eliminator wrote: Πολλά ζητάς. Κομματόσκυλα υπάρχουν παντού και πάντα. Όποια πέτρα και να σηκώσεις να σηκώσεις τσουπ, κομματόσκυλο.
Σιγά μη ψηφίσουμε το ΚΚΕ!!! Τα είδαμε τα κομούνια! Ακόλουθοι των Ρώσσων, μια ζωή ψωμί και φέτα ΟΛΟΙ αλλά μια ζωή ολόκληρη, Κίνα 2 θα γίνουμε.
Ούτε βέβαια τον παλιοφασίστα τον Καρατζαφέρη! Ειδικά όχι αυτόν!
Πρέπει να ψηφίσουμε τους μεγαλύτερους από τα μικρά κόμματα. π.χ. Χρυσή Αυγή(είμαι φανατικά εναντίον τους) Ένωση κεντρώων (να μπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΕΝΤΡΩΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Μας έφαγαν ακροδεξιοί ακροαριστεροί! Κέντρο! Πρέπει όλοι να ψηφίσουμε κόμμα κεντρώο! όποιο θέλει ο καθένας! Βέβαια θέλουμε και τους χρυσαυγίτες στη βουλή αλλά με τίποτα κυβερνών κόμμα.
Διάβασε τρίτη παράγραφο στο τέλος της πρώτης σειράς. Εντάξει σιγουρεύτηκα οτι δεν ξέρεις να διαβάζεις όλα όσα γράφουν οι άλλοι και διαβάζεις όσα θέλεις να έχουν γράψει.
Πρώτον για να ξέρεις τώρα δεν έχουμε δημοκρατία, έχουμε κομματική χούντα. Σου λένε ότι έχουμε δημοκρατία και εσύ το'χεις χάψει. Ο Γιωργάκης με τον Καρατζαφέρη(όπως είπες) έβαλαν μόνοι τους το μνημόνιο, αχ τι Δημοκρατικό!
Δεύτερον, ο Καρατζαφέρης θεωρείται ο πλέον φασίστας και ακροδεξιός της κυβέρνησης σωστά; Σωστά. Τι σοβαρό έχει προτείνει για να φύγουν οι λαθραίοι; Εμμμ ΤΙΠΟΤΑ.
Τρίτον, δεν είπα ότι θέλω να σπάνε το κοσμάκι στο ξύλο ούτε τους πραγματικούς φταίχτες αν υπάρχουν. Εσύ υποστηρίζεις ότι θα γίνουν αυτά αν μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Εγώ δεν το νομίζω για αυτό τους θέλω μέσα στη βουλή, με επιφυλάξεις βεβαίως.
Τέταρτον, ο φασισμός είναι η μόνη λύση εφόσον κανένα κόμμα δεν είναι σοβαρό για να κάνει κάτι. Από το 2005 μέχρι σήμερα έχει μεγαλώσει ο πλυθησμός κατά 400.000. Και τα ελληνόπουλα; 31.500... Σου λέει κάτι; 300 + χιλιάδες λαθραίοι εμένα μου λέει.
Πέμπτον, σε καμία περίπτωση δεν είναι λύση η βία για το ζήτημα αυτό. Τα σοβαρά επειχήρηματα είναι και όντως θέληση να γίνει αυτό που θέλουν. Ο Καρατζαφέρης το μόνο που θέλει είναι την καρέκλα του Jeffrey. Κάνω λάθος;
Δεν θέλω να κυβερνά φασιστικό κόμμα, θέλω να υπάρχει ίχνος ισχυρού φασισμού και εθνικισμου στη βουλή και όχι φασίστες που δεν έχουν να προτείνουν κάτι καλό, και που για την καρέκλα είναι στη βουλή.
Κατάλαβες; Δεν είμαι φασίστας, δημοκράτης είμαι αλλά μας έφαγε η "δημοκρατία"(που δεν έχουμε). Αυτό δε σημαίνει ότι θα μας σώσει ο φασισμός ή ο εθνικισμός, σημαίνει ότι πολύ λάσκα τα λουριά και δε πάει άλλο.