Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
02 Mar 2017 16:50 #194421 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Μιας και οι απαντήσεις και των 2 συνδέονται,
@Divine Raider Garrus ή Liara
@Shikabane Normandy for life!

Αγαπημένη εξωγήινη φυλή από sci-fi?

Asari από το Mass Effect!

Αγαπημένο όπλο από παιχνίδι;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Mar 2017 20:50 #194432 by Αγγελική Γοργορίνη
Ωραία ερώτηση. Θα πω το Senpumaru από ένα πολύ αγαπημένο μου game, το Onimusha 2: Samurai's Destiny.

Προτιμάς στα games τις μάχες στις οποίες χρησιμοποιούνται σύγχρονα όπλα ή αυτές που χρησιμοποιούνται παλαιότερης εποχής? (δηλαδή σπαθί, τόξο, κλπ)

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
02 Mar 2017 21:12 #194434 by Βασιλης Γαλανος
Χμμ, μιας και το sci-fi και το medieval είναι τα 2 πιο αγαπημένα μου setting είναι λίγο δύσκολο αλλά θα πω τα όπλα παλαιότερης εποχής.Έχουν περισσότερη δράση συνήθως, όντας face to face με τον αντίπαλο.

Αγαπημένο μεσαιωνικό όπλο?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
02 Mar 2017 21:43 #194436 by Πιέρρος Φουστέρης
Ήμουν, ανέκαθεν, φαν των τόξων, οπότε θα επιλέξω αυτό. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, θα πω το μογγολικό τόξο, λόγω του μικρότερου μεγέθους του, σε σύγκριση με τα αγγλικά τόξα (also known as longbows), τα οποία ήταν τεράστια, μιας και μιλάμε για, σχεδόν, 2 μέτρα μήκος.

Αγαπημένο όπλο πολιορκίας (=siege weapon) ?

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
02 Mar 2017 21:53 - 02 Mar 2017 21:56 #194438 by Βασιλης Γαλανος
Οι πολιορκητικοί κριοί.Και συγκεκριμένα, αυτό το τεράστιο κτήνος-πολιορκητικό φλεγόμενο σκύλο/λύκο που χρησιμοποίησαν τα Ορκ για να γκρεμίσουν τις πύλες της Minas Tirith.(Ανιστόρητο βέβαια, αλλά όταν είχα δει αυτή την σκηνή μικρότερος είχα πάθει ταράκουλο από το δέος!)

Πιο αρχαιολογικό μνημείο θα ήθελες να επισκεφτείς στο μέλλον?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 02 Mar 2017 21:56 by Βασιλης Γαλανος.
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
02 Mar 2017 22:53 - 02 Mar 2017 22:58 #194447 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Οι πολιορκητικοί κριοί.Και συγκεκριμένα, αυτό το τεράστιο κτήνος-πολιορκητικό φλεγόμενο σκύλο/λύκο που χρησιμοποίησαν τα Ορκ για να γκρεμίσουν τις πύλες της Minas Tirith.(Ανιστόρητο βέβαια, αλλά όταν είχα δει αυτή την σκηνή μικρότερος είχα πάθει ταράκουλο από το δέος!)

Πιο αρχαιολογικό μνημείο θα ήθελες να επισκεφτείς στο μέλλον?

Τις Πυραμίδες της Γκίζας. Είναι από τα μεγαλύτερα θαύματα που έχουν χτιστεί και θέλω να πάω, μου αρέσει κιόλας η Αρχαία Αίγυπτος σαν πολιτισμός.

Ποιο ήταν το πρώτο δώρο που σου έφερε ο Άγιος Βασίλης; (εμένα το Κάστρο του Τρόμου από το Mighty Max, τρίτη Δημοτικού)
Last edit: 02 Mar 2017 22:58 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
03 Mar 2017 00:04 #194449 by Angel
Το πρώτο δεν το θυμάμαι.Αλλά μπορώ να σου πω μια συγκεκριμένη φάση πριν 5 χρόνια όπου είχε παραγγείλει ενα laptop ο πατέρας μου για εμένα και τον ρωτούσα αν έφτασε και μου έλεγε όχι.Γυρνάω λοιπόν απο τη κλασσική εορταστική έξοδο και το βρίσκω ενα μεγάλο κουτί κάτω απο το δέντρο.Με συγκίνησε ο μπαγάσας.

Αγαπημένο co-op game?Και με ποιόν το απολάμβανες περισσότερο;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
03 Mar 2017 00:23 #194450 by Πιέρρος Φουστέρης
Συγκεκριμένο δε μπορώ να διαλέξω, μιας και θέλω να πω τα 3 πρώτα παιχνίδια της σειράς Halo, τα οποία έλιωσα παρέα με τον αδερφό μου. Μιλάμε για ώρες καψίματος και συγκίνησης, τα καλύτερα gaming χρόνια της ζωής μου.

Αγαπημένο game που θα ήθελες να είχε multiplayer;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
03 Mar 2017 01:23 #194458 by Angel
Kingdom Hearts!ΠΟΣΟ ΘΑ Γ*****ΣΕ!

Το μέγιστο (σε ώρες) που έχεις παίξει ενα παχνίδι τα τελευταία δύο χρόνια;Εμένα νομίζω είναι το rocket league me 355 ώρες.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
03 Mar 2017 02:57 #194461 by Αγγελική Γοργορίνη

Divine Raiden wrote: Kingdom Hearts!ΠΟΣΟ ΘΑ Γ*****ΣΕ!

Το μέγιστο (σε ώρες) που έχεις παίξει ενα παχνίδι τα τελευταία δύο χρόνια;Εμένα νομίζω είναι το rocket league me 355 ώρες.

Ο Χριστός κι η Παναγία ρε Άγγελε χαχα. :P Εμένα το Witcher 3 με 188 ώρες (τελικά δεν ήταν κοντά στις 300 που σου είχα πει, θα μπερδεύτηκα)

Ποιο παιχνίδι σε συγκίνησε πάρα πολύ, που μπορεί κιόλας να σ' έκανε να δακρύσεις? (ελάτε, πείτε αλήθειες, μη ντρέπεστε) :lol:

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”