Δεν ξέρω τι να πω...Πραγματικά είναι στημένο ή όχι; Αστυνομική επειχήρηση ή έχουν συννενοηθεί με το κράτος και την αστυνομία για να διώξουν τους αγανακτισμένους; Ένα από τα δύο σίγουρα. Δεν νομίζω με ΤΙΠΟΤΑ να τους έβλεπαν και να μην έκαναν τίποτα αν δεν είχαν βέβαια συννενοηθεί πρώτα. Καταλήγω κατά πάσα πθανότητα είναι στημένο για να διώξουν τους αγανακτισμενους!
[ANANEΩΘΗΚΕ]
Αυτή η είδηση έσκασε πριν από 5 λεπτά!
Βρέθηκε άδεια θήκη όπλου στο Σύνταγμα!
Αναστάτωση έχει προκληθεί στην Αστυνομία μετά από πληροφορίες ότι βρέθηκε παρατημένη μία άδεια θήκη όπλου στο Σύνταγμα.
Την θήκη εντόπισε ξένο τηλεοπτικό συνεργείο και εικάζεται ότι ανήκει σε αστυνομικό.
Έρευνες κάνει αυτήν την ώρα η αστυνομία.
Τα έβαλαν με τα μάρμαρα της πλατείας!
ΔΕΙΤΕ: Ξεκόλλησαν ολόκληρη πλάκα
Εφοδιασμένος με μάσκα και προστατευτικά γυαλιά, προκειμένου να μπορεί να κινείται με άνεση στο πνιγμένο από τα χημικά κέντρο της Αθήνας αυτός ο νεαρός ξεσπά με μανία στα μάρμαρα της πλατείας Συντάγματος.
Το νεαρό έσπευσαν να βοηθήσουν κι άλλοι κουκουλοφόροι, οι οποίοι αφού ξεκόλλησαν μια ολόκληρη πλάκα την πέταξαν κάτω, σπάζοντας τη στη συνέχεια σε μικρότερα κομμάτια… μάλλον για να τη χρησιμοποιήσουν ως «πολεμικό υλικό».
[youtube:kwr9opo4]
[/youtube:kwr9opo4]
Ρε ΖΩΟ καράφλα εγώ αυτό το μάρμαρο το'χω πληρώσει με ποιο δικαίωμα το σπας; Στη φυλακή να λιώσεις στο ίδιο κελί με την μεγαλύτερη π***** της φυλακής. Συγνώμη για το ξέσπασμα έχω αγανακτήσει με όλους τους!