Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
28 Feb 2017 17:58 #194285 by Blood Prince

the_prophet1987 wrote: Το Mega Man: Dr Wily's Revenge.Το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα στο GameBoy.

Αγαπημένος μηχανισμός του gameplay σε παιχνίδι?

To Outlaws στα Windows 95 θα ήθελα να απαντήσω αλλά με πρόλαβες.

Οι RPG μηχανισμοί είναι οι αγαπημένοι μου.

Ερώτηση:Αγαπημένο μουσικό συγκρότημα ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Feb 2017 22:50 #194299 by Αγγελική Γοργορίνη
Σ' αυτήν την ερώτηση πάντα απαντάω τους System of a Down, καθώς με αυτούς ξεκίνησα να ακούω μέταλ και για πολλά χρόνια είχα τεράστιο κόλλημα. Εννοείται ακόμα τους ακούω, κι αν μου δινόταν η ευκαιρία να τους δω από κοντά μιας που τα τελευταία χρόνια ξεκίνησαν πάλι tours, θα πήγαινα σφεράτη. Όμως, εδώ και αρκετά χρόνια τα δύο συγκροτήματα με τα οποία έχω φάει γερό κόλλημα, είναι οι Katatonia και οι Swallow the Sun.

Είχες ποτέ crush με κάποιον χαρακτήρα από video game, και αν ναι, με ποιον?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
28 Feb 2017 22:56 #194300 by Blood Prince

Dovahkiin wrote: Σ' αυτήν την ερώτηση πάντα απαντάω τους System of a Down, καθώς με αυτούς ξεκίνησα να ακούω μέταλ και για πολλά χρόνια είχα τεράστιο κόλλημα. Εννοείται ακόμα τους ακούω, κι αν μου δινόταν η ευκαιρία να τους δω από κοντά μιας που τα τελευταία χρόνια ξεκίνησαν πάλι tours, θα πήγαινα σφεράτη. Όμως, εδώ και αρκετά χρόνια τα δύο συγκροτήματα με τα οποία έχω φάει γερό κόλλημα, είναι οι Katatonia και οι Swallow the Sun.

Είχες ποτέ crush με κάποιον χαρακτήρα από video game, και αν ναι, με ποιον?

Με Lara Croft φυσικά.

Ερώτηση: Αγαπημένο Dark Souls ; (Εγώ προτιμάω το Scholars of the First Sin)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
28 Feb 2017 23:06 #194301 by Βασιλης Γαλανος
Το πρώτο έχω παίξει μόνο, οπότε αυτό και θα πω.

Αγαπημένο στυλ μάχης σε παιχνίδια επικής φαντασίας?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
01 Mar 2017 09:42 #194317 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Το πρώτο έχω παίξει μόνο, οπότε αυτό και θα πω.

Συνήθως melee, δηλαδή είτε warrior style είτε rogue. Έχω δοκιμάσει και mages φυσικά. Το καλύτερο είναι παιχνίδια που σου δίνουν τη δυνατότητα να συνδυάσεις πολλά στυλ πχ τα Elder Scrolls που μπορείς να είσαι και Melee και mage ή τα Dragon Age που κάνεις συνδυασμούς στην ομάδα σου.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου mount σε παιχνίδι; (Shadowmere από Oblivion/Skyrim εμένα και close second ο Elum από Abe's Odysee)
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
01 Mar 2017 13:57 #194324 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote:

An arrow in the knee wrote: Το πρώτο έχω παίξει μόνο, οπότε αυτό και θα πω.

Συνήθως melee, δηλαδή είτε warrior style είτε rogue. Έχω δοκιμάσει και mages φυσικά. Το καλύτερο είναι παιχνίδια που σου δίνουν τη δυνατότητα να συνδυάσεις πολλά στυλ πχ τα Elder Scrolls που μπορείς να είσαι και Melee και mage ή τα Dragon Age που κάνεις συνδυασμούς στην ομάδα σου.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου mount σε παιχνίδι; (Shadowmere από Oblivion/Skyrim εμένα και close second ο Elum από Abe's Odysee)

Το Red Mountain απο Morrowind εμένα,για το οποίο γίνεται αναφορά και στο Skyrim.

@An arrow in the knee Εμένα είναι το Scholar of the First Sin αγαπημένο,όχι γιατί αυτό έχω παίξει αλλά γιατί δεν έχει ούτε την ευκολία των προηγούμενων Dark Souls ούτε είναι το ίδιο γραμμικό και δύσκολο με το Dark Souls 3.

Ερώτηση:Για ποιο παιχνίδι μετανιώσατε που ξοδέψατε λεφτά να το αγοράσετε ; Εγώ προσωπικά για το Battlefield:Hardline.Το περίμενα καλύτερο όσον αφορά το campaign.

[IMG

Peter Baylish

More
01 Mar 2017 15:55 #194331 by Βασιλης Γαλανος
Το παιχνίδι The Thing.Έχοντας δει την ταινία το πήρα από περιέργεια αλλά....έπαιξα και έχασα.

Αγαπημένος χαρακτήρας από Warcraft?

The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
01 Mar 2017 16:14 - 01 Mar 2017 16:17 #194335 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Το παιχνίδι The Thing.Έχοντας δει την ταινία το πήρα από περιέργεια αλλά....έπαιξα και έχασα.

Αγαπημένος χαρακτήρας από Warcraft?

Έχω πολλούς, δύσκολα μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Jaina και Sylvanas είναι οι αδυναμίες μου και ο Tirion Fordring.

Θα πήγαινες ταξίδι στο διάστημα; (σχεδιάζουν τουριστικά ταξίδια γύρο από τη Σελήνη για το άμεσο μέλλον.)

*Blood Prince αγαπημένο mount όχι mountain xD
Last edit: 01 Mar 2017 16:17 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
01 Mar 2017 16:29 #194339 by Angel
Άνετα :P

Αν πήγαινες ένα ταξίδι για 2-3 μήνες και μπορούσες να πάρεις μόνο μια κονσόλα(ή PC εννοειται) της επιλογής σου και μόνο ένα παιχνίδι,ποιά θα ήταν;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
01 Mar 2017 16:42 #194342 by Βασιλης Γαλανος
Skyrim φυσικά.Το replayability στα ύψη με ή χωρίς mods!

Αν μπορούσες να έχεις κατοικίδιο ένα οποιοδήποτε φανταστικό ζώο/τέρας, πιο θα ήταν αυτό?