Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
01 Mar 2017 16:57 #194344 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Skyrim φυσικά.Το replayability στα ύψη με ή χωρίς mods!

Αν μπορούσες να έχεις κατοικίδιο ένα οποιοδήποτε φανταστικό ζώο/τέρας, πιο θα ήταν αυτό?

Δράκος! Οι περισσότεροι αυτό θα έλεγαν πιστεύω :p

Αγαπημένος αρχαιοελληνικός ήρωας;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Mar 2017 17:44 #194349 by Αγγελική Γοργορίνη
Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα φαν της αρχαιοελληνικής ιστορίας/μυθολογίας, θα πω την Πηνελόπη, τη γυναίκα του Οδυσσέα. Όχι επειδή φημιζόταν για την ομορφιά της. :P Απλά πάντα θαύμαζα την ηθική που την διακατείχε και την πίστη που έτρεφε για το σύζυγό της, τον οποίο υπομονετικά τον περίμενε 20 ολόκληρα χρόνια, ενώ θα μπορούσε αν το ήθελε να παντρευτεί οποιονδήποτε ευγενή ήθελε.

Αγαπημένη σειρά ever?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
01 Mar 2017 20:45 #194359 by Blood Prince

Dovahkiin wrote: Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα φαν της αρχαιοελληνικής ιστορίας/μυθολογίας, θα πω την Πηνελόπη, τη γυναίκα του Οδυσσέα. Όχι επειδή φημιζόταν για την ομορφιά της. :P Απλά πάντα θαύμαζα την ηθική που την διακατείχε και την πίστη που έτρεφε για το σύζυγό της, τον οποίο υπομονετικά τον περίμενε 20 ολόκληρα χρόνια, ενώ θα μπορούσε αν το ήθελε να παντρευτεί οποιονδήποτε ευγενή ήθελε.

Αγαπημένη σειρά ever?

Game of Thrones φυσικά αλλά μου αρέσει αρκετά και η σειρά Vikings.

Ερώτηση:Tomb Raider 2013 ή Rise of the Tomb Raider ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
01 Mar 2017 21:03 #194360 by Αγγελική Γοργορίνη
Rise of the Tomb Raider. Αν και δε θυμάμαι πολύ καλά αυτό του 2013, αλλά θυμάμαι ότι μου είχε κάνει καλύτερη εντύπωση το καινούριο και το είχα ευχαριστηθεί περισσότερο.

Αγαπημένο/α βιβλίο/α?

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
01 Mar 2017 21:17 #194361 by Blood Prince

Dovahkiin wrote: Rise of the Tomb Raider. Αν και δε θυμάμαι πολύ καλά αυτό του 2013, αλλά θυμάμαι ότι μου είχε κάνει καλύτερη εντύπωση το καινούριο και το είχα ευχαριστηθεί περισσότερο.

Αγαπημένο/α βιβλίο/α?

Αλχημιστής by Paulo Coelho

Ερώτηση:Αγαπημένο παιχνίδι που έχετε παίξει ; (Για μένα Skyrim με διαφορά)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
01 Mar 2017 21:20 #194362 by Αγγελική Γοργορίνη
Θα συμφωνήσω, Skyrim κι εγώ. Η αίσθηση που μου δημιουργούσε κάθε φορά που έπαιζα -ακόμα και τη δεύτερη φορά που το ξανάρχισα- ήταν μοναδική. Αμέσως επόμενα τα Dark Souls.

Χειρότερο game που έχετε παίξει? :)

More
01 Mar 2017 21:21 - 01 Mar 2017 21:26 #194363 by Blood Prince

Dovahkiin wrote: Θα συμφωνήσω, Skyrim κι εγώ. Η αίσθηση που μου δημιουργούσε κάθε φορά που έπαιζα -ακόμα και τη δεύτερη φορά που το ξανάρχισα- ήταν μοναδική. Αμέσως επόμενα τα Dark Souls.

Ενα απο τα ίδια μετά το Skryrim ακολουθεί το Dark Souls Scholar of the First Sin

Το χειρότερο game για μένα ήταν το Battlefield Hardline

Ερώτηση: Ποιο απο τα τρία Dead Space προτιμάτε ;

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 01 Mar 2017 21:26 by Blood Prince.

More
01 Mar 2017 21:24 #194364 by Angel

Blood Prince wrote:

Dovahkiin wrote: Θα συμφωνήσω, Skyrim κι εγώ. Η αίσθηση που μου δημιουργούσε κάθε φορά που έπαιζα -ακόμα και τη δεύτερη φορά που το ξανάρχισα- ήταν μοναδική. Αμέσως επόμενα τα Dark Souls.

Battlefield Hardline

Ερώτηση:Ποιό απο τα τρία Dead Space προτιμάτε ;

Κανένα αλλα αν πρέπει να διαλέξω ένα αυτό είναι το 3 μιας και είναι το μόνο που έπαιξα(και προφανώς δεν μου αρεσε :P )

Αν είχες τα λεφτά ποιο παχνίδι θα αγόραζες στο αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
01 Mar 2017 21:29 #194365 by Blood Prince

Divine Raiden wrote:

Blood Prince wrote:

Battlefield Hardline

Ερώτηση:Ποιό απο τα τρία Dead Space προτιμάτε ;

Κανένα αλλα αν πρέπει να διαλέξω ένα αυτό είναι το 3 μιας και είναι το μόνο που έπαιξα(και προφανώς δεν μου αρεσε :P )

Αν είχες τα λεφτά ποιο παχνίδι θα αγόραζες στο αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο;

To Bloodborne μαζί με το ps4.

P.S Εγώ έχω ασχοληθεί και με το πρώτο Dead Space αλλά το Dead Space 3 ήταν το αγαπημένο μου.

Ερώτηση : Αγαπημένο FPS ;

[IMG

Peter Baylish

More
01 Mar 2017 21:30 - 01 Mar 2017 21:32 #194366 by Βασιλης Γαλανος
Το expansion του Starcraft:Legacy of the Void.
*Edit: Μιας και απάντησα ταυτόχρονα με τον Blood Prince θα απαντήσω στην ερώτηση του: Half-Life 2

Πιο παιχνίδι πιστεύεις ότι είχε το καλύτερο combat system?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 01 Mar 2017 21:32 by Βασιλης Γαλανος.