Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
14 Feb 2017 23:06 #193829 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Θα πω μιλφεϊγ.

Υπηρχε καποιο παιχνιδι/σειρα/κτλ στo οποιo ησουν με το μερος του main antagonist?

Υποστήριζα τον ανταγωνιστή στη ταινία Watchmen και στο βιβλίο Inferno του Dan Brown καθώς και στο anime Bleach.

Μιας και πιάσαμε τα των ανταγωνιστών.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου κακός/ανταγωνιστής σε βιντεοπαιχνίδι;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Feb 2017 02:19 - 15 Feb 2017 02:31 #193836 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote:

Blood Prince wrote:

Dovahkiin wrote: Αν μπορούσες να είσαι ένα ζώο, ποιο θα επέλεγες να είσαι?

Υπάρχουν πολλά ζώα τα οποία θαυμάζω για τα διάφορα χαρακτηριστικά τους όπως λιοντάρι,κουκουβάγια,γεράκι κ.λ.π οπότε δύσκολη ερώτηση αλλά θα πω Wolf.

Ερώτηση : Θα σας ενδιέφερε να κυκλοφορήσει νέο NHL για τα PC ; ( Εγώ προσωπικά μιας που μου αρέσει το Ice Hockey θα το αγόραζα με την πρώτη ευκαιρία και έπαθα πλάκα όταν έμαθα πως το τελευταίο το οποίο έχει κυκλοφορήσει στα PC είναι το NHL 09 το οποίο και έχω.)

Ελάχιστα έχω παρακολουθήσει οπότε όχι. Είχα ακούσει από φιλαράκι μου ότι ήταν καλό παιχνίδι πάντως το 09, δεν ξέρω αν ισχύει. Handball θα με ενδιέφερε αν υπήρχε.

Ισχύει,στο λέω εγώ.Πολύ καλό και μάλιστα έχει και άλλα πρωταθλήματα εκτός Αμερικής.Το έχω το παιχνίδι.Εγώ έχω NOVA και κάθισα και είδα αγώνα Δευτέρα πρωί γι'αυτό και έκανα σχετική ερώτηση ! Πάντως θα ήθελα να βγεί και νεότερο και μου κάνει εντύπωση πως δεν έχει βγεί ήδη καθώς στην Αμερική είναι αρκετά δημοφιλές το άθλημα.

Shikabane_Hime7 wrote: Ποιος είναι ο αγαπημένος σου κακός/ανταγωνιστής σε βιντεοπαιχνίδι;

Δύσκολη ερώτηση ! Δεν έχω κανέναν αγαπημένο κακό αλλά θα έλεγα την Scorpioness Najka γιατί είναι hot :P

Ερώτηση: Αγαπημένο faction στο Total War:Warhammer ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 15 Feb 2017 02:31 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
15 Feb 2017 03:14 #193838 by Βασιλης Γαλανος
Dwarfs.
Ειναι η αγαπημενη μου φυλη γενικοτερα σε epic fantasy settings.Ειτε στον Αρχοντα,ειτε στον Εραγκον,ειτε στα Dragon Age,γενικοτερα,οπου αλλου τους εχω δει τους νανους,ειναι τρομεροι.
Rednecks-μεταλουργοι-μεθυσμενοι και πολεμοχαρης :cheer:
(και με γαματες γενιαδες)

Αγαπημενη φυλη απο epic fantasy?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
16 Feb 2017 17:40 #193887 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Dwarfs.
Ειναι η αγαπημενη μου φυλη γενικοτερα σε epic fantasy settings.Ειτε στον Αρχοντα,ειτε στον Εραγκον,ειτε στα Dragon Age,γενικοτερα,οπου αλλου τους εχω δει τους νανους,ειναι τρομεροι.
Rednecks-μεταλουργοι-μεθυσμενοι και πολεμοχαρης :cheer:
(και με γαματες γενιαδες)

Αγαπημενη φυλη απο epic fantasy?

Ξωτικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο ευγενή και όμορφη φυλή. Σχεδόν σε όλα τα epic fantasy stories είναι απίστευτη φυλή, ειδικά (προφανώς) αυτά της Μέσης-Γης.

Αγαπημένος πρωταγωνιστής από anime;
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
17 Feb 2017 16:20 #193912 by Βασιλης Γαλανος
Ikta Solork απο το Nejimaki Seirei Senki: Tenkyou no Alderamin.Μαζι με το Code Geass τα καλυτερα military που εχω δει.

Αγαπημενο μουσικο οργανο?

More
17 Feb 2017 16:52 #193915 by Αγγελική Γοργορίνη
Το βιολί. Το 'χω βάλει στόχο, κάποια στιγμή θα μάθω να παίζω, πού θα μου πάει!

Ποιος είναι ο μεγαλύτερός σου φόβος?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
17 Feb 2017 17:12 #193917 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote: Το βιολί. Το 'χω βάλει στόχο, κάποια στιγμή θα μάθω να παίζω, πού θα μου πάει!

Οι αράχνες. Στη πραγματικότητα άμα δω τρέχω να σωθώ όσο μικρή και να είναι :p και σε παιχνίδια πχ στο Skyrim και το Dragon Age πάντα τινάζομαι από την θέση μου όταν εμφανίζονται και νιώθω άβολα.

Χειρότερο φαγητό;

More
17 Feb 2017 17:17 #193919 by Αγγελική Γοργορίνη

Shikabane_Hime7 wrote:

Dovahkiin wrote: Το βιολί. Το 'χω βάλει στόχο, κάποια στιγμή θα μάθω να παίζω, πού θα μου πάει!

Οι αράχνες. Στη πραγματικότητα άμα δω τρέχω να σωθώ όσο μικρή και να είναι :p και σε παιχνίδια πχ στο Skyrim και το Dragon Age πάντα τινάζομαι από την θέση μου όταν εμφανίζονται και νιώθω άβολα.

Χειρότερο φαγητό;

Αν δηλαδή τύχει και κυκλοφορήσει ποτέ horror game με βασικό εχθρό τις αράχνες, μικρές και μεγάλες, μην ασχοληθείς καν, θα είναι ό,τι χειρότερο από εμπειρία. :lol:

Είναι αρκετά αυτά που δε μου αρέσουν από φαγητά. Δεν έχω σκεφτεί ποιο είναι το χειρότερό μου, αλλά ένα απ' αυτά που δεν αγγίζω καν είναι οι μπάμιες, οπότε ψηφίζω αυτές.

Αγαπημένη ράτσα σκύλου?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
18 Feb 2017 00:12 #193939 by Βασιλης Γαλανος
Τα χασκι.

Ποια γλωσσα θα ηθελες να μαθεις?

More
18 Feb 2017 12:03 #193944 by Angel
Γιαπωνέζικα!

Αγαπημένος χαραχτήρας(απο παιχνίδι);

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης