BigBoss wrote: Ψαγμενο σε βρίσκω 
Γενικα αυτη η εκδήλωση παραείναι υποπτη. Γιατι μιλάνε τα καναλια για αυτήν ενώ για αλλές που είχαν γίνει παλιοτερα δεν ελεγαν τίποτα (πχ καρτα του πολίτη - 100,000 ατομα); Επίσης, τι ειναι αυτό που λενε οτι οι Ισπανοι και καλα μας είπαν να ξυπνησουμε; ΨΕΜΑΤΑ! Ψάξτε να το βρείτε σε καποιο site αλλης χώρας και δεν θα βρείτε τίποτα!
Τωρα βέβαια είναι και η περίπτωση που τα κείμενα είναι πλαστά αλλά και πάλι πολύ υποπτα είναι όλα αυτα...
Και μενα οντως λιγο υποπτη μου φενεται...(ασχετα απο αυτα που ανεφερες-που δικιο ειχες-) Μηπως οι "αγανακτισμενοι" δεν ειναι και τοσο "αγανακτισμενοι" τελικα; Και βεβαια θεωρω οτι πολλοι μεσα σε αυτους που πανε στο συνταγμα ειναι αγανακτισμενοι αλλα αν οχι οι περισσοτεροι, σιγουρα παρα πολλα ατομα πανε μονο για την πλακα τους και για να το παιξουν επαναστατες και μετα βαζουν φωτογραφιες στο facebook( ή στο FB{ΦουΜπου ελληνιστι} )
"Ημουν και εγω εκει", που ησουν ρε καραγκιοζη, το σωμα σου ηταν εκει, αλλα το μυαλο σου στο τι θα σου πουν στο facebook και ο σκοπος σου αυτος ηταν αλλωστε.
ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΕ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΦουΜπου!!!
Ξεκολλα απο το fb και μετα ριχνεις το μνημονιο, ενα-ενα θα κουραστεις!
Υ.Γ. Προς ολους τους ψευτοεπαναστατες που πανε στο συνταγμα μονο για χαβαλε. Καθηστε σπιτι σας αν ειναι...