Domine Non Es Dignus wrote: Κατάφερα να φτάσω τα 3 λακτίσματα (μεσαία*3/χαμηλό-μεσαίο-μεσαίο) σε 2 δευτερόλεπτα στο sparring στην προπόνηση σήμερα. Ασχολείται κανείς από εδώ με πολεμικές τέχνες;
Επίσης, πόσο γαμάει αυτό που γυρνάς από γυμναστήριο/προπόνηση/δουλειά (πτώμα), κάνεις ένα μπάνιο και κάθεσαι στο πισί έστω και για λίγη ώρα gaming
Επίσης απ' ότι φαίνεται θα βγει ο Trump στας Αμερικάς
Εγώ ασχολούμαι με martial arts,πρέπει να το έχω πει καμιά 1057670039042127 φορές χαχαχα.
Ninjutsu κυρίως το οποίο έχω εξελίξει για να ταιριάζει στον τρόπο που κινούμαι.Κάτι που κάνανε πολλοί μαθητευόμενοι και με τα χρόνια η τέχνη έχει αλλάξει μορφή.
Η προπόνηση γίνεται στο σπίτι αν και είχα ρίξει το ρυθμό μου αυτό το καιρό λόγω δουλειάς.Τώρα που τελείωσε η συγκομιδή της ελιάς θα έχω περισσότερο χρόνο και λιγότερη κόπωση.
Γίνεται και με το ένα πόδι 3 λακτίσματα σε 2 δευτερόλεπτα κι εγώ το κάνω(μεσαίο,ψηλό,μασαίο)συνήθως.Αλλά γίνεται και με τα 2 πόδια.Για παράδειγμα μια κίνηση που μπορώ να κάνω είναι διπλό knee jump 2 χτυπήματα ψηλά πολύ κοντά μεταξύ τους σχεδόν μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο και το τρίτο είναι μεσαίο η χαμηλό με το δεξί πόδι με το που πατάω κάτω.
Υπάρχουν πολλοί συνδιασμοί κινήσεων και ο καθένας αναπτύσει αυτούς που ταιριάζουν στον τρόπο που μάχεται.
Ναι πόσο ισχύει αυτό που γυρίζεις πτώμα και κάθεσαι στο Pc.ΓΙατί αν κάτσεις στον καναπέ να παίξεις console game σε έχει πάρει ο ύπνος.
Τελικά ο Trump βγήκε και το σύστημα απέκτησε άλλο ένα ανδρίκελο-μέσο χειραγώγησης του κόσμου γιατί το παλιό (Obama) δεν ήταν αποτελεσματικό.
Αυτά για τον Trump.