- Thank you received: 931
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
An arrow in the knee wrote: Skyrim φυσικά.Το replayability στα ύψη με ή χωρίς mods!
Αν μπορούσες να έχεις κατοικίδιο ένα οποιοδήποτε φανταστικό ζώο/τέρας, πιο θα ήταν αυτό?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Dovahkiin wrote: Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα φαν της αρχαιοελληνικής ιστορίας/μυθολογίας, θα πω την Πηνελόπη, τη γυναίκα του Οδυσσέα. Όχι επειδή φημιζόταν για την ομορφιά της.
Απλά πάντα θαύμαζα την ηθική που την διακατείχε και την πίστη που έτρεφε για το σύζυγό της, τον οποίο υπομονετικά τον περίμενε 20 ολόκληρα χρόνια, ενώ θα μπορούσε αν το ήθελε να παντρευτεί οποιονδήποτε ευγενή ήθελε.
Αγαπημένη σειρά ever?
Dovahkiin wrote: Rise of the Tomb Raider. Αν και δε θυμάμαι πολύ καλά αυτό του 2013, αλλά θυμάμαι ότι μου είχε κάνει καλύτερη εντύπωση το καινούριο και το είχα ευχαριστηθεί περισσότερο.
Αγαπημένο/α βιβλίο/α?
Dovahkiin wrote: Θα συμφωνήσω, Skyrim κι εγώ. Η αίσθηση που μου δημιουργούσε κάθε φορά που έπαιζα -ακόμα και τη δεύτερη φορά που το ξανάρχισα- ήταν μοναδική. Αμέσως επόμενα τα Dark Souls.
Χειρότερο game που έχετε παίξει?
Blood Prince wrote:
Dovahkiin wrote: Θα συμφωνήσω, Skyrim κι εγώ. Η αίσθηση που μου δημιουργούσε κάθε φορά που έπαιζα -ακόμα και τη δεύτερη φορά που το ξανάρχισα- ήταν μοναδική. Αμέσως επόμενα τα Dark Souls.
Battlefield Hardline
Ερώτηση:Ποιό απο τα τρία Dead Space προτιμάτε ;
Divine Raiden wrote:
Blood Prince wrote:
Battlefield Hardline
Ερώτηση:Ποιό απο τα τρία Dead Space προτιμάτε ;
Κανένα αλλα αν πρέπει να διαλέξω ένα αυτό είναι το 3 μιας και είναι το μόνο που έπαιξα(και προφανώς δεν μου αρεσε)
Αν είχες τα λεφτά ποιο παχνίδι θα αγόραζες στο αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο;