- Thank you received: 533
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Dovahkiin wrote:
Blood Prince wrote: Πολύ ωραία κοπέλα,αλλά μερικές φορές σε διάφορες δημόσιες τοποθετήσεις της δίνει την εντύπωση πως είναι υπεροπτική λόγω των Oscar.
Ερώτηση:Αγαπημένη Horror ταινία ;
Θα συμφωνήσω, κι εμένα μου τη δίνει η Lawrence.
Αγαπημένη horror, αν και πιο πολύ θεωρείται θρίλερ κατά τη γνώμη μου, είναι τα Saw.
Ποιο game θεωρείς ότι, ναι μεν είναι πολύ καλό, αλλά με ορισμένες βελτιώσεις (σε οποιονδήποτε τομέα κρίνεις εσύ απαραίτητο) θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο δυνατό και ικανοποιητικό?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Αγαπημένος/η μουσικός;
Την αρχαία ημών χρονιά 2006 έπαιζα WoW και ήμουν νουμπάκι Blood Elf. Ταξίδευα για πρώτη φορά σε mixed περιοχή Alliance/Horde και συνάντησα κάποιους Alliance. Κάναμε κάποια emotes αλλά μετά ο ένας άφηνε τον άλλο ήσυχο. Ήταν όμως ένα κωλόπαιδο που με σκότωσε και δεν με άφηνε να σηκωθώ. Μίλησα στο local chat γι'αυτό και ανακάλυψα πως και άλλοι low-level σαν εμένα την είχαν πάθει από τον ίδιο. Κάποιοι top level που ήταν εκεί γύρω αποφάσισαν να μας βοηθήσουν και κάναμε ντου γύρω στα 15 άτομα στο low level χωριό των Alliance για να φάμε τον συγκεκριμένο τύπο. Με τους top level δικούς μας να σκοτώνουν τους guard τα υπόλοιπα ήταν απλή υπόθεση.vanessa wrote: Η πιο αστεία φάση σε online multiplayer παιχνίδι που θυμάσαι?
An arrow in the knee wrote: Αγαπημένος companion/συμπροταγωνιστής σε παιχνίδι?
LoL απαντήσαμε ταυτόχροναZaratoth wrote:
An arrow in the knee wrote: Αγαπημένος companion/συμπροταγωνιστής σε παιχνίδι?
Αν και γενικά έχω καλή μνήμη, όσο περνούν τα χρόνια παρατηρώ πως με δυσκολία απαντάω σε αντίστοιχες ερωτήσεις, και κυρίως με πληροφορίες από πρόσφατες ενασχολήσεις. Στη συγκεκριμένη ερώτηση, όμως, ένα άτομο μου ήρθε στο μυαλό απευθείας.
Jan Jansen, gnome illusionist και recruitable χαρακτήρας στο Baldur's Gate 2. Άπειρες ιστορίες, ανάλογα με την περίπτωση, που κυμαίνονταν από απλά αστείες μέχρι ξεκαρδιστικές. Αν υπήρχαν και κάποιοι συγκεκριμένοι ακόμα companions στο party; Όργιο ατακών. Από το 2006 μέχρι και σήμερα τον θυμάμαι με μεγάλη νοσταλγία.
One-liner χαρακτήρα (όχι απαραιτήτως πρωταγωνιστή) που σας έχει κολλήσει;