Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
10 Feb 2017 23:47 #193676 by Blood Prince

loup-garou wrote: Κάθρυν Ουίνικ :woohoo:

Λευκοί Οδοιπόροι ή Ουρούκ-Χάι;

Τους λευκούς οδοιπόρους προτιμάω.

Ερώτηση:Lord of the Rings ή Pirates of the Caribbean ; (εμένα μου άρεσε καλύτερα η τριλογία Lord of the Rings)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Feb 2017 00:13 #193677 by Αγγελική Γοργορίνη
Όποια ταινία κι αν έβαζες δίπλα στο LOTR, πάντα LOTR θα διάλεγα. Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την τριλογία αυτή. :)

Διακοπές κάπου στην Ελλάδα ή το εξωτερικό?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
11 Feb 2017 00:19 #193679 by Blood Prince

Dovahkiin wrote: Όποια ταινία κι αν έβαζες δίπλα στο LOTR, πάντα LOTR θα διάλεγα. Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την τριλογία αυτή. :)

Στο εξωτερικό φυσικά.Ελβετία και Ιταλία θέλω να πάω οπωσδήποτε ίσως και Καναδά.Θα έλεγα και Γαλλία αλλά δεν είναι το πιο ασφαλέστερο μέρος. xD

Ερώτηση:Αγαπημένο Assassin's Creed ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
11 Feb 2017 15:44 #193705 by Georgios Kyranis
Venom

Super Sidekicks 2 ή Tekhan World Soccer?

More
11 Feb 2017 17:25 #193708 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Blood Prince wrote:

Dovahkiin wrote: Όποια ταινία κι αν έβαζες δίπλα στο LOTR, πάντα LOTR θα διάλεγα. Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την τριλογία αυτή. :)

Στο εξωτερικό φυσικά.Ελβετία και Ιταλία θέλω να πάω οπωσδήποτε ίσως και Καναδά.Θα έλεγα και Γαλλία αλλά δεν είναι το πιο ασφαλέστερο μέρος. xD

Ερώτηση:Αγαπημένο Assassin's Creed ;

Μόνο τα πρώτα δύο έχω παίξει, το πρώτο ήταν άθλιο αλλά το δεύτερο μου άρεσε πάρα πολύ. Οπότε θα πω το Assassin's Creed II. Θα δω στην συνέχεια όταν παίξω και τα υπόλοιπα.

Τι υπερδύναμη θα ήθελες να έχεις;
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
11 Feb 2017 17:46 #193711 by Βασιλης Γαλανος
Τηλεμεταφορα,για πρακτικους λογους μονο.Ταξιδια!
Οχι για μαχη.

Ποιος ειναι ο πιο ενδιαφερον πολιτισμος για σενα?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
11 Feb 2017 20:47 #193713 by Αγγελική Γοργορίνη
Πολύ ωραία ερώτηση. :)

Ο αιγυπτιακός πολιτισμός. Μάλιστα χθες μόλις διάβαζα γι' αυτόν σ' ένα διήγημα.

Ποιο μουσικό καλλιτέχνη/συγκρότημα κλπ θα πέθαινες να δεις από κοντά?

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
12 Feb 2017 01:47 #193722 by Βασιλης Γαλανος
Χμμ,δυσκολο.Υπαρχουν πολλες μπαντες που θα ηθελα να δω απο κοντα αλλα οχι σε βαθμο που θα ξεχωριζει πολυ απο τις αλλες μπαντες.
Θα πω αντ'αυτου οτι το '13,ειχαν ερθει οι Sabaton και οι Eluveitie(αγαπημενα συγκροτηματα και τα δυο) στην Ελλαδα και εγω επειδη δεν ασχολιομουν τοσο με συναυλιες τοτε δεν εδωσα σημασια.
Μεγα λαθος!
Οι Eluveitie σε αυτο το live βεβαια δεν ειχαν την Anna λογω ασθενειας αν θυμαμε καλα,αλλα και παλι ειναι απωλεια :(

Θα ηθελες να ζησεις στο εξωτερικο και αν ναι σε ποια χωρα?

The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
12 Feb 2017 02:40 #193724 by Αγγελική Γοργορίνη
Απ' όσο ξέρω οι Eluveitie έρχονται συχνά στην Ελλάδα, οπότε σίγουρα θα 'χεις την ευκαιρία να τους δεις. ;)

Θα ήθελα πολύ να ζήσω στο εξωτερικό, διότι μου είναι πολύ προτιμότερος ο τρόπος ζωής εκεί και η νοοτροπία σε σχέση με την Ελλάδα. Βέβαια στην πράξη είναι αλλιώς απ' ό,τι στη θεωρία αλλά θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω. Αγγλία έχω σκεφτεί ή στο Μόναχο, στο οποίο είναι εξάλλου μια κολλητή και η αδερφή μου.

Τι είδους βιβλία διαβάζεις κυρίως στον ελεύθερό σου χρόνο?

The following user(s) said Thank You: Βασιλης Γαλανος

More
12 Feb 2017 03:53 #193725 by Βασιλης Γαλανος
Δεν ξερω για Eluveitie αλλα οι Sabaton ερχονται με τους Accept οπου νανε Αθηνα.Αλλα το απωθημενο αυτων των 2 αυτων μαζι εχει μεινει οπως και να εχει :P

Κυριως φαντασιας.
Εχω αρχισει να ψαχνω μια σειρα ονοματι "Οι μυθοι των Οτορι" την οποια μου συστησανε προσφατα,αλλα τα βιβλια ειναι λιγο δυσευρετα αποτι καταλαβενω.Αμα την ξερει κανεις ας πει μια γνωμη.

Αγαπημενο online game?