- Thank you received: 539
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Dovahkiin wrote: Τώρα η δική σου ερώτηση μάλλον απευθύνεται περισσότερο στον αντρικό πληθυσμό (εκτός κι αν επιτρέπεται κι εμείς να πούμε την άποψή μας για εσάς χε χε), οπότε ας απαντήσει κάποιος άλλος.
Dovahkiin wrote: Silent Hill 2. Τις προάλλες πήγα να το παίξω στο pc, αλλά εμφάνιζε κάτι προβλήματα και το έβγαλα. Κρίμα, γιατί παλιά που το έπαιζα, λόγω κάποιων συγκυριών δεν το τερμάτισα και θέλω οπωσδήποτε κάποια στιγμή να το ξαναπαίξω. Είναι παιχνιδάρα, τι να κάνουμε!
Έχεις κάποιο τατουάζ/θα ήθελες να κάνεις?
Divine Raiden wrote: Ηλεκτρική!Μάλιστα έιχα ξεκινήσει μαθήματα αλλά εδώ που είμαι δεν έχουμε ιδιαίτερα καλούς καθηγητές για να μάθω στο επίπεδο που θέλω.Ίσως οταν φύγω να το κυνηγήσω πάλι.
Σε ποιο "κόσμο" παιχνιδιού θα ήθελες να ζεις;
Dovahkiin wrote: Χμμ ποια να πρωτοθάψω τώρα... Μία από τις χειρότερες, αν και δεν ξέρω αν θα τη θεωρούσα ως τη χειρότερη, είναι το "Sightseers". Επίσης μια άλλη το "The Purge". Αυτές τις αναφέρω με βάση τη βαθμολογία που τους έχω βάλει στο imdb, μπορεί σε κάποιους να άρεσαν (δε θέλω να παρεξηγηθώ), απλά εμένα προσωπικά δεν είχαν να μου προσφέρουν κάτι και τις είχα θεωρήσει αρκετά ανούσιες -και άσχημα αστείες.
Ας ρωτήσω κάτι ανάλογο με τον Divine Raiden: σε ποιον κόσμο ταινίας θα ήθελες να ζεις?
Blood Prince wrote:
Dovahkiin wrote: Χμμ ποια να πρωτοθάψω τώρα... Μία από τις χειρότερες, αν και δεν ξέρω αν θα τη θεωρούσα ως τη χειρότερη, είναι το "Sightseers". Επίσης μια άλλη το "The Purge". Αυτές τις αναφέρω με βάση τη βαθμολογία που τους έχω βάλει στο imdb, μπορεί σε κάποιους να άρεσαν (δε θέλω να παρεξηγηθώ), απλά εμένα προσωπικά δεν είχαν να μου προσφέρουν κάτι και τις είχα θεωρήσει αρκετά ανούσιες -και άσχημα αστείες.
Ας ρωτήσω κάτι ανάλογο με τον Divine Raiden: σε ποιον κόσμο ταινίας θα ήθελες να ζεις?
Στην ταινία Transformers 2007 να ήμουν με την Meganfox. ! xD
Ερώτηση: Ποιο παλιό παιχνίδι θα σας ενδιέφερε να επανακυκλοφορήσει σε remaster ;
Dovahkiin wrote: Sports, με μόνη εξαίρεση τα παιχνίδια που αφορούν το τένις.
Αν μπορούσες να επιλέξεις οποιοδήποτε επάγγελμα να κάνεις, όσο περίεργο ή απρόσιτο κι αν είναι, ποιο θα ήταν αυτό?