Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
04 Oct 2016 21:14 #188405 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Για όσους δεν το έχουν ήδη δει από σελίδες στο FB. Το είδα τις προάλλες στη σελίδα Παλιό ΠΑΣΟΚ-Το Ορθόδοξο και μου έχουν κολλήσει οι ατάκες, έχω δακρύσει!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Oct 2016 21:24 #188407 by Δημήτρης Φιλίππου
Ρε παιδιά ποιος πιστεύετε ότι θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα στη Superleague και γιατί? (Μακάρι ο Παναθηναϊκός)

More
05 Nov 2016 02:55 - 05 Nov 2016 03:04 #189171 by Blood Prince
Με αφορμή το Call of Duty Ghosts όπου σε κάποιες αποστολές ο Riley ρίχνεται στο πεδίο της μάχης,έψαξα κάποια ενδιαφέροντα βίντεο στο youtube στα οποία παρουσιάζονται σκυλιά τα οποία και στην πραγματικότητα ρίχνονται στο πεδίο της μάχης.

Θα μπορούσαν κάλιστα εκεί στην activision αντί να στραφούν σε "futuristics" τίτλους να δημιουργήσουν μια συνέχεια με το όνομα Ghosts 2 ας πούμε στην οποία θα παρουσιάζονται σκυλιά σαν τον Riley σε περισσότερες αποστολές.

Στο άλλο βίντεο ένας σκύλος κηδεύεται με τιμές για την προσφορά του.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 05 Nov 2016 03:04 by Blood Prince.

More
05 Nov 2016 03:21 #189172 by 001
Κατάφερα να φτάσω τα 3 λακτίσματα (μεσαία*3/χαμηλό-μεσαίο-μεσαίο) σε 2 δευτερόλεπτα στο sparring στην προπόνηση σήμερα. Ασχολείται κανείς από εδώ με πολεμικές τέχνες;

Επίσης, πόσο γαμάει αυτό που γυρνάς από γυμναστήριο/προπόνηση/δουλειά (πτώμα), κάνεις ένα μπάνιο και κάθεσαι στο πισί έστω και για λίγη ώρα gaming

Επίσης απ' ότι φαίνεται θα βγει ο Trump στας Αμερικάς

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
05 Nov 2016 17:34 - 05 Nov 2016 17:35 #189180 by Blood Prince

g.dfil wrote: Ρε παιδιά ποιος πιστεύετε ότι θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα στη Superleague και γιατί? (Μακάρι ο Παναθηναϊκός)

Ο Ολυμπιακός γιατί το παίρνει κάθε χρόνο.Μακάρι ο Παναθηναϊκός αλλά κάθε χρόνο τα ίδια λέμε και κάθε χρόνο ξεκινάμε πάλι απο το μηδέν πριν βγεί ο πρωταθλητής χειμώνα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 05 Nov 2016 17:35 by Blood Prince.

More
05 Nov 2016 21:19 #189188 by Aνέστης Αδαμίδης
Έχουμε λιγο καιρό που κάνουμε ανακαίνιση το σπίτι και σήμερα που έβαφα τα κάγκελα, μου βγήκε το πετρέλαιο... Με πεθαίνει η μέση τώρα.

More
12 Nov 2016 11:18 - 12 Nov 2016 11:20 #189360 by Blood Prince
Καλά το τέλος του campaign στο call of duty ghosts με έκανε να θέλω να τα σπάσω όλα...πιο fail τέλος σε videogame δεν έχω ξανασυναντήσει.

Warning: Spoiler!

Και ούτε μια συνέχεια μετά ;; Ελεος

Τώρα καταλαβαίνω γιατί είχε dislikes το βίντεο του infinite warfare.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 12 Nov 2016 11:20 by Blood Prince.

More
13 Nov 2016 11:34 #189382 by Georgios Manolis

Domine Non Es Dignus wrote: Κατάφερα να φτάσω τα 3 λακτίσματα (μεσαία*3/χαμηλό-μεσαίο-μεσαίο) σε 2 δευτερόλεπτα στο sparring στην προπόνηση σήμερα. Ασχολείται κανείς από εδώ με πολεμικές τέχνες;

Επίσης, πόσο γαμάει αυτό που γυρνάς από γυμναστήριο/προπόνηση/δουλειά (πτώμα), κάνεις ένα μπάνιο και κάθεσαι στο πισί έστω και για λίγη ώρα gaming

Επίσης απ' ότι φαίνεται θα βγει ο Trump στας Αμερικάς

Εγώ ασχολούμαι με martial arts,πρέπει να το έχω πει καμιά 1057670039042127 φορές χαχαχα.
Ninjutsu κυρίως το οποίο έχω εξελίξει για να ταιριάζει στον τρόπο που κινούμαι.Κάτι που κάνανε πολλοί μαθητευόμενοι και με τα χρόνια η τέχνη έχει αλλάξει μορφή.
Η προπόνηση γίνεται στο σπίτι αν και είχα ρίξει το ρυθμό μου αυτό το καιρό λόγω δουλειάς.Τώρα που τελείωσε η συγκομιδή της ελιάς θα έχω περισσότερο χρόνο και λιγότερη κόπωση.

Γίνεται και με το ένα πόδι 3 λακτίσματα σε 2 δευτερόλεπτα κι εγώ το κάνω(μεσαίο,ψηλό,μασαίο)συνήθως.Αλλά γίνεται και με τα 2 πόδια.Για παράδειγμα μια κίνηση που μπορώ να κάνω είναι διπλό knee jump 2 χτυπήματα ψηλά πολύ κοντά μεταξύ τους σχεδόν μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο και το τρίτο είναι μεσαίο η χαμηλό με το δεξί πόδι με το που πατάω κάτω.
Υπάρχουν πολλοί συνδιασμοί κινήσεων και ο καθένας αναπτύσει αυτούς που ταιριάζουν στον τρόπο που μάχεται.

Ναι πόσο ισχύει αυτό που γυρίζεις πτώμα και κάθεσαι στο Pc.ΓΙατί αν κάτσεις στον καναπέ να παίξεις console game σε έχει πάρει ο ύπνος. :P

Τελικά ο Trump βγήκε και το σύστημα απέκτησε άλλο ένα ανδρίκελο-μέσο χειραγώγησης του κόσμου γιατί το παλιό (Obama) δεν ήταν αποτελεσματικό.
Αυτά για τον Trump.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
13 Nov 2016 13:57 - 13 Nov 2016 14:00 #189387 by Blood Prince
Εγώ εδώ και 6 χρόνια κάνω στο σπίτι τακτικά γυμναστική και για μεγάλο χρονικό διάστημα έκανα σε καθημερινή βάση αλλά τον τελευταίο χρόνο έχω χαμηλώσει την ένταση λόγω βαρεμάρας κυρίως και σκέφτομαι να την ξανααυξήσω.

Στο σπίτι μου εκτός απο βαράκια,έχω και push up bars και άλλα όργανα και κάνω ποικίλες ασκήσεις στις οποίες γυμνάζω όλους τους μύες και οι ασκήσεις που κάνω είναι οι ίδιες εδώ και 6 χρόνια.Δεν ψάχνω για καμία συμβουλή στο διαδίκτυο απο άλλους ούτε για κάποιο καινούργιο πρόγραμμα.

Μόνος μου έχω βελτιώσει το πρόγραμμά μου με συμβουλές απο ανθρώπους του περίγυρου μου και το πρόγραμμα γυμναστικής είναι καθαρά προσωπικό.Δεν με ενδιαφέρει πως γυμνάζονται άλλοι,καθώς έχω δει αποτελέσματα απο αυτά που κάνω.

Απο πολεμικές τέχνες σκέφτομαι να κάνω shaolin kung fu μελλοντικά.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 13 Nov 2016 14:00 by Blood Prince.

More
13 Nov 2016 18:40 #189399 by 001
Για Prophet: έλειπα κάνα τρίμηνο απ' το σάιτ ρε, δεν είδα αν αναφέρθηκε πουθενά θέμα πολεμικών τεχνών :P

Εναλλασόμενα λακτίσματα έχω δοκιμάσει (σε πατενταρισμένο TKD μοτίβο), σε αφήνουν πολύ εκτεθιμένο και εκτός ισορροπίας. Αν ο άλλος μπλοκάρει το πρώτο δεν μπορείς να βγάλεις το δεύτερο και αντίστοιχα αν μπλοκάρει το δεύτερο και μπει, δεν υπάρχει καλό πάτημα στο πίσω πόδι. Δεν αναφέρω ενδεχόμενο πιασίματος γιατί εκεί είναι που δε βγαίνει με κανένα λόγο.

Γενικότερα παίζουν κοντρίτσες μεταξύ των διάφορων πολεμικών τεχνών, απ' ότι έχω δει κερδίζει αυτή με το καλύτερο conditioning και που αφήνει λιγότερο ανοιχτούς τους αθλητές από χτυπήματα. Βέβαια είναι και εντελώς διαφορετικοί οι κανονισμοί για το κάθε άθλημα οπότε μιλάμε σε θεωρητικό επίπεδο.

Για Prince: αν θες αντοχή, το κολύμπι είναι άνετα το καλύτερο γι αυτό (και το καλύτερο άθλημα γενικότερα).

Θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με κάτι πιο εύκολο, π.χ. Kyokushin (παράρτημα καράτε). Το «κανονικό» Shaolin kung fu διδάσκεται από την ηλικία των τεσσάρων και θέλει μερικές δεκαετίες για να φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο (αντοχή στον πόνο/ανθεκτικότητα/συγκέντρωση). Δεν είναι πως δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα, απλώς θα μπορέσεις να κάνεις πολλά περισσότερα στη βαθμίδα μιας λιγότερο απαιτητικής πολεμικής τέχνης.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)