Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
21 Sep 2011 20:23 #98667 by eliminator
Λίγο άκυρη η τοποθετήσή μου αλλά BigBoss σε παρακαλώ πες μου ότι δεν είσαι κομμούνι...Δε σε έχω με τίποτα, εσύ είσαι φυσιολογικός!

ΠΕΣ ΤΑ
[youtube:21jygyq2]
[/youtube:21jygyq2]
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ.

Δε λέω άθεα κομμούνια μας σώσαν από την πείνα και τη σκλαβιά το 40 αλλά μην τους υπερτιμήσουμε κιόλας. Ορθόδοξοι μας απελευθέρωσαν το 1821 και δωδεκαθεϊστές (αρχαίοι έλληνες) έφτιαξαν τη δημοκρατία και πάρα πολλά άλλα. Δε πάει να πει απολύτως τίποτα.
Έχω διαβάσει ότι πιάναν μοναχούς που είχαν αφιερώσει τη ζωή τους στο Θεό, τους βάζαν σε ένα δωμάτιο 2Χ2 με 2-3 πόρνες και τους κλειδώναν εκεί. Τους βασάνιζαν με λίγα λόγια. Απάνθρωποι. Ολά αυτά τα κάναν στους Έλληνες τα κομμούνια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Sep 2011 20:29 #98668 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ρε φιλε δες τα βιντεο... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν ειμαι κουμουνιστης...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Sep 2011 20:40 #98669 by Μάνος Γρυπάρης
Παντού υπάρχουν ηλίθιοι. Στο Σοσιαλισμό (οικογένεια Παπανδρέου), στον Καπιταλισμό (Μητσοτάκης, Καραμανλής ο νεότερος), στον Κομμουνισμό (Στάλιν). Στην Ελλάδα όμως εγώ δεν είδα κανέναν αριστερό πολιτικό να έχει κάνει λαλακία και να τον κράζουν μέχρι και οι πέτρες. Και μη παίρνετε παραδείγματα από την συγκυβέρνηση Μητσοτάκη με ΚΚΕ γιατί τότε ο Μητσοτάκης έκανε το κουμάντο.

Ας κυβερνήσει λοιπόν πρώτα ένα αριστερό κόμμα και μετά βγείτε να πείτε ότι θέλετε. Μέχρι τώρα βλέπω μόνο βίντεο-προβοκάτσια και τώρα έναν παππού να κράζει. Τρία πουλάκια κάθονται δηλαδή. Δεν είχαμε ποτέ Σταλινισμό στην Ελλάδα. Κι επίσης όσο λακαμάς ήταν ο Στάλιν με όσα έκανε στη χώρα του, άλλο τόσο αν δεν υπήρχε αυτός, να πατήσει στο λαρύγγι τον Χίτλερ το 45, ο Γερμαναράς θα είχε καταλάβει όλη την Ευρώπη και θα είχε σφάξει μερικά ακόμη εκατομμύρια άμαχους.

Ούτε θα κάνουμε θεούς τους ΕΑΜίτες. Δεν πάει να πει ότι όσοι πολέμισαν στο Β' Παγκόσμιο ήταν όλοι ΚΚΕ. Ήταν πάνω απ' όλα πολεμιστές, τα κόμματα δεν είχαν θέση. Απλά από την βασιλεία που είχαμε, ο κόσμος είχε εξεγερθεί και προτιμούσε να επαναστατήσει. Μιλάμε τώρα για άλλες εποχές, όπου τα ατομικά δικαιώματα είχανε διαλυθεί.

Ο κομμουνισμός έχει πεθάνει. Δε γίνεται να τα παίρνει όλα το κράτος. Ούτε καν η Ρωσία έχει τώρα κομμουνισμό. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ψηφίσω ξανά τους κλέφτες. Προτιμώ να ψηφίσω (για πρώτη φορά κιόλας) αριστερό κόμμα, έτσι για να δω τι θα κάνει. Κομμουνισμό πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να εφαρμόσει το 2011.

Και κάτι ακόμα. Το πολίτευμα εδώ και 1 χρόνο δεν είναι δημοκρατία. Είναι Δημοκρατική...Χούντα. Εκτός κι αν ξεχάσετε σε μόλις 3-4 μήνες τι ξύλο φάγατε στο Σύνταγμα πρόσφατα:
[youtube:1mvfkapo]
[/youtube:1mvfkapo]

Κι όπως η Χούντα έπεσε το '74 από τους Αριστερούς, έτσι ξέρω ότι και αυτή την Δημοκρατική Χούντα την έχουν καταδικάσει όλοι, γιατί οι αριστεροί διαμαρτύρονται, κατεβαίνουν στο δρόμο και παίρνουν μαζί και τους υπόλοιπους. Τα συνδικάτα, οι εργάτες και οι λοιποί. Ποιοι αγανακτισμένοι τώρα; Αν μπείτε στο Real-Democracy.gr έχει αριστερές τάσεις, μην κρυβόμαστε.

Διαφορετικά οι σοσιαλιστές και οι καπιταλιστές ξύνουν τ'@@ τους σε έναν καναπέ αυτή τη στιγμή. Τουλάχιστον οι αριστεροί για να κατεβαίνουν στους δρόμους, εμένα μου δείχνουν ότι νοιάζονται περισσότερο για την πατρίδα τους από κάτι καναπεδάτους.

Επίσης, διαβάστε και τις θέσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς (site: www.Dimokratikiaristera.eu ), που απ' ότι φαίνεται θα μπει κι αυτή στη Βουλή. Θα σας πάρει μερικές ώρες αλλά στα περισσότερα απ' όσα λένε τους βρίσκω σωστούς. Βέβαια όλοι στην πράξη κρίνονται.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Sep 2011 21:33 #98671 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν υποστηριζω κανεναν, χαλαρωσε. Απλα δείχνω οτι και το ΚΚΕ δεν ειναι τοσο καλο οσο νομιζουν μερικοι.

Ολοι για σκοτωμα ειναι, υποκριτες και ψευτες.

Η Ελλαδα χρειάζεται μια αλλαγη και δεν υπάρχει κομμα αυτη τη στιγμη που να το προσφέρει αυτο.

Όμως για το ΚΚΕ εχω ενα ιδιαιτερο... μίσος. Πιο πολυ και απο το ΠΑΣΟΚ μην σου πω, λόγω προσωπικων εμπειριων αλλά και λογω αυτων που εχω διαβασει/δει/ακουσει.

[youtube:2xhvqbno]
[/youtube:2xhvqbno]
(Αναφερονται και κειμενα απο τους σοφους της Σιων - μην τα γελατε ενα-ενα βγαίνουνε αληθινα, όποιος προσέχει τις ειδησεις καθημερινα, ξέρει- δεν θα επεκταθω αλλο επι του θεματος)

Δες τα βιντεο και μην τα αγνοεις. Ο psy ειναι ΛΑΟΣ και το δεχομαι, προφανως σε καποια θεματα θα ειναι υπερβολικος. Αλλα το ΛΑΟΣ οπως και καθε αλλο κομμα, σε κατι θα εχει δικιο. Με την σταση του ΛΑΟΣ απεναντι του KKE είμαι εντελως συμφωνος. Δεν λενε τιποτα παραλογο. Ας βλεπουμε τα βιντεο και απο την πλευρα του ΛΑΟΣ, μια ζωη τις μαλακιες της τηλεορασης βλεπαμε σαν καλα ζωακια που ειμαστε.

Όσο για αυτο που λες στο τελος περι θεσεων Δημοκρατικης Αριστερας, χαχα ας γελασω. Στην θεωρια ολα καλα ακουγονται στην πραξη ομως κλαφτα Χαραλαμπε. Μεχρι και η Χρυση Αυγη ειναι ΟΚ στην θεωρια..

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Sep 2011 22:06 #98673 by Νίκος Tριανταφύλλης
Μιλατε σοβαρα τωρα βασικα ΛΑΟΣ Ειναι προδοτες ψηφησε υπερ του μνημονιου κ τρεχει πισω απο το πασοκ!! αριστερα αυτο ειδικα!! μας εχουν φαει η αντιλιψεις δεξιαας κ αριστερας τιτλοι εινια τιποτα αλλο κ οι δυο πλευρες πιονια ειναι!! δν χρειαζομαστε τα κομματα χρειαζομαστε ηγετη που θα εχει βγει απο τον λαο κ θα ειναι κ ο ιδιος βγαλμενος απο τον λαο!! οπως παλια !!!αποψη μου! :wink: κ δν μπορω να βλεπω οτι μονο ο χιτλερ εκανε κακα πραγματα οι κουμοθνιστες εκαναν χειροτερα χιλιαδες ελληνες πεθαναν απο αυτους κ σε ομαδικους ταφους ψαχτειτε λιγο!!

More
21 Sep 2011 22:22 #98674 by Μάνος Γρυπάρης
Αυτό έλειπε τώρα να συγκρίνουμε ΛΑΟΣ και ΚΚΕ! Το ΛΑΟΣ έβαλε υποθήκη την χώρα με το σημερινό μνημόνιο μαζί με τον Παπανδρέου!

Για να στο θυμίσουμε κιόλας δες εδώ τα λαμόγια του ΛΑΟΣ που ψήφισαν μνημόνιο ! Είναι το ίδιο ΗΛΙΘΙΟΙ με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, η οποία το στηρίζει με αναδιαπραγμάτευση (τάχα μου). Απλά τα πράγματα. 1+1 κάνουν 2!

Ποιους Εβραίους μας λέει το βίντεο? Τον Γιωργακη Jeffrey Παπανδρέου και την Διαμαντοπούλου τους ξεχνάμε? Που τους έχουν και ψευδώνυμα ως Εβραίους?
www.facebook.com/topic.php?uid=2 ... opic=14375
Δες εδώ όλους τους Εβραίους των κομμάτων για να σου λυθούν οι απορίες:
antipliroforisi.blogspot.com/200 ... t_161.html

Η μήπως ξεχνάμε τους ΤουρκοΈλληνες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που είναι με τις μειονότητες της Θράκης? Ας γελάσω 2 φορές. Καλά το ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο βίντεο δεν το λογίζω καν σαν κόμμα. Τίγκα στους μετανάστες κι ούτε 1% δε πιάνει (ευτυχώς που δεν τους νομιμοποίησε ο Γιωργάκης γιατί τότε θα ψήφιζαν κι αυτοί)

Ο μόνο λόγος που με χαλάει το ΚΚΕ και το Σύριζα είναι ότι είναι υπέρ των μεταναστών και θέλουν να τους αναγνωρίσουν. Κατά τα άλλα δεν έχουνε καμία σχέση με τα προ 70 χρόνων ΕΑΜ. Σε λίγο θα μας πεις ότι και ο Κολοκοτρώνης το 1821 ήτανε αριστερός και γι' αυτό τον εξορίσανε. Ναι, δεν θα με χάλαγε η Δημοκρατική Αριστερά. Γιατί εκεί, τουλάχιστον στις θέσεις τους λέει ότι πρέπει να λυθεί το μεταναστευτικό γιατί αποτελεί πρόβλημα για την ελληνική οικονομία.

Από την θεωρία στην πράξη όλα διαφέρουν, αλλά τα 2 μεγάλα κόμματα (+ το ΛΑΟΣ που γουστάρει κι αυτό μνημόνιο) έχουν ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ το Σύνταγμα και πρέπει να μπουν φυλακή! Θέλεις 180 ψήφους για να περάσεις Μνημόνιο. Και το πέρασαν με 155 ψήφους και υπογραφή του Παπακωνσταντίνου μόνο. Όποιος καταλύσει το Σύνταγμα (Εσχάτη Προδοσία) μπαίνει ισόβια μέσα και καταργείται κι η βουλευτική ασυλία (βλέπε Παπαδόπουλος). Κι εσύ ζεις σε άλλη πραγματικότητα και μου λες για Καρατζαφέρηδες.

Όσο για τις θέσεις που χλευάζεις...οι θέσεις του Καρατζαφέρη που θα ψηφίσεις μαζί με τους υπόλοιπους βασιλικούς και χουντικούς, ποιες είναι? Αυτές:
[youtube:14ddo9h9]
[/youtube:14ddo9h9]

Παρε κι έναν Τσίπρα:

Τέλος, θα κλείσω με την Χρυσή Αυγή που γουστάρει ο Καρατζαφέρης. Απόλαυσε λοιπόν τη λαλακία στο μεγαλείο της:

Φώναξε τώρα ένα "Ζήτω η Χούντα" και "Ζήτω η Χρυσή Αυγή" που το 2011 σφάζει ακόμα χιλιάδες μετανάστες. Αντί το κολοΠΑΣΟΚ να τους διώξει, πρέπει να τους σκοτώσουμε?

Αυτά πότε τα κάνανε οι αριστεροί που λες? Τη δεκαετία του '40? 70 χρόνια μετά εσείς τα κάνετε ακόμα.

Άστο Μπάμπη, δεν σε παίρνει. Κι όσο με το "Προσωπική εμπειρία" , 70 χρόνια πριν δεν ζούσες, οπότε μη λες παραμύθια. Κανένα αριστερό κόμμα δεν έχει κυβερνήσει ποτέ, στο θυμίζω για 3η φορά μήπως το εμπεδώσεις.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
21 Sep 2011 22:28 #98675 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Πας καλα;

Δεν υποστηριζω κανεναν, χαλαρωσε.
2 post πριν το ειπα 8O

More
21 Sep 2011 22:36 #98677 by Νίκος Tριανταφύλλης
Mανο η χρυση αυγη που κολαει κ την βαζεις κ ειδικα δινεις παραδειγματα απο μια απο τις χιλαδες εκμπμπες που προπαγανδιζουν?Μην υποστιριζεις την αριστερα συνεχεια υποστιριξε το συμφερον αυτου του τοπου κ οτι κανει καλο σε εμας η αριστερα κ η δεξια δν κανανε ποτε καλο τιτλοι εινια για να μας χωριζουν κ να φαγονομαστε !!

More
21 Sep 2011 22:38 #98678 by Μάνος Γρυπάρης
Στο θέμα μας όμως.
Με 15% ποσοστό ΝΔ και 14% ΠΑΣΟΚ πρέπει όλοι να ψηφίσουμε ένα άλλο κόμμα. Γιατί αν δεν το κάνουμε, το ποσοστό τους θα ενισχυθεί και θα κάνουν κυβέρνηση! Λευκό και Άκυρο ξεχάστε τα.

Σίγουρα αν καταργούνταν τα κόμματα θα ήταν καλύτερα, αλλά επειδή θέλει 3-4 χρόνια στη χειρότερη για να αναθεωρηθεί το Σύνταγμα και να γίνει κάτι τέτοιο (που σχεδόν αποκλείεται) κάπου πρέπει να βάλουμε το σταυρό μας. Αν δεν τον βάλουμε πουθενά πάλι ενισχύουμε τους αιώνιους κλέφτες.

nikolakis wrote: Mανο η χρυση αυγη που κολαει κ την βαζεις κ ειδικα δινεις παραδειγματα απο μια απο τις χιλαδες εκμπμπες που προπαγανδιζουν?Μην υποστιριζεις την αριστερα συνεχεια υποστιριξε το συμφερον αυτου του τοπου κ οτι κανει καλο σε εμας η αριστερα κ η δεξια δν κανανε ποτε καλο τιτλοι εινια για να μας χωριζουν κ να φαγονομαστε !!

Δες όλα τα βίντεο (και πρώτα απ' όλα του Καρατζαφέρη που δίνει τα συγχαρητήρια στη Χρυσή Αυγή) και μετά θα το καταλάβεις. Μην τα λέω 2 φορές. Επειδή έχω φίλο που ήταν στη Χρυσή Αυγή (τώρα είναι σε παρόμοια ομάδα) και μάλιστα ήταν σε αυτούς που τραυμάτιζαν σοβαρά αλλοδαπούς στην Ομόνοια φέτος, του τα λέω από πρώτο χέρι και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει Χρυσή Αυγή.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
21 Sep 2011 22:41 #98679 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Με 51% λευκο φευγουν ολα τα κομματα απο την βουλη-αλλα που τετοιο πραγμα; Μονο και μονο οι μονιμοι του δημοσιου να ψηφισουν το χασαμε το κορμι πατριωτη. Τουλαχιστον αν ψηφιστουν πολλα μικρα κομματα θα υπάρχουν περισσότερες αποψεις στην βουλη.