Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
12 Feb 2017 09:08 #193727 by Γιώργος Δημητρούλης
Αγαπημένο online game World Of Warcraft.

Κονσόλα η Pc και γιατί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Feb 2017 13:29 #193730 by Νικολής Ασημάκης
PC γιατί με αυτό μεγάλωσα και λατρεύω exclusive τίτλους στρατηγικής.

Επίσης οι Μύθοι των Οτόρι είναι πολύ ωραία βιβλία. Δεν ήξερα όμως πως έχουν καταλήξει δυσεύρετα. Για τσέκαρε σε κανέναν Πατάκη, αν θυμάμαι καλά αυτός ήταν ο εκδοτικός.

Αγαπημένο videogame εκ Ιαπωνίας;

More
12 Feb 2017 14:14 - 12 Feb 2017 14:18 #193731 by Βασιλης Γαλανος

Zaratoth wrote: PC γιατί με αυτό μεγάλωσα και λατρεύω exclusive τίτλους στρατηγικής.

Επίσης οι Μύθοι των Οτόρι είναι πολύ ωραία βιβλία. Δεν ήξερα όμως πως έχουν καταλήξει δυσεύρετα. Για τσέκαρε σε κανέναν Πατάκη, αν θυμάμαι καλά αυτός ήταν ο εκδοτικός.

Αγαπημένο videogame εκ Ιαπωνίας;

Τελικα δεν ειναι οσο δυσευρετα τα βιβλια, οσο ειχα καταλαβει σε πρωτη φαση. Τα βρηκα και εχουν μπει στην λιστα για άμεση αγορα.

Θα πω τα Pokemon.Συγκεκριμένα την Red.

Αγαπημενος voice actor?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 12 Feb 2017 14:18 by Βασιλης Γαλανος.

More
12 Feb 2017 14:30 #193732 by Αγγελική Γοργορίνη
David Hayter από Metal Gear. Η φωνή του απλά δεν παίζεται!

Θα ήθελες να ζούσες σε διαφορετική εποχή απ' τη σημερινή, κι αν ναι σε ποια?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
12 Feb 2017 14:38 #193733 by Νικολής Ασημάκης
Παρελθόν με την καμία, ζούμε σε μια εποχή και περιοχή με αρκετές ανέσεις που δεν υπήρχαν πριν και μου αρέσει που έχω. Ίσως θα ήθελα να είχα τη δυνατότητα να ζω ακόμα πιο μελλοντικά, αλλά με επιφυλάξεις.

Αγαπημένο setting για περιπέτειες (western, μεσαίωνας κλπ);

More
12 Feb 2017 14:57 #193735 by Βασιλης Γαλανος
Medieval και Sci-Fi ειναι τα αγαπημενα μου setting και δεν μπορω να ξεχωρισω πρωτο.

Ποιο ζωο θα ηθελες να εχεις κατοικιδιο ασχετα με το ποσο αγριο ή ασυνηθιστο ειναι?

More
12 Feb 2017 17:03 #193740 by Αγγελική Γοργορίνη
Αν υπήρχε η δυνατότητα να έχω ένα άγριο ζώο γνωρίζοντας ότι δε βασανίζεται που δε βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον, θα έλεγα λύκο γιατί είναι το αγαπημένο μου ζώο. Επιπλέον επειδή το έχω δει σε κάποιες ταινίες και το ζηλεύω, θα μου άρεσε να έχω χιμπατζή (μη γελάτε :P) γιατί είναι τόσο έξυπνος και συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος και θα έκανε καλή παρέα. Είναι και τόσο γλυκούλης!

Αν μπορούσες να είσαι ένα ζώο, ποιο θα επέλεγες να είσαι?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
13 Feb 2017 16:44 #193768 by Blood Prince

Dovahkiin wrote: Αν μπορούσες να είσαι ένα ζώο, ποιο θα επέλεγες να είσαι?

Υπάρχουν πολλά ζώα τα οποία θαυμάζω για τα διάφορα χαρακτηριστικά τους όπως λιοντάρι,κουκουβάγια,γεράκι κ.λ.π οπότε δύσκολη ερώτηση αλλά θα πω Wolf.

Ερώτηση : Θα σας ενδιέφερε να κυκλοφορήσει νέο NHL για τα PC ; ( Εγώ προσωπικά μιας που μου αρέσει το Ice Hockey θα το αγόραζα με την πρώτη ευκαιρία και έπαθα πλάκα όταν έμαθα πως το τελευταίο το οποίο έχει κυκλοφορήσει στα PC είναι το NHL 09 το οποίο και έχω.)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
14 Feb 2017 17:49 #193813 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Blood Prince wrote:

Dovahkiin wrote: Αν μπορούσες να είσαι ένα ζώο, ποιο θα επέλεγες να είσαι?

Υπάρχουν πολλά ζώα τα οποία θαυμάζω για τα διάφορα χαρακτηριστικά τους όπως λιοντάρι,κουκουβάγια,γεράκι κ.λ.π οπότε δύσκολη ερώτηση αλλά θα πω Wolf.

Ερώτηση : Θα σας ενδιέφερε να κυκλοφορήσει νέο NHL για τα PC ; ( Εγώ προσωπικά μιας που μου αρέσει το Ice Hockey θα το αγόραζα με την πρώτη ευκαιρία και έπαθα πλάκα όταν έμαθα πως το τελευταίο το οποίο έχει κυκλοφορήσει στα PC είναι το NHL 09 το οποίο και έχω.)

Ελάχιστα έχω παρακολουθήσει οπότε όχι. Είχα ακούσει από φιλαράκι μου ότι ήταν καλό παιχνίδι πάντως το 09, δεν ξέρω αν ισχύει. Handball θα με ενδιέφερε αν υπήρχε.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου γλυκό;
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
14 Feb 2017 18:48 #193818 by Βασιλης Γαλανος
Θα πω μιλφεϊγ.

Υπηρχε καποιο παιχνιδι/σειρα/κτλ στo οποιo ησουν με το μερος του main antagonist?