Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελλάδα: Γενική Συζήτηση/Επικαιρότητα

More
17 Jun 2011 16:29 #94712 by eliminator
Έγραψα είμαι φανατικά εναντίον τους μάθε να διαβάζεις. Ναι, τους θέλω στη βουλή θα έχουν σημαντική επιρροή στο θέμα των λαθρομεταναστών και αυτό πιστεύω πως είναι καλό, ο Καρατζαφέρης τι κάνει δηλαδή(που είναι και αυτός φασίστας); Που βγαίνει και λέει δημόσια "θα βουλιάζονται τα πλοία των λαθρομεταναστών."; Συγχαρητήρια, τίποτα άλλο έχεις να προτείνεις; όχι. Για αυτό είπα ότι θέλω χρυσή αυγή στη βουλή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jun 2011 15:00 #94734 by Out of This World

eliminator wrote: Ούτε βέβαια τον παλιοφασίστα τον Καρατζαφέρη! Ειδικά όχι αυτόν!

eliminator wrote: Μας έφαγαν ακροδεξιοί ακροαριστεροί! Κέντρο! Πρέπει όλοι να ψηφίσουμε κόμμα κεντρώο! όποιο θέλει ο καθένας! Βέβαια θέλουμε και τους χρυσαυγίτες στη βουλή αλλά με τίποτα κυβερνών κόμμα.

eliminator wrote: Έγραψα είμαι φανατικά εναντίον τους μάθε να διαβάζεις. Ναι, τους θέλω στη βουλή θα έχουν σημαντική επιρροή στο θέμα των λαθρομεταναστών και αυτό πιστεύω πως είναι καλό, ο Καρατζαφέρης τι κάνει δηλαδή(που είναι και αυτός φασίστας); Που βγαίνει και λέει δημόσια "θα βουλιάζονται τα πλοία των λαθρομεταναστών."; Συγχαρητήρια, τίποτα άλλο έχεις να προτείνεις; όχι. Για αυτό είπα ότι θέλω χρυσή αυγή στη βουλή.

Εγω οπως βλεπεις ξερω να διαβαζω μια χαρα.

Τωρα πως γινεται να εισαι φανατικα εναντιων των φασιστων και να θελεις να μπουν μεσα στην βουλη, αυτο ειναι αλλου παπα ευαγκελιο. Και τι καλυτερη επιρροη θα εχει η Χρυση Αυγη απο τον καρατζαφερη δηλαδη ?Θα σπανε στο ξυλο και θα σφαζουν κοσμακι πιο ανετα και με βουλευτικη ασυλια ? Για να χαιρετανε ναζιστικα ελευθερα και στη Βουλη (εκτος απο τα δημοτικα συμβουλια) ?

Μηπως να ανοιξουμε και ενα Auschwitz στην Αττικη ?

Αν η χωρα της ελευθερης σκεψης και της δημοκρατιας. Η χωρα που δεν εχασε την ταυτοτητα της μετα απο 400 χρονια σκλαβια. Η χωρα που αρνηθηκε να παραδοθει στην φασιστικη Ιταλια του Μουσολινι και που εχασε εκατονταδες γερους και γυναικοπαιδα για καθε νεκρο γερμανο απο αντιστασιακο. Αν αυτη η χωρα εχει φτασει στο σημειο να χρειαζετε σημερα τον φασισμο για να σωθει απο τους λαθρομεταναστες, τοτε καλυτερα να μην σωθει ποτε.

Να χαθει στα ταρταρα,να καει και να αναγεννηθει απο της σταχτες της.

Ντροπη και μονο ντροπη να θεωρουμε τον φασισμο λυση σε αυτη χωρα που εχει χυθει τοσο αιμα για την ελευθερια ..

More
18 Jun 2011 16:03 #94736 by eliminator

eliminator wrote: Πολλά ζητάς. Κομματόσκυλα υπάρχουν παντού και πάντα. Όποια πέτρα και να σηκώσεις να σηκώσεις τσουπ, κομματόσκυλο.

Σιγά μη ψηφίσουμε το ΚΚΕ!!! Τα είδαμε τα κομούνια! Ακόλουθοι των Ρώσσων, μια ζωή ψωμί και φέτα ΟΛΟΙ αλλά μια ζωή ολόκληρη, Κίνα 2 θα γίνουμε.
Ούτε βέβαια τον παλιοφασίστα τον Καρατζαφέρη! Ειδικά όχι αυτόν!

Πρέπει να ψηφίσουμε τους μεγαλύτερους από τα μικρά κόμματα. π.χ. Χρυσή Αυγή(είμαι φανατικά εναντίον τους) Ένωση κεντρώων (να μπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΕΝΤΡΩΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Μας έφαγαν ακροδεξιοί ακροαριστεροί! Κέντρο! Πρέπει όλοι να ψηφίσουμε κόμμα κεντρώο! όποιο θέλει ο καθένας! Βέβαια θέλουμε και τους χρυσαυγίτες στη βουλή αλλά με τίποτα κυβερνών κόμμα.

Διάβασε τρίτη παράγραφο στο τέλος της πρώτης σειράς. Εντάξει σιγουρεύτηκα οτι δεν ξέρεις να διαβάζεις όλα όσα γράφουν οι άλλοι και διαβάζεις όσα θέλεις να έχουν γράψει.

Πρώτον για να ξέρεις τώρα δεν έχουμε δημοκρατία, έχουμε κομματική χούντα. Σου λένε ότι έχουμε δημοκρατία και εσύ το'χεις χάψει. Ο Γιωργάκης με τον Καρατζαφέρη(όπως είπες) έβαλαν μόνοι τους το μνημόνιο, αχ τι Δημοκρατικό!
Δεύτερον, ο Καρατζαφέρης θεωρείται ο πλέον φασίστας και ακροδεξιός της κυβέρνησης σωστά; Σωστά. Τι σοβαρό έχει προτείνει για να φύγουν οι λαθραίοι; Εμμμ ΤΙΠΟΤΑ.
Τρίτον, δεν είπα ότι θέλω να σπάνε το κοσμάκι στο ξύλο ούτε τους πραγματικούς φταίχτες αν υπάρχουν. Εσύ υποστηρίζεις ότι θα γίνουν αυτά αν μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Εγώ δεν το νομίζω για αυτό τους θέλω μέσα στη βουλή, με επιφυλάξεις βεβαίως.
Τέταρτον, ο φασισμός είναι η μόνη λύση εφόσον κανένα κόμμα δεν είναι σοβαρό για να κάνει κάτι. Από το 2005 μέχρι σήμερα έχει μεγαλώσει ο πλυθησμός κατά 400.000. Και τα ελληνόπουλα; 31.500... Σου λέει κάτι; 300 + χιλιάδες λαθραίοι εμένα μου λέει.
Πέμπτον, σε καμία περίπτωση δεν είναι λύση η βία για το ζήτημα αυτό. Τα σοβαρά επειχήρηματα είναι και όντως θέληση να γίνει αυτό που θέλουν. Ο Καρατζαφέρης το μόνο που θέλει είναι την καρέκλα του Jeffrey. Κάνω λάθος;
Δεν θέλω να κυβερνά φασιστικό κόμμα, θέλω να υπάρχει ίχνος ισχυρού φασισμού και εθνικισμου στη βουλή και όχι φασίστες που δεν έχουν να προτείνουν κάτι καλό, και που για την καρέκλα είναι στη βουλή.
Κατάλαβες; Δεν είμαι φασίστας, δημοκράτης είμαι αλλά μας έφαγε η "δημοκρατία"(που δεν έχουμε). Αυτό δε σημαίνει ότι θα μας σώσει ο φασισμός ή ο εθνικισμός, σημαίνει ότι πολύ λάσκα τα λουριά και δε πάει άλλο.

More
18 Jun 2011 17:06 #94740 by Out of This World

eliminator wrote: Πρώτον για να ξέρεις τώρα δεν έχουμε δημοκρατία, έχουμε κομματική χούντα. Σου λένε ότι έχουμε δημοκρατία και εσύ το'χεις χάψει. Ο Γιωργάκης με τον Καρατζαφέρη(όπως είπες) έβαλαν μόνοι τους το μνημόνιο, αχ τι Δημοκρατικό!

Ποιος τους ψηφισε φιλε μου ? Εγω και εσυ δεν τους ψηφισαμε σε γενικες γραμμες ? Πραξικοπημα εκαναν και ειναι στην βουλη ?

Ο μαλακας τωρα ποιος ειναι ?

eliminator wrote: Δεύτερον, ο Καρατζαφέρης θεωρείται ο πλέον φασίστας και ακροδεξιός της κυβέρνησης σωστά; Σωστά. Τι σοβαρό έχει προτείνει για να φύγουν οι λαθραίοι; Εμμμ ΤΙΠΟΤΑ.

Η Χρυση αυγη εχει να προτεινει κατι καλυτερο ?

eliminator wrote: Τρίτον, δεν είπα ότι θέλω να σπάνε το κοσμάκι στο ξύλο ούτε τους πραγματικούς φταίχτες αν υπάρχουν. Εσύ υποστηρίζεις ότι θα γίνουν αυτά αν μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Εγώ δεν το νομίζω για αυτό τους θέλω μέσα στη βουλή, με επιφυλάξεις βεβαίως.

Ναι ετσι ειπε και ο γερμανικος λαος το 33 και μπηκε στην βουλη το Deutsche Arbeiterpartei με επικεφαλη τον Hilter.

eliminator wrote: Τέταρτον, ο φασισμός είναι η μόνη λύση

Εδω σταματαει η συζητηση νομιζω.

More
18 Jun 2011 17:56 #94743 by eliminator

Out of This World wrote:

eliminator wrote: Πρώτον για να ξέρεις τώρα δεν έχουμε δημοκρατία, έχουμε κομματική χούντα. Σου λένε ότι έχουμε δημοκρατία και εσύ το'χεις χάψει. Ο Γιωργάκης με τον Καρατζαφέρη(όπως είπες) έβαλαν μόνοι τους το μνημόνιο, αχ τι Δημοκρατικό!

Ποιος τους ψηφισε φιλε μου ? Εγω και εσυ δεν τους ψηφισαμε σε γενικες γραμμες ? Πραξικοπημα εκαναν και ειναι στην βουλη ?

Ο μαλακας τωρα ποιος ειναι ?

eliminator wrote: Δεύτερον, ο Καρατζαφέρης θεωρείται ο πλέον φασίστας και ακροδεξιός της κυβέρνησης σωστά; Σωστά. Τι σοβαρό έχει προτείνει για να φύγουν οι λαθραίοι; Εμμμ ΤΙΠΟΤΑ.

Η Χρυση αυγη εχει να προτεινει κατι καλυτερο ?

eliminator wrote: Τρίτον, δεν είπα ότι θέλω να σπάνε το κοσμάκι στο ξύλο ούτε τους πραγματικούς φταίχτες αν υπάρχουν. Εσύ υποστηρίζεις ότι θα γίνουν αυτά αν μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Εγώ δεν το νομίζω για αυτό τους θέλω μέσα στη βουλή, με επιφυλάξεις βεβαίως.

Ναι ετσι ειπε και ο γερμανικος λαος το 33 και μπηκε στην βουλη το Deutsche Arbeiterpartei με επικεφαλη τον Hilter.

eliminator wrote: Τέταρτον, ο φασισμός είναι η μόνη λύση

Εδω σταματαει η συζητηση νομιζω.

1 Εγω δεν εχω δικαιωμα ψηφου ακομα ποτε δεν τους εχω ψηφησει και ουτε προκειται. Να εννοεις οτι φταιμε σαν λαος "εμεις" ναι συμφωνω 1000%.

2 Έτσι πιστεύω. Μπορεί να είμαι λάθος.

3 Ναι γνωρίζω....

4 Εμ καλά σου είπα ότι διβάζεις ότι θες εσύ να έχουν γράψει οι άλλοι και όχι ότι πραγματικά έγραψαν. Αυτή την πρόταση αν την πω ποτέ σκέτη να πέσει φωτιά να με κάψει. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να την πω σκετη. Παππουδες μου/σου έχουν χύσει το αίμα τους για αυτό. Συνεχίζω, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ!! Και συμπληρώνω όχι στην κυβέρνηση αλλά στην βουλή(το λέω και πιο πάνω αλλά όχι στην ίδια πρόταση, κάθε λίγο και λιγάκι το λέω).

More
18 Jun 2011 18:13 #94746 by Άγγελος Φασούλης
Σε αυτό που σου λέει ο eliminator στο τέλος έχει απόλυτο δίκιο. Μην κάνεις quote την μισή πρόταση και βάζεις ''Τέταρτον, ο φασισμός είναι η μόνη λύση'' ενώ η πρόταση έχει άλλο νόημα ολόκληρη ''Τέταρτον, ο φασισμός είναι η μόνη λύση εφόσον κανένα κόμμα δεν είναι σοβαρό για να κάνει κάτι.''

More
18 Jun 2011 19:18 #94749 by Out of This World

eliminator wrote: 4 Εμ καλά σου είπα ότι διβάζεις ότι θες εσύ να έχουν γράψει οι άλλοι και όχι ότι πραγματικά έγραψαν. Αυτή την πρόταση αν την πω ποτέ σκέτη να πέσει φωτιά να με κάψει. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να την πω σκετη. Παππουδες μου/σου έχουν χύσει το αίμα τους για αυτό. Συνεχίζω, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ!! Και συμπληρώνω όχι στην κυβέρνηση αλλά στην βουλή(το λέω και πιο πάνω αλλά όχι στην ίδια πρόταση, κάθε λίγο και λιγάκι το λέω).

draginfable wrote: Σε αυτό που σου λέει ο eliminator στο τέλος έχει απόλυτο δίκιο. Μην κάνεις quote την μισή πρόταση και βάζεις ''Τέταρτον, ο φασισμός είναι η μόνη λύση'' ενώ η πρόταση έχει άλλο νόημα ολόκληρη ''Τέταρτον, ο φασισμός είναι η μόνη λύση εφόσον κανένα κόμμα δεν είναι σοβαρό για να κάνει κάτι.''

Το οτι εκανα quote το μισο δεν παει να πει οτι δεν διαβασα ολοκληρη την φραση του eliminate, η οτι δεν την καταλαβα. Αλλα για να τονισω οτι και μονο που ξεκιναει η προταση του "Τέταρτον, ο φασισμός είναι η μόνη λύση'' δεν αξιζει να συνεχισω να το συζηταω ..

Ο φασισμος δεν ειναι ΠΟΤΕ λυση σε οποιαδηποτε συνθηκη. Δεν θα επρεπε να ειναι ουτε καν σκεψη !

More
18 Jun 2011 19:29 #94750 by Άγγελος Φασούλης
Ούτε εγώ συμφωνώ πως ο φασισμός είναι η λύση αλλά όταν θες να τονίσεις κάτι βάλτο με έντονα γράμματα(bold) αλλά μην το κόβεις.

More
18 Jun 2011 19:36 #94751 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Εμ Out of This World είναι πολύ δύσκολο να μην ειρωνευτώ αλλά τι ακριβώς βρίσκεις δημοκρατικό στο σύστημά μας? Την ψήφο? (LOL) Η δύναμή σου είναι μια ψήφος κάθε 4 χρόνια σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες?
Ε όχι! Εγώ αυτό το πράγμα δεν το αποκαλώ δημοκρατία.

More
18 Jun 2011 20:03 #94753 by eliminator
Ούτε εγώ συμφωνώ με το φασισμό, αλλά πρώτον αυτό έχουμε τώρα, κομματική χούντα, κομματικό φασισμό, όπως θες πες το, δημοκρατία δεν έχουμε πάντως... Δεύτερον τον θεωρώ σημαντικό να υπάρχει στην βουλή με λίγες έδρες αλλά με τίποτα κυβέρνηση. Αυτό προσπαθώ να πω τόσα ποστ.
Out of this World έγραψες:
Ο φασισμος δεν ειναι ΠΟΤΕ λυση σε οποιαδηποτε συνθηκη. Δεν θα επρεπε να ειναι ουτε καν σκεψη !
Μόνο και μόνο που το λες έτσι είναι κάπως φασιστικό. Το ποτέ με κεφαλαία δείχνει ότι είσαι απόλυτος, κάτι που δεν είναι δημοκρατική στάση(διότι από'τι ξέρω στη δημοκρατία ακους όλες τις γνώμες τις σκέφτεσαι και αποφασίζετε όλοι μαζί[κάτι που δεν γίνεται στην Ελλάδα{άρα δεν υπάρχει δημοκρατία}], το να είσαι απόλυτος είναι αντιφατικό σχετικά με τον θεμελειώδη νόμο της δημοκρατίας[δλδ αυτό που έγραψα πριν το κόμμα]). Μετά την τελεία αν δεν έβαζες το "θα" και δεν χρησιμοποιούσες αόριστο θα σε έλεγα φασίστα με κεφαλαία γράμματα γιατί ενω μιλάς για την δημοκρατία τα λες με φασιστικό ύφος, αλλά αυτό ευτυχως δεν γίνεται. Και τι διαστάσεις δεν έδωσα στο θέμα αλλά ψιλοήθελε ανάλυση χεχε.

+1 IloveGames