- Thank you received: 931
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
An arrow in the knee wrote: Θα πω μιλφεϊγ.
Υπηρχε καποιο παιχνιδι/σειρα/κτλ στo οποιo ησουν με το μερος του main antagonist?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Shikabane_Hime7 wrote:
Blood Prince wrote:
Dovahkiin wrote: Αν μπορούσες να είσαι ένα ζώο, ποιο θα επέλεγες να είσαι?
Υπάρχουν πολλά ζώα τα οποία θαυμάζω για τα διάφορα χαρακτηριστικά τους όπως λιοντάρι,κουκουβάγια,γεράκι κ.λ.π οπότε δύσκολη ερώτηση αλλά θα πω Wolf.
Ερώτηση : Θα σας ενδιέφερε να κυκλοφορήσει νέο NHL για τα PC ; ( Εγώ προσωπικά μιας που μου αρέσει το Ice Hockey θα το αγόραζα με την πρώτη ευκαιρία και έπαθα πλάκα όταν έμαθα πως το τελευταίο το οποίο έχει κυκλοφορήσει στα PC είναι το NHL 09 το οποίο και έχω.)
Ελάχιστα έχω παρακολουθήσει οπότε όχι. Είχα ακούσει από φιλαράκι μου ότι ήταν καλό παιχνίδι πάντως το 09, δεν ξέρω αν ισχύει. Handball θα με ενδιέφερε αν υπήρχε.
Shikabane_Hime7 wrote: Ποιος είναι ο αγαπημένος σου κακός/ανταγωνιστής σε βιντεοπαιχνίδι;
An arrow in the knee wrote: Dwarfs.
Ειναι η αγαπημενη μου φυλη γενικοτερα σε epic fantasy settings.Ειτε στον Αρχοντα,ειτε στον Εραγκον,ειτε στα Dragon Age,γενικοτερα,οπου αλλου τους εχω δει τους νανους,ειναι τρομεροι.
Rednecks-μεταλουργοι-μεθυσμενοι και πολεμοχαρης
(και με γαματες γενιαδες)
Αγαπημενη φυλη απο epic fantasy?
Dovahkiin wrote: Το βιολί. Το 'χω βάλει στόχο, κάποια στιγμή θα μάθω να παίζω, πού θα μου πάει!
Ποιος είναι ο μεγαλύτερός σου φόβος?
Shikabane_Hime7 wrote:
Dovahkiin wrote: Το βιολί. Το 'χω βάλει στόχο, κάποια στιγμή θα μάθω να παίζω, πού θα μου πάει!
Ποιος είναι ο μεγαλύτερός σου φόβος?
Οι αράχνες. Στη πραγματικότητα άμα δω τρέχω να σωθώ όσο μικρή και να είναικαι σε παιχνίδια πχ στο Skyrim και το Dragon Age πάντα τινάζομαι από την θέση μου όταν εμφανίζονται και νιώθω άβολα.
Χειρότερο φαγητό;