Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
28 Feb 2017 01:22 #194243 by Αγγελική Γοργορίνη
Silent Hill 2. Τις προάλλες πήγα να το παίξω στο pc, αλλά εμφάνιζε κάτι προβλήματα και το έβγαλα. Κρίμα, γιατί παλιά που το έπαιζα, λόγω κάποιων συγκυριών δεν το τερμάτισα και θέλω οπωσδήποτε κάποια στιγμή να το ξαναπαίξω. Είναι παιχνιδάρα, τι να κάνουμε!

Έχεις κάποιο τατουάζ/θα ήθελες να κάνεις?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Feb 2017 03:04 #194245 by Blood Prince

Dovahkiin wrote: Τώρα η δική σου ερώτηση μάλλον απευθύνεται περισσότερο στον αντρικό πληθυσμό (εκτός κι αν επιτρέπεται κι εμείς να πούμε την άποψή μας για εσάς χε χε), οπότε ας απαντήσει κάποιος άλλος.

Dovahkiin wrote: Silent Hill 2. Τις προάλλες πήγα να το παίξω στο pc, αλλά εμφάνιζε κάτι προβλήματα και το έβγαλα. Κρίμα, γιατί παλιά που το έπαιζα, λόγω κάποιων συγκυριών δεν το τερμάτισα και θέλω οπωσδήποτε κάποια στιγμή να το ξαναπαίξω. Είναι παιχνιδάρα, τι να κάνουμε!

Έχεις κάποιο τατουάζ/θα ήθελες να κάνεις?

Οχι,δεν θα είχα πρόβλημα να απαντήσεις και εσύ σε αυτό που ρώτησα.Θα ήθελα να διαβάσω και την δικιά σου άποψη ! :woohoo: :P

To Silent Hill 2 είναι απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια και το έχω τερματίσει κατά το παρελθόν,όταν έπαιζα στο desktop στο οποίο έχω παλιά κάρτα γραφικών την nvidia 8500 gt πριν 4 χρόνια αν θυμάμαι καλά.Αξίζει να το τερματίσεις.Είχα διαβάσει και walkthrough για να με διευκολύνει.

Γι'αυτό που ρώτησες,όταν ήμουν πιο μικρός κάπου 22 ήθελα να κάνω τατουάζ αλλά τώρα δεν θέλω γιατί το βλέπω ως κάτι που καταστρέφει το δέρμα μου και αφαιρείται δύσκολα.Για Νυχτερίδα σκεφτόμουν.

Ερώτηση: Ποια κιθάρα προτιμάτε να παίζετε ; Ηλεκτρική ή Ακουστική ; Εγώ έχω ακουστική αλλά θα ήθελα ηλεκτρική.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
28 Feb 2017 11:42 #194256 by Angel
Ηλεκτρική!Μάλιστα έιχα ξεκινήσει μαθήματα αλλά εδώ που είμαι δεν έχουμε ιδιαίτερα καλούς καθηγητές για να μάθω στο επίπεδο που θέλω.Ίσως οταν φύγω να το κυνηγήσω πάλι.

Σε ποιο "κόσμο" παιχνιδιού θα ήθελες να ζεις;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
28 Feb 2017 12:22 - 28 Feb 2017 12:24 #194265 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Divine Raiden wrote: Ηλεκτρική!Μάλιστα έιχα ξεκινήσει μαθήματα αλλά εδώ που είμαι δεν έχουμε ιδιαίτερα καλούς καθηγητές για να μάθω στο επίπεδο που θέλω.Ίσως οταν φύγω να το κυνηγήσω πάλι.

Σε ποιο "κόσμο" παιχνιδιού θα ήθελες να ζεις;

Στου Mass Effect για να απολάμβανα την ανεπτυγμένη τεχνολογία και την επαφή με εξωγήινες φυλές. Εννοείται να ήταν σε περίοδο γαλαξιακής ειρήνης :p

Ποια είναι η χειρότερη ταινία που έχεις δει;
Last edit: 28 Feb 2017 12:24 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
28 Feb 2017 14:49 #194269 by Αγγελική Γοργορίνη
Χμμ ποια να πρωτοθάψω τώρα... Μία από τις χειρότερες, αν και δεν ξέρω αν θα τη θεωρούσα ως τη χειρότερη, είναι το "Sightseers". Επίσης μια άλλη το "The Purge". Αυτές τις αναφέρω με βάση τη βαθμολογία που τους έχω βάλει στο imdb, μπορεί σε κάποιους να άρεσαν (δε θέλω να παρεξηγηθώ), απλά εμένα προσωπικά δεν είχαν να μου προσφέρουν κάτι και τις είχα θεωρήσει αρκετά ανούσιες -και άσχημα αστείες.

Ας ρωτήσω κάτι ανάλογο με τον Divine Raiden: σε ποιον κόσμο ταινίας θα ήθελες να ζεις?

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
28 Feb 2017 15:01 #194270 by Blood Prince

Dovahkiin wrote: Χμμ ποια να πρωτοθάψω τώρα... Μία από τις χειρότερες, αν και δεν ξέρω αν θα τη θεωρούσα ως τη χειρότερη, είναι το "Sightseers". Επίσης μια άλλη το "The Purge". Αυτές τις αναφέρω με βάση τη βαθμολογία που τους έχω βάλει στο imdb, μπορεί σε κάποιους να άρεσαν (δε θέλω να παρεξηγηθώ), απλά εμένα προσωπικά δεν είχαν να μου προσφέρουν κάτι και τις είχα θεωρήσει αρκετά ανούσιες -και άσχημα αστείες.

Ας ρωτήσω κάτι ανάλογο με τον Divine Raiden: σε ποιον κόσμο ταινίας θα ήθελες να ζεις?

Στην ταινία Transformers 2007 να ήμουν με την Meganfox. ! xD

Ερώτηση: Ποιο παλιό παιχνίδι θα σας ενδιέφερε να επανακυκλοφορήσει σε remaster ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
28 Feb 2017 16:43 #194278 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Blood Prince wrote:

Dovahkiin wrote: Χμμ ποια να πρωτοθάψω τώρα... Μία από τις χειρότερες, αν και δεν ξέρω αν θα τη θεωρούσα ως τη χειρότερη, είναι το "Sightseers". Επίσης μια άλλη το "The Purge". Αυτές τις αναφέρω με βάση τη βαθμολογία που τους έχω βάλει στο imdb, μπορεί σε κάποιους να άρεσαν (δε θέλω να παρεξηγηθώ), απλά εμένα προσωπικά δεν είχαν να μου προσφέρουν κάτι και τις είχα θεωρήσει αρκετά ανούσιες -και άσχημα αστείες.

Στην ταινία Transformers 2007 να ήμουν με την Meganfox. ! xD

Ερώτηση: Ποιο παλιό παιχνίδι θα σας ενδιέφερε να επανακυκλοφορήσει σε remaster ;

Θα ήθελα να επανακυκλοφορήσει το Sacrifice. Το παιχνίδι είναι από τα καλύτερα που έχω παίξει, κρυφό διαμάντι του gaming και πολύ υποτιμημένο. Πιστεύω πως ένα remaster σε open world με πολλά quest και περισσότερο story στο campaign, με ανανεωμένα γραφικά θα άφηνε εποχή.

Τι είδος βιντεοπαιχνιδιών δεν σου αρέσει καθόλου;
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
28 Feb 2017 17:30 #194281 by Αγγελική Γοργορίνη
Sports, με μόνη εξαίρεση τα παιχνίδια που αφορούν το τένις.

Αν μπορούσες να επιλέξεις οποιοδήποτε επάγγελμα να κάνεις, όσο περίεργο ή απρόσιτο κι αν είναι, ποιο θα ήταν αυτό?

More
28 Feb 2017 17:39 #194282 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote: Sports, με μόνη εξαίρεση τα παιχνίδια που αφορούν το τένις.

Αν μπορούσες να επιλέξεις οποιοδήποτε επάγγελμα να κάνεις, όσο περίεργο ή απρόσιτο κι αν είναι, ποιο θα ήταν αυτό?

Είτε σεναριογράφος σε βιντεοπαιχνίδι, είτε συγγραφέας μυθιστορημάτων.

Ποιο είναι το πρώτο παιχνίδι που θυμάσαι να παίζεις;
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
28 Feb 2017 17:53 #194284 by Georgios Manolis
Το Mega Man: Dr Wily's Revenge.Το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα στο GameBoy.

Αγαπημένος μηχανισμός του gameplay σε παιχνίδι?

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore