Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
21 Sep 2011 22:44 #98680 by Μάνος Γρυπάρης
Φεύγουν όλα τα κόμματα από τη Βουλή αλλά δεν καταργούνται. Και μετά το χάος.

Ναι, αυτό το τελευταίο είπα. Κι αν είναι μάγκες τα μικρά κόμματα και θέλουν να αλλάξουν τον τόπο, ας κάνουν κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας να κυβερνήσουν, να δούμε πόσο μάγκες είναι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Sep 2011 22:45 #98681 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Manos wrote: να δούμε πόσο μάγκες είναι.

Πιστευεις οτι ειναι;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Sep 2011 22:59 #98682 by Μάνος Γρυπάρης
Πιστεύω ότι σε σύγκριση με τα σκατά που μας κυβερνάνε 35 χρόνια τώρα , αυτοί θα τα πηγαίνανε πολύ καλύτερα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
21 Sep 2011 23:04 #98683 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Σωστος

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Sep 2011 23:16 #98687 by Νίκος Tριανταφύλλης
επειδη τα λεει ο κ*λ*τουμπας ο καρατζαφερης τι σημαινει; αυτος αλλα λεει αλλα εννοει αλλα κανει εδω λεει για το καλο τις ελλαδας να τα πουλησουμε ολα? παιρνεις στα σοβαρα τον καρατζαφερη? Και εγω μανο παω κ πλακονω μερικους στην ομονοια κ δηλωνω χρυση αυγη τι σημαινει οτι το κανει η χρυση αυγη αλλο αμα μερικοι πιστευουν κ λενε οτι ειναι χρυσαυγιτες δν τα κανει ιδια η χρυση αυγη εχω ασχοληθει κ το εχω ψαξει γιαυτο σου λεω και αμα το παμε ετσι πες οτι το κανει η χρυση αυγη για αυτους εσενα σε πειραζει τι κανουν αυτοι σαυτους οι εσυ θα κοιταξεις τι κανανε τοσα χρονια οι βουλευτες σε εσενα!! Η αριστερη η δεξιοι οι αναρχικοι,οι κουμμουνιστες οι λαθρεοι ολοι αυτοι κοιτα κ την αλλη οψη του νομισματος!! κ λες πραγματα που λενε τα καναλια κ δν ξερω γω λογις αλλοι!!!

Απλα υποστιριζω αυτους που θελουν το καλο της χωρα κ αν το κρατος δν κανει την δουλεια του επειδη ειναι πουλημενο θα το κανουν αλλοι!!Αγανακτισμενοι ελληνες ειναι κ αυτοι κ εγω θα μποροθσα να παω κ να αρχιζω να πλακωνω τον καθενα!!!Μην λες την γνωστη καραμελα με το μπατσοι κ χρυση-αυγη μαζι γιατι απλα θα σου πω οτι εσυ πουλας τρελα!!Για κοιτα καλθτερα τα γεγονοτα αγιο παντελεημονα ας πουμε οχι μονο αυτα που συμφονουν με τις αποψεις αντικειμενικα !!! Για θυμησου συντααγμα αγανακτισμενοι? αναριχκοι-μαζι με μπατσους!!! Γεγονοτα του δεκεμβρη? Εκει αναμεσα σε αυτους τους βανδαλους ηταν κ (λαθρο)μεταναστες κ οι μπατσοι πουθενα καθοντουσαν !!εκδηλωσεις ειρηνικεςς που εκανε η χρυση αυγη χωρις λογο μπατσοι εκει !!!Το κρατος ειναι καθαρα ανθελληνικο κ αυτοι την φορ πρεπει να σκεφτομαστε κ λιγο για εμας οχι τους αλλους!!

More
22 Sep 2011 00:01 #98691 by Μάνος Γρυπάρης
Τόσο καιρό λέμε ότι οι μπάτσοι στο Σύνταγμα είχαν μαζί τους ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ. Συνελλήφθη μέχρι και υπάλληλος της ΕΥΠ (το είδαν στην ταυτότητά του).

[youtube:ikb4b4xb]
[/youtube:ikb4b4xb]

www.gameworld.gr/forum/topic?p=94642#p94642
www.gameworld.gr/forum/topic?p=94643#p94643
www.gameworld.gr/forum/topic?p=94646#p94646
www.gameworld.gr/forum/topic?p=95160#p95160

αν το κρατος δν κανει την δουλεια του επειδη ειναι πουλημενο θα το κανουν αλλοι

Ναι, το κράτος "Δεν κάνει την δουλειά του". Αλλά δε σημαίνει ότι ο Χρυσαυγίτης θα σκοτώνει αλλοδαπούς. Οι 173 που ψήφισαν κατά του μνημονίου έπρεπε να είναι ήδη στη φυλακή. Μαζί με τους ΜΑΤατζήδες, διευθυντές αστυνομίας και λοιπούς φιλοχουντικούς. Που κατάφεραν να επιτεθούν σε 100.000 κόσμου μεταξύ των οποίων γυναίκες, γέροι και παιδιά.

Όταν ο μπάτσος δει αναρχικό δίπλα του τον σαπίζει στο ξύλο, δεν τον...φυγαδεύει πίσω από την Βουλή!

Δες κι ένα κειμενάκι:
Λασπολογίας συνέχεια από «Ελευθεροτυπία» και Γεωργία Δάμα κατά Χρυσής Αυγής

Τελικά δεν μας απάντησαν το βασικό: Γιατί το "άρθρο λασπολογίας" λέει ψέμματα? Ο συντάκτης δεν το διευκρινίζει. Ναι, να φύγουν όλοι οι παράνομοι αλλά 1ον αν δεν τους διώξει η κυβέρνηση θα τους σκοτώσεις? Και 2ον όλοι αυτοί που έδειραν εκείνη τη μέρα ήταν όλοι παράνομοι? Γιατί όποτε έβλεπαν μαύρο η καφέ τον σάπιζαν! Αν κάποιος δούλευε κι ήταν νόμιμος με ποιο δικαίωμα τον σαπίζεις? Σαν να πας στην Ιαπωνία μετανάστεις και ξαφνικά να δεις από το πουθενά 100 νίντζα να σε σαπίζουν.

Κι η αστυνομία που είναι κώλος και βρακί με τη Χρυσή Αυγή, για έναν περίεργο λόγο απουσίαζε τελείως εκείνη τη μέρα! Κι αν δεν ήταν η Χρυσή Αυγή, τότε...ξαφνικά σηκώθηκε ένα-ένα άτομο από το σπίτι του και έδωσε (τυχαία) ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας με άλλα 1.000 άτομα και κάνανε ντου.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
22 Sep 2011 01:17 #98696 by eliminator
Το μαμήσαμε το θέμα (όχι ότι βγήκαμε off topic) εφόσον μιλάμε και για χρυσή αυγή. Καταλάβετέ το οι άνθρωποι είναι ΝΕΟΝΑΖΙ στο 2011 ζούμε.

Μάνο δεν έχω τίποτα με τους κομμουνιστές θα έλεγα μάλιστα πως μερικούς τους εκτιμώ γιατί έχουν ψηλά την πατρίδα και νοιάζονται για αυτήν, οι κινητοποιήσεις όλες από αυτούς ξεκινάνε. Δεν μπορώ παρά να τους εκτιμώ για αυτό, μας ξύπνησαν (έστω και αργά). Εγώ το κομμουνισμό σιχαίνομαι, άσε που έχει πεθάνει πολλά χρόνια τώρα, καμιά παπαρήγα δεν τον αναστένει τον κομμουνισμό. Μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας, φτωχοί-φτωχοί ΠΑΝΤΟΥ φυλλάδια βλέπω ποιος τα πληρώνει; Η παπαρηγα με τα 100 ευρώ(που δηλώνει) στην τράπεζα; Τα φεστιβάλ της ΚΝΕ ποιος τα πληρώνει; Πρώτα σε ταϊζουν σε ποτίζουν άφθονο φαϊ μετά τραγουδάει ο Παπακωσταντίνου, ο Μαχαιρίτσας κλπ και μετά μιλάει η αλέκα για να μας πείσει. Εγώ αυτό το λέω ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

ΟΚ το φαϊ είναι φτηνό, όλοι αυτοί που έρχονται για να τραγουδήσουν τσάμπα έρχονται; Το ΚΚΕ επισήμως νομίζω παίρνει 28 εκκατομύρια το χρόνο από το κράτος. 28 εκκατομύρια το χρόνο για όλα αυτά που διοργανώνει δε φτάνουν.

More
22 Sep 2011 18:47 #98721 by Μάνος Γρυπάρης
Η Κανέλλη έκανε πριν λίγο ντου στο έδρανο της Βουλής με ψωμί, γάλα και έναν λογαριασμό της ΔΕΗ. Εντάξει...έγραψε! :D

[youtube:1mdxrv6e]
[/youtube:1mdxrv6e]

Απλά έλειπε η κατάλληλη μουσική υπόκρουση

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
23 Sep 2011 14:48 #98753 by Γιάννης Μπόκας
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση στην Ελλάδα, μέσα σε 4 δευτερόλεπτα. Δεν θα μπορούσε να το πει καλύτερα νομίζω!

[youtube:3tn60udz]
[/youtube:3tn60udz]

Και δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι τέτοιο από τον πρωθυπουργό μας! Δείτε και αυτό και δώστε έμφαση στο 2:39

[youtube:3tn60udz]
[/youtube:3tn60udz]

More
24 Sep 2011 01:07 #98778 by Μάνος Γρυπάρης
Τουρκία

Νέα Υόρκη
Το ζοφερό ενδεχόμενο μιας πολεμικής σύρραξης Τουρκίας - Ισραήλ άφησε ανοικτό ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. «Αν χρειαστεί θα πάμε σε πόλεμο με το Ισραήλ», δήλωσε ορθά κοφτά ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Τσάρλι Ρόουζ στην εκπομπή του, στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο PBS.

Μιλώντας μόλις λίγες ώρες μετά την κρίσιμη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο κ. Ερντογάν κατηγόρησε ταυτόχρονα τη διεθνή κοινότητα και κυρίως τη Δύση και τις ΗΠΑ ότι κανακεύουν το Ισραήλ.

«Δίχως την άδεια του Ισραήλ δεν μπορείτε να εισαγάγετε στην Παλαιστίνη ούτε ένα τελάρο με ντομάτες. Οι Παλαιστίνιοι βιώνουν με μια τέτοιου είδους πολιορκία. Είναι δυνατόν να συμβαδίζει αυτή η πολιορκία με τη Διεθνή Συνθήκη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων; Γιατί σιωπά η ανθρωπότητα; Γιατί σιωπά ο κόσμος; Γιατί δεν δείχνουν ενδιαφέρον για τους Παλαιστίνιους; Το Ισραήλ έχει καταντήσει το κακομαθημένο παιδί της Δύσης», τόνισε ο τούρκος πρωθυπουργός.

Πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «η δολοφονία εννέα ατόμων είναι αιτία πολέμου. Αλλά δεν το κάναμε», αναφερόμενος στην περσινή επίθεση των ισραηλινών κομάντος στο τούρκικο πλοίο Μαβί Μάρμαρα. «Τι θα έκαναν οι ΗΠΑ κάποιο κράτος σκότωνε εννέα πολίτες τους στα διεθνή χωρικά ύδατα;», κατέληξε ο κ. Ερντογάν, που επανέλαβε ότι σε περίπτωση που το Ισραήλ δεν απολογηθεί για την περσινή επίθεση, δεν άρει το εμπάργκο στη Γάζα και δεν πληρώσει αποζημίωση στην Τουρκία, η χώρα του δεν πρόκειται να ομαλοποιήσει τις σχέσεις της με το Τελ Αβίβ.

Κύπρος

Τον τσίτωσε όμως χθες η Χριστόφιας:
[youtube:4u94dpi2]
[/youtube:4u94dpi2]

Στο 3:30 μιλάει για ενιαίο κράτος της Κύπρου! Δηλαδή για να το λέμε και ωμά "Σιγά σιγά η Τουρκία πάει να χάσει την Κύπρο". Από το 2008 το ετοιμάζουν.
Στο 06:45 λέει για την εξόρυξη πετρελαίου, το οποίο βρίσκεται μέσα στην ΑΟΖ της ελληνικής Κύπρου. Ωστόσο, θα το παραχωρήσουν σε όλη την Κύπρο (για να τους...καλοπιάσουν και καλά κάνουν).

- Σίγουρα η επίθεση του Ισράλ είναι προκλητική. ΑΛΛΑ:
- Ποιος σου είπε ρε παπάρα Ερντογάν να βγάλεις τις φραγάτες κοντά στις γεωτρήσεις της Κύπρου? Που μάλιστα είναι προς την μεριά της Ελληνικής Κύπρου, ούτε καν στην μεριά των κατεχόμενων! ΕΤΣΙ απαντάει το Ισραήλ. Εκεί πάνε στρατό υποχρεωτικά 3 χρόνια οι άντρες και 1 χρόνο οι γυναίκες! Με ποιον πας να τα βάλεις?

Κάτι μου λέει ότι θα ξανακατεβάσω τα χακί από το πατάρι.

Αυτός ο Χριστόφιας έχει ΜΕΓΑΛΑ @@. Όχι σαν τις προηγούμενες κότες που είχαμε για πρωθυπουργούς και που κότεψαν να εκμεταλλευτούν τα πετρέλαια του Αιγαίου.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)