Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2005/2006

More
28 Jul 2005 22:43 - 25 Oct 2005 13:53 #18 by Μάνος Γρυπάρης
Στο topic αυτό μπορείτε να συζητάτε τα πάντα για την πορεία του Παναθηναϊκού κατά την φετινή σεζόν.

Φέτος, ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αρκετά αλλαγμένος, ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή με τις προσθήκες των Flavio Conceicao (από Galatasaray) και Igor Biscan (από Liverpool). Στην άμυνα ενισχύθηκε με τον Anthony Seric ενώ σύντομα αναμένεται μεταγραφή επιθετικού.

Στα πολύ θετικά είναι οι επιστροφές από χρόνιους τραυματισμούς των Lucian SanMartean και Emmanuel Olisadebe που (μακάρι να μην τους ματιάσουμε) στην προετοιμασία τα πάνε εξαιρετικά.

Περιμένουμε τα σχόλια σας σε αυτό το topic. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 25 Oct 2005 13:53 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Aug 2005 06:13 #81 by nikos
Παρακολουθω τον ΠΑΟ περισσοτερα απο 15 χρονια και η φετινη χρονια πρεπει να ειναι η πιο πλουσια σε τεχνιτες παιχτες.
Δεν ειναι μονο η αποκτηση καλων ποσοσφαιριστων αλλα και η αποδεσμευση αρκετων που δεν ειχαν μυρωδια απο μπαλα...χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν προσπαθουσαν , αλλα αμα δεν το ξερεις το τοπι δεν μπορεις να το κρυψεις.
Θα κανω μια μικρη αξιολογηση των παικτων στους οποιους θα στηριχτει ο φετινος ΠΑΟ βασιζομενος στο τι εχουν δειξει στα φιλικα( κυριως αυτο με τη ΡΟΜΑ που ηταν το πιο δυνατο)
Γκαλινοβιτς - απλα ο καλυτερος τερματοφυλακας μετα τον Βαντσικ
Σεριτς - στα ματια μου ειναι ο καλυτερος αριστερος μπακ που εχει φορεσει το τριφυλι τελευταια (ποιος Φυσσας και Καπουρανης)
Μορις - Ο μονος που απο οτι εχει δειξει ο Μαλεζανι δεν βγαινει με τιποτα απο 11αδα
Μπισκαν - Ειλικρινα με εχει εντυπωσιασει , δεν εχω ξαναδει παικτη που να μην ειναι φοβερος τεχνιτης αλλα να παιρνει παραμαζωμα ολους τους μεσους και αμυντικους λογω δυναμης,γρηγορης αντιδρασης και τσαμπουκα
Κονσεισαο - Δεν εχει δειξει πολλα μεχρι τωρα αλλα και τα μισα απο αυτα που ξερει να παιξει τοτε οι φιλοι του Μπασινα(αν υπαρχουν) θα τον ξεχασουν σιγουρα
Σανμαρτεαν - Ο πιο τεχνιτης παικτης και το πιο ανωμαλο μυαλο - πως να του εχεις εμπιστοσυνη
Παπαδοπουλος - θυμιζει την 1η του χρονια που ηταν σουπερ
Ολισαντεμπε - Ελπιδοφορο το οτι δειχνει δυνατος και εχει βγαλει ολη την προετοιμασια
Παικτες που μου εχουν κανει καλη εντυπωση Τζιωλης,Θεοδωριδης
Παικτες κατωτεροι αναμενομενου Αντριτς,Εμπεντε,Κωτσιος,Μπιδης

ΥΓ
ολοι την Πεμπτη στο ΟΑΚΑ με την Σαραγοσα

More
05 Aug 2005 18:06 #348 by Μάνος Γρυπάρης
O κύκλος των "πράσινων" μεταγραφών έκλεισε για εφέτος με την υπογραφή του Σάντορ Τόργκελε για 1+4 χρόνια. Μπορεί να παρουσιάστηκε μια μικρή εμπλοκή, αλλά ο Ούγγρος φορ πάτησε... τριφύλλι το βράδυ της Πέμπτης και όλα πήραν το δρόμο τους. "Ηρθα σε μια μεγάλη ομάδα και είμαι χαρούμενος γι' αυτό" δήλωσε ο Mαγυάρος στην εφημερίδα "Sportime" λίγο μετά την άφιξή του.

Για την Κρακοβία ταξίδεψε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μαλεζάνι, ώστε να πάρει γεύση από πρώτο χέρι της αντιπάλου της ομάδας του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, Βίσλα, που παίζει ντέρμπι με την Γκρότσλιν.

Μαγεμένοι από τον αριθμό 7 είναι (όλοι) οι "πράσινοι". Σαραβάκος, Γκέκας κέρασαν και 55.000 άνθρωποι που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ μέθυσαν με την παρουσία και βράβευση του μεγάλου "μικρού", αλλά και από τη νίκη με 2-0 επί της Σαραγόσα. Αποχώρησε τραυματίας ο Γκούμας. Παρουσίαση της νέας φανέλας.

Στον "πάγο" ο Σανμαρτεάν, απών με Βίσλα.

www.sportime.gr/xst/index.php?op ... 9&Itemid=1

Τραγωδία στην παγωμένη Κρακοβία
ΒΙΣΛΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-1

www.sportnet.gr/showreport.asp?S ... rtID=96883

Tην Τρίτη 23/08 το βράδυ στο ΟΑΚΑ ο επαναληπτικός. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κερδίσει με σκορ 2-0 για να προκριθεί.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
16 Aug 2005 19:55 #801 by dimitris
o goumas 50-50 ama tha peksei sto epanaliptiko! dokimase na trexei alla ponage! tha ginei simera neo iperixografima k tha diksei ama einai se thesi na agonistei

More
17 Aug 2005 00:19 #817 by Νίκος Γεωργόπουλος
ε μια εβδομαδα εχει μπροστα του θα προλαβει.
ποιος Γκουμας τωρα...φαντασου που φτασανε...να παρακαλανε να γινει καλα ο Γκουμας!
Ευρωπη βγαινεις ρε Τζιγκερ,παρε κανεναν αμυντικο.Εμπαζε τις προαλλες τρενα περναγανε.Εγω δεν βλεπω να περναμε.Θα μας βγει η ψυχη και με τα χιλια ζορια.

More
18 Aug 2005 22:21 #944 by Kostas
Καλά λες φίλε Geonick!!Αντί να κοιτάξει να φέρει ο Τζίγγερ κανέναν Δέλλα(που μου βάζει τον Βύντρα 3ο σέντερ μπακ)Μου περιμένει και τον Γκούμα!!Ένα σας λέω και να με θυμηθείτε!!Ο ΠΑΟ αν χάσει φέτος το πρωτάθλημα θα το χάσει από την άμυνα!!

More
21 Aug 2005 18:40 #1167 by Μάνος Αλιμπέρτης
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον παραπάνω φίλο!

Υπάρχει φοβερό πρόβλημα στην άμυνα(ο Γκούμας είναι ο μοναδικός που έχει ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι απο τους αμυντικούς μας)

Μακάρι να είχαμε τσιμπήσει τον Δέλλα.Κατα την γνώμη μου ο κορυφαίος Ελληνας αμυντικός...Να μην τραυματιζότανε κιόλας!

Everything that has a beginning has an end...

More
24 Aug 2005 14:30 #1546 by Μάνος Γρυπάρης
Η επανάσταση των...άμπαλων
(γράφει το σημερινό Sportime.gr)

www.sportime.gr/xst/index.php?op ... &Itemid=32

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
24 Aug 2005 16:46 #1557 by Γιώργος Γκούμας
Παντως με αυτα και με αυτα ο ΠΑΟ περασε αλλη μια φορα στους ομιλους.Αν και μας εσκασε...Ειδικα στο πρωτο ημιχρονο φοβηθηκα οτι δεν περναει.Η ομαδα θελει αμυνα.Ο Βυντρα εφτιαχνε φασεις μονος του.Οι 2 μεγαλες μεταγραφες δεν εχουν βοηθησει καθολου...Περιμενω περισσοτερα.Ερχεται και το ντρεμπι.....

More
25 Aug 2005 17:40 #1612 by Νίκος Γεωργόπουλος
Παιδια ο Βυντρα κατι εχει παθει. Θα εχουμε προβλημα στην αμυνα φετος!!!
Olisadebe, Χαραλαμπίδης όλα τα λεφτά. Στο ντέρμπι φαντάζομαι θα έχουμε και τον Εκι. Υποθετω αντι Wooter θα μπει.

Επιθεση αν βαλει ο Ιταλος φετος Μανωλη με Dimi θα βγαζουν φωτιες. Ο Γκεκας δεν τραβαει, ουτε κοντρολ δεν εχει! Παραλιγο να μας καψει με τους Πολωνους!!