Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2005/2006

More
21 Sep 2005 02:28 #3058 by Αντώνης Κατρής
Ρε παλικάρια αφήστε τα αυτά και ας δούμε την ομάδα κομμάτι κομμάτι. Αν προσέξει κανείς όλα τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας πιστεύω ότι θα συμφωνήσει ότι το δεύτερο ημίχρονο στη Λειβαδιά ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δείξει ως τώρα. Εγώ λοιπόν σαν απλά σκεπτόμενος άνθρωπος-φίλαθλος λέω τι διαφορά είχε η ομάδα σε εκείνο το σημείο? Δεν είχε Biscan και Wooter αντίθετα είχε Μπίδη και Θεοδωρίδη. Σαν αποτέλεσμα αυτού είδαμε τον Παναθηναϊκό να πιέζει και να ζητάει το γκολ με αρκετά καλές προοπτικές που απλά δεν έκατσαν. Και όχι μόνο αυτό αλλά και εως τότε αδιάφοροι παίκτες όπως ο Flavio έδειξαν μία άλλη διάθεση και όρεξη για μπάλα. ’ρα τι είναι πιο λογικό από το σκεφτεί ο καθένας πλέον? Ότι αν από την ομάδα βγουν οι Biscan και Wooter και μπουν κάποιοι από τους Χαραλαμπίδη, Τζιώλη, Λεωντίου και Θεοδωρίδη η ομάδα θα δουλέψει καλύτερα στο κέντρο και ο Έκι θα βγει πιο μπροστά και θα μπορεί να κάνει πιο άνετα παιχνίδι. Απλά πράγματα...

Επίσης στη μετάδοση ακούστηκε κάτι που σε συνδυασμό με όσα έχω δει στο Football Manager με έχουν κάνει να σκεφτώ διάφορα. Ειπώθηκε λοιπόν ότι ο Malesani ήθελε να δοκιμάσει τον Biscan στην άμυνα δίπλα στο Γκούμα αλλά λόγω Wooter δεν το έκανε. Και στο FM ο Biscan παίζει σχεδόν πάντα σαν DC άρα λοιπόν μήπως τελικά η ομάδα τον αγόρασε για την άμυνα και απλά ο προπονητής κάνει διάφορους πειραματισμούς? Λέω εγώ τώρα....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Sep 2005 16:31 #3089 by Γιώργος Γκούμας
Και τους πειραματισμους τους κανει στα επισημα???Γιατι???Για να χανονται ποντοι????

More
21 Sep 2005 17:59 #3098 by Αντώνης Κατρής
Δεν έχω ιδέα αλλά μόνο έτσι μπορώ να το εξηγήσω...

More
24 Sep 2005 22:08 #3256 by Igor
Ta kataferame!!!Nikisame.3-0................Xalia o Panionios.

More
28 Sep 2005 00:49 #3391 by Antwnhs
Ta kataferame!!!Nikisame.2-1................Xalia oi Germanoi :wink:

More
28 Sep 2005 03:29 #3396 by Αντώνης Κατρής
Τα είχε πει ο Κατρής!!! Δύο φορές δεν έπαιξαν βασικοί οι Biscan, Wooter και κάναμε δύο νίκες!!! Και καλά πες ο Πανιώνιος είναι Πανιώνιος αλλά η Werder? Ελπίζω αυτό να μην είναι ένα μικρό ξέσπασμα αλλά η αρχή μιας παραγωγικής περιόδου για την ομάδα

More
28 Sep 2005 13:04 #3401 by Μάνος Γρυπάρης
Tελικά είχες δίκιο. Και ο Λεωντίου παίζει καλή μπαλίτσα και μπορούσε να αξιοποιηθεί.

Κώτσιος, Γκούμας, Nilsson και Γκέκας για άλλη μια φορά ήταν φαντάσματα! Ο Κονσεϊσάο έκανε πολλά λάθη. Ο Galinovic ήταν και πάλι σε φόρμα και μαγκιά του. Ο Βύντρα δυστυχώς δείχνει ακόμη στάσιμος, κάτι πρέπει να κάνουνε με το παιδί, άμα δείτε τον Δάρλα θα διαπιστώσετε ότι έπαιζε με περισσότερο πάθος (μικρότερος, βράζει και το αίμα του), όπως ακριβώς έπαιζε ο Βύντρα πριν από κάποια χρόνια.

Ο Χαραλαμπίδης κι ο Ολισαντέμπε για μένα κακώς έμειναν εκτός αποστολής. Ο Μανωλάκης αν έμπαινε αλλαγή θα έπαιζε σαφώς καλύτερα. Αλλά μάτια έχει ο Ιταλός και βλέπει. Ο Μάντζιος τον έχει δικαιώσει. 2 ματς/2γκολ. Αν υπάρχει rotation σε όλη την ομάδα τότε αυτό είναι υπέρ της απόδοσης των παικτών.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Sep 2005 14:08 #3402 by sourwtiri
ο μανωλης δηλωσε πως δεν ηταν ετοιμος γι αυτο κι εμεινε εκτος αποστολης! προσωπικα προτιμω βαγγελακη!! μακαρι να καθιερωθει γιατι οπως και ο δαρλας εχει τρομερη ορεξη για μπαλα!! ο τοργκελε ειναι πολεμιστης αλλα μερικες στιγμες μου θυμιζε τα 12χρονα παιδακια που τρεχουν με ολη τους τη δυναμη πισω απο τη μπαλα πιστευοντας οτι ετσι παιζεται το ποδοσφαιρο!! αν επαιζε λιγο πιο εξυπνα θα γλιτωνε κουραση!
ο φλαβιο ηταν αλλη μια απογοητευση! και το οτι ο micoud δεν επαιξε δε νομιζω οτι οφειλεται στο φλαβιο αλλα στους κεντρικους αμυντικους μας που δεν αφηναν τους επιθετικους να κινηθουν σωστα και εκλειναν τους διαδρομους! ο micoud ειναι παιχτης-καθετη μπαλια! αν του παρεις αυτο δε μενει τιποτα αλλο!! για μενα το παθος του λεοντιου θα εκανε περισσοτερα πραγματα και επιθετικα!
παντως μ αρεσει που υπαρχει αξιποπιστη λυση απο παγκο! ολοι γκρινιαζαν με τον αποκλεισμο του χαραλαμπιδη αλλα ποιος καταλαβε την απουσια του κατα τη διαρκεια του ματς?

More
28 Sep 2005 15:26 #3404 by Γιώργος Γκούμας
Θα εχει ενδιαφερον να δουμε τι θα κανει και τις επομενες αγωνιστικες ο Μανωλακης.Κατι μου λεει οτι μετα τις τελευταιες δηλωσεις του(π.χ. Λειβαδια) θα χρειαστει πολυς καιρος να παιξει....Ελπιζω να κανω λαθος....

More
28 Sep 2005 16:42 #3407 by Igor
Paidia o Gekas palepse alla isterise stin teliki prospatheia..Conceicao oxi xalia alla metria...