπο,τραυματίζεις το χέρι σου...Άμα δεν είσαι για την μέση και πάνω δουλειές..:P

More
03 Aug 2017 21:27 #203468 by Aνέστης Αδαμίδης
Ευτυχώς που βρήκα δουλειά αμέσως μετά το στρατό. Αλλά ρε φίλε, κάτι δε μου αρέσει. Τουλάχιστον δεν κάθομαι.

More
22 Aug 2017 20:04 #204189 by Aνέστης Αδαμίδης
Κανείς πλέον δεν μπορεί να ακούσει Linkin Park με τον ίδιο τρόπο που άκουγε πριν τα νέα του θανάτου του Chester. Είναι απλά αδύνατον.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
22 Aug 2017 20:42 #204191 by Νικηφόρος Μητράκος
Δεν ξερω για εσας, εδω αρχιζει και κανει χοντρες ψυχρες και γουσταρω τρελα :D

More
23 Aug 2017 15:23 - 23 Aug 2017 15:25 #204237 by Blood Prince

TheReaper wrote: Κανείς πλέον δεν μπορεί να ακούσει Linkin Park με τον ίδιο τρόπο που άκουγε πριν τα νέα του θανάτου του Chester. Είναι απλά αδύνατον.

Εγώ δεν τους ακούω καν...ειδικά μετά απο αυτό που έγινε...βέβαια είχα σταματήσει να τους ακούω εδώ και καιρό...το τραγούδι με την Kiiara-Heavy μου είχε τραβήξει την προσοχή αλλά πλέον δεν είναι ένα συγκρότημα που αξίζει να ακούς.Σε πιάνει κατάθλιψη.Βέβαια αντίστοιχα θα λέγανε και οι παλιότεροι για τους Nirvana.

By the way προσπάθησα απο την δουλειά να μπω για λίγο σήμερα στο forum και ήταν πολύ αργό και δεν μπόρεσα. Από το σπίτι που μπαίνω πετάει πάντως.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 23 Aug 2017 15:25 by Blood Prince.

More
25 Aug 2017 17:51 #204340 by Aνέστης Αδαμίδης
Πως καταλαβαίνω ότι η οικονομία είναι ακόμη χάλια: μου την πέσανε 4 άτομα πριν λίγες μέρες στις 6 το ξημέρωμα και μου πήραν μαζί με 25€ και την αλυσίδα του σταυρού μου, μια μπλούζα που είχα φτιάξει με στάμπες τον Buckethead.

Aλλά νταξ, δεν παραπονιέμαι, γιατί μου έδωσε πίσω το κινητό μου, οπότε....

More
25 Aug 2017 20:09 #204342 by Blood Prince

TheReaper wrote: Πως καταλαβαίνω ότι η οικονομία είναι ακόμη χάλια: μου την πέσανε 4 άτομα πριν λίγες μέρες στις 6 το ξημέρωμα και μου πήραν μαζί με 25€ και την αλυσίδα του σταυρού μου, μια μπλούζα που είχα φτιάξει με στάμπες τον Buckethead.

Aλλά νταξ, δεν παραπονιέμαι, γιατί μου έδωσε πίσω το κινητό μου, οπότε....

χαχαχα σοβαρά μιλάς τώρα ; Σε κλέψανε ; Βέβαια δεν σου πήραν και κάτι σημαντικό οπότε... :P

[IMG

Peter Baylish