Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
25 Dec 2016 22:04 #191570 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πολλές προσφορές σε Steam, Origin, Humble Bundle, Kinguin κλπ αλλά τέτοια προσφορά όπως αυτή που είδα το καλοκαίρι στην γραμμή των Μινωικών και από ότι μου είπε φιλαράκι που ταξίδεψε τις προάλλες υπάρχει ακόμα, δεν έχω ξανά δει.
Μην το χάσετε όσοι τύχει και ταξιδέψετε από ή προς Κρήτη!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Dec 2016 18:00 #191827 by Aνέστης Αδαμίδης

Shikabane_Hime7 wrote:

TheReaper wrote: Ενδιαφέρεται κανείς για ένα θηρίο της Αποκάλυψης, ράτσας κανίς... δεν μπορεί να πει με σιγουριά, χρώματος μάλλον άσπρου (μπορεί απλά να θέλει πλύσιμο) και μεγέθους βρέφους περίπου 2 ετών; Ηλικία άγνωστη. Έχει έρθει στο γκαράζ του σπιτιού μου για να ζεσταθεί και λόγω του ότι δεν βρίσκεται γενικά κανείς στο σπίτι για να το προσέχει, καλά θα ήταν να το πάρει κάποιος που μπορεί. Αλλιώς μάλλον θα καλέσω τη φιλοζωική. Μενίδι βρίσκομαι, αν ενδιαφέρεται κανείς, ας στείλει ένα ΠΜ.

Δυστυχώς έχουμε ήδη 2 και ο ένας είναι Ελληνικός Ποιμενικός και το άλλο Κοκερ Σπάνιελ που είναι επιθετικό σε άλλα σκυλιά(ακόμα και στον γίγαντα που έχουμε) οπότε...
Τις φιλοζωικές δεν τις εμπιστεύομαι πάντα αλλά ίσως να πρέπει να την καλέσεις αν έχεις κάποιο τηλέφωνο για κάποια που είναι εκεί κοντά. Επειδή στο Μενίδι έχει αρκετούς γύφτους ίσως θα ήταν καλό να το κάνεις άμεσα διότι παίζει να το αρπάξουν το σκυλί αν το δουν. Δεν ξέρω που ακριβώς μένεις αλλά κοντά στην περιοχή που είναι το στρατόπεδο γίνεται χαμός από ότι θυμάμαι.
Εδώ Κερατσίνι που μένω έχουμε θέμα με τα σκυλιά, έχουν αρπάξει και μέσα από αυλές.

Με τη σκυλίτσα τελικά βρήκα άκρη, είναι ένα μικρό τεριέ διαφόρων ειδών και ηλικίας 6 μηνών σύμφωνα με γιατρό. Επειδή δυστυχώς δεν μπορούσα να το κρατήσω το έδωσα σε μια γνωστή μου ως δώρο και για τη γιορτή της που ήταν τα Χριστούγεννα. Ευτυχώς είναι εδώ κοντά και θα μπορώ αραιά και που να πετάγομαι να τη βλέπω.

Επίσης, κατάφερε μια γειτόνισσα να ταυτοποιήσει τον πρώτο κάτοχο της, ο οποίος το έδειρε για άγνωστους λόγους. Στην αρχή φοβόταν και την ανθρώπινη παρουσία όταν είχε έρθει στο γκαράζ, αλλά με λίγη προσπάθεια το βοήθησα να ξαναβρεί την εμπιστοσύνη του. Αυτός σίγουρα δεν είχε χαρτιά για το σκυλάκι, αλλά αναρωτιέμαι αν μπορείς να έρθεις με το κόκερ να το αφήσουμε μέσα στο σπίτι του να του "ισιάξει" τη γραβάτα, που λέμε και στο χωριό μου...

More
03 Jan 2017 11:37 #191934 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Άκου κάτι βλάκες που υπάρχουν, τι να πεις...Τον Ποιμενικό πρέπει να του φέρω να πάθει καρδιακό, που είναι σαν αρκούδα. Πόσο μου την σπάνε όσοι παίρνουν ζώα και μετά τα παρατάνε, μήνυση θέλει κανονικά.

Μακάρι να βρει θαλπωρή στη νέα της οικογένεια η σκυλίτσα και μπράβο για ότι έκανες.

More
06 Jan 2017 12:12 #192026 by Georgios Manolis
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.Πως περάσατε τις γιορτές?
Εγώ πάλευα με τη κωλογρίπη κι ακόμα δε με έχει αφήσει.Όχι τίποτα άλλο μ'αυτά και με κείνα δεν έφαγα ούτε μελομακάρονα.
Προς όλους τους ζαχαροπλάστες: Τα μελομακάρονα πρέπει να φτιάχνονται όλο το χρόνο κι όχι μόνο τα Χριστούγεννα....ευχαριστώ! B)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
06 Jan 2017 12:43 #192028 by Βασιλης Γαλανος
Δεν ειμαι ο μονος που με εχει πριξει μια ιωση αυτες τις γιορτες λοιπον :P
Αρκετο gaming αυτες τις γιορτες και εχω και την ευκαιρια να προφτασω και καμια απο τις σειρες που εβλεπα.Με σχολη και δουλεια που να προλαβεις.
Αυτο που λες για τα μελομακαρονα παντως πρεπει να ισχυσει και με το κοκορετσι!

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
06 Jan 2017 12:48 #192029 by Aνέστης Αδαμίδης
Φάε κοντοσούβλι κι εσύ, τόσα υποκατάστατα υπάρχουν για το κοκορέτσι. Για τα μελομακάρον; Υπάρχουν; Αμφιβάλλω...

More
06 Jan 2017 13:06 #192031 by Blood Prince

the_prophet1987 wrote: Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.Πως περάσατε τις γιορτές?
Εγώ πάλευα με τη κωλογρίπη κι ακόμα δε με έχει αφήσει.

Την έβγαλα στον ύπνο,και παίζοντας κάμποσες ώρες με το εθιστικό Skyrim.Καλή χρονιά σε όλους και απο μένα.H γρίπη με έπιασε για μια με δύο μέρες μόνο αλλά για καλή μου τύχη έγινα καλά γρήγορα χωρίς depon,αντιβιώσεις κ.λ.π Δεν ξέρω πως έγινε αυτό. :P

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
06 Jan 2017 13:07 #192032 by Αγγελική Γοργορίνη
Παιδιά, μην αγχώνεστε. Για όλα υπάρχει λύση. Κι εδώ πέρα η συγκεκριμένη είναι τόσο απλή: φτιάξτε μελομακάρονα αφού το θέλετε κάθε εποχή του χρόνου μόνοι σας. :lol: Είναι εύκολα!

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
06 Jan 2017 21:01 #192041 by Αντρεας Κατελαρης

the_prophet1987 wrote:

Domine Non Es Dignus wrote: Κατάφερα να φτάσω τα 3 λακτίσματα (μεσαία*3/χαμηλό-μεσαίο-μεσαίο) σε 2 δευτερόλεπτα στο sparring στην προπόνηση σήμερα. Ασχολείται κανείς από εδώ με πολεμικές τέχνες;

Επίσης, πόσο γαμάει αυτό που γυρνάς από γυμναστήριο/προπόνηση/δουλειά (πτώμα), κάνεις ένα μπάνιο και κάθεσαι στο πισί έστω και για λίγη ώρα gaming

Επίσης απ' ότι φαίνεται θα βγει ο Trump στας Αμερικάς

Εγώ ασχολούμαι με martial arts,πρέπει να το έχω πει καμιά 1057670039042127 φορές χαχαχα.
Ninjutsu κυρίως το οποίο έχω εξελίξει για να ταιριάζει στον τρόπο που κινούμαι.Κάτι που κάνανε πολλοί μαθητευόμενοι και με τα χρόνια η τέχνη έχει αλλάξει μορφή.
Η προπόνηση γίνεται στο σπίτι αν και είχα ρίξει το ρυθμό μου αυτό το καιρό λόγω δουλειάς.Τώρα που τελείωσε η συγκομιδή της ελιάς θα έχω περισσότερο χρόνο και λιγότερη κόπωση.

Γίνεται και με το ένα πόδι 3 λακτίσματα σε 2 δευτερόλεπτα κι εγώ το κάνω(μεσαίο,ψηλό,μασαίο)συνήθως.Αλλά γίνεται και με τα 2 πόδια.Για παράδειγμα μια κίνηση που μπορώ να κάνω είναι διπλό knee jump 2 χτυπήματα ψηλά πολύ κοντά μεταξύ τους σχεδόν μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο και το τρίτο είναι μεσαίο η χαμηλό με το δεξί πόδι με το που πατάω κάτω.
Υπάρχουν πολλοί συνδιασμοί κινήσεων και ο καθένας αναπτύσει αυτούς που ταιριάζουν στον τρόπο που μάχεται.

Ναι πόσο ισχύει αυτό που γυρίζεις πτώμα και κάθεσαι στο Pc.ΓΙατί αν κάτσεις στον καναπέ να παίξεις console game σε έχει πάρει ο ύπνος. :P

Τελικά ο Trump βγήκε και το σύστημα απέκτησε άλλο ένα ανδρίκελο-μέσο χειραγώγησης του κόσμου γιατί το παλιό (Obama) δεν ήταν αποτελεσματικό.
Αυτά για τον Trump.

Εγω εκανα παλια αλλα τωρα σταματησα.

More
07 Jan 2017 01:58 #192051 by 001
Τι απ' όσες υπάρχουν; Μαντεύω είτε taekwondo είτε καράτε λόγω στατιστικών απαντήσεων απ' όσους μου έχουν πει.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)