Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
02 Mar 2017 14:43 #194404 by Angel

Dovahkiin wrote:

Blood Prince wrote: Πολύ ωραία κοπέλα,αλλά μερικές φορές σε διάφορες δημόσιες τοποθετήσεις της δίνει την εντύπωση πως είναι υπεροπτική λόγω των Oscar.

Ερώτηση:Αγαπημένη Horror ταινία ;

Θα συμφωνήσω, κι εμένα μου τη δίνει η Lawrence.

Αγαπημένη horror, αν και πιο πολύ θεωρείται θρίλερ κατά τη γνώμη μου, είναι τα Saw.

Ποιο game θεωρείς ότι, ναι μεν είναι πολύ καλό, αλλά με ορισμένες βελτιώσεις (σε οποιονδήποτε τομέα κρίνεις εσύ απαραίτητο) θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο δυνατό και ικανοποιητικό?

Ευκολάκι,For Honor (άθλια Ubisoft κλείσε το μαγαζάκι σου :P)

Αγαπημένος/η μουσικός;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Mar 2017 15:14 #194406 by Βανέσα

Αγαπημένος/η μουσικός;

Celtic woman, Paramore, UB40 kai MJ. Αν και έχω πολλούς αγαπημένους από όλα τα είδη που υπάρχουν (εκτός σκυλάδικα και λαϊκά ελληνικά), αυτούς δεν θα τους βαρεθώ ποτέ νομίζω.

Η πιο αστεία φάση σε online multiplayer παιχνίδι που θυμάσαι?

More
02 Mar 2017 15:22 #194407 by Νικολής Ασημάκης

vanessa wrote: Η πιο αστεία φάση σε online multiplayer παιχνίδι που θυμάσαι?

Την αρχαία ημών χρονιά 2006 έπαιζα WoW και ήμουν νουμπάκι Blood Elf. Ταξίδευα για πρώτη φορά σε mixed περιοχή Alliance/Horde και συνάντησα κάποιους Alliance. Κάναμε κάποια emotes αλλά μετά ο ένας άφηνε τον άλλο ήσυχο. Ήταν όμως ένα κωλόπαιδο που με σκότωσε και δεν με άφηνε να σηκωθώ. Μίλησα στο local chat γι'αυτό και ανακάλυψα πως και άλλοι low-level σαν εμένα την είχαν πάθει από τον ίδιο. Κάποιοι top level που ήταν εκεί γύρω αποφάσισαν να μας βοηθήσουν και κάναμε ντου γύρω στα 15 άτομα στο low level χωριό των Alliance για να φάμε τον συγκεκριμένο τύπο. Με τους top level δικούς μας να σκοτώνουν τους guard τα υπόλοιπα ήταν απλή υπόθεση.

Τι ακριβώς ψάχνεις σε ένα video game; Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάς και σου κεντρίζει το ενδιαφέρον;

More
02 Mar 2017 15:31 #194408 by Βασιλης Γαλανος
Ιστορία, setting και αν είναι σειρά και όχι ένας stand alone τίτλος, κοιτάζω και πως είναι και τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.Δεν μου αρέσει καθόλου να ξεκινάω μια σειρά παιχνιδιών από τα μισά.
@Zaratoth Μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο στο DarkShire με μια συμμορία 100 level Horde που μας ξεκλήριζε.

Αγαπημένος companion/συμπροταγωνιστής σε παιχνίδι?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
02 Mar 2017 15:38 #194409 by Νικολής Ασημάκης

An arrow in the knee wrote: Αγαπημένος companion/συμπροταγωνιστής σε παιχνίδι?

Αν και γενικά έχω καλή μνήμη, όσο περνούν τα χρόνια παρατηρώ πως με δυσκολία απαντάω σε αντίστοιχες ερωτήσεις, και κυρίως με πληροφορίες από πρόσφατες ενασχολήσεις. Στη συγκεκριμένη ερώτηση, όμως, ένα άτομο μου ήρθε στο μυαλό απευθείας.

Jan Jansen, gnome illusionist και recruitable χαρακτήρας στο Baldur's Gate 2. Άπειρες ιστορίες, ανάλογα με την περίπτωση, που κυμαίνονταν από απλά αστείες μέχρι ξεκαρδιστικές. Αν υπήρχαν και κάποιοι συγκεκριμένοι ακόμα companions στο party; Όργιο ατακών. Από το 2006 μέχρι και σήμερα τον θυμάμαι με μεγάλη νοσταλγία.

One-liner χαρακτήρα (όχι απαραιτήτως πρωταγωνιστή) που σας έχει κολλήσει;

More
02 Mar 2017 15:39 #194410 by Angel
Hoji απο το Shadow Warrior.

Πιο εκνευριστικό boss σε παιχνίδι;

More
02 Mar 2017 15:41 #194411 by Angel

Zaratoth wrote:

An arrow in the knee wrote: Αγαπημένος companion/συμπροταγωνιστής σε παιχνίδι?

Αν και γενικά έχω καλή μνήμη, όσο περνούν τα χρόνια παρατηρώ πως με δυσκολία απαντάω σε αντίστοιχες ερωτήσεις, και κυρίως με πληροφορίες από πρόσφατες ενασχολήσεις. Στη συγκεκριμένη ερώτηση, όμως, ένα άτομο μου ήρθε στο μυαλό απευθείας.

Jan Jansen, gnome illusionist και recruitable χαρακτήρας στο Baldur's Gate 2. Άπειρες ιστορίες, ανάλογα με την περίπτωση, που κυμαίνονταν από απλά αστείες μέχρι ξεκαρδιστικές. Αν υπήρχαν και κάποιοι συγκεκριμένοι ακόμα companions στο party; Όργιο ατακών. Από το 2006 μέχρι και σήμερα τον θυμάμαι με μεγάλη νοσταλγία.

One-liner χαρακτήρα (όχι απαραιτήτως πρωταγωνιστή) που σας έχει κολλήσει;

LoL απαντήσαμε ταυτόχρονα :P :P Ας απαντήσει ο επόμενος σε όποια ερώτηση θέλει :P

More
02 Mar 2017 15:56 - 02 Mar 2017 15:57 #194415 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Απαντάω και στα δύο :p

One liner που μου έχει κολλήσει: What a shame JC Denton, Deus Ex

Πιο εκνευριστικό boss: Ο Blood Mage στο "deserted building in Denerim". Περίπου 20κατι retry έκανα μέχρι να το παρατήσω και να έρθω πάλι με μεγαλύτερο level. Χρειάστηκαν και εκεί 2 retry για να τον ρίξω. Μου έπρηξε τα συκώτια ο καταραμένος.

Σε ποιανού πρωταγωνιστή από game θα ήθελες να ήσουν στην "ομάδα" του. ΠΧ Witcher με τον Geralt, πλήρωμα στο Normandy από το Mass Effect, party member του Cloud κλπ κλπ
Last edit: 02 Mar 2017 15:57 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
02 Mar 2017 16:12 #194419 by Angel
Μάλλον του Cloud ή της Lightning απο τα Final Fantasy.

Αν μπορούσες να μεταφέρεις ένα χαραχτήρα απο παιχνίδι στην πραγματική ζωή,ποιόν θα διάλεγες;

More
02 Mar 2017 16:21 #194420 by Βασιλης Γαλανος
Μιας και οι απαντήσεις και των 2 συνδέονται,
@Divine Raider Garrus ή Liara
@Shikabane Normandy for life!

Αγαπημένη εξωγήινη φυλή από sci-fi?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."