Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
05 Dec 2009 08:23 #66313 by Βαλάντης

katsa10 wrote: Ομάδα : Arsenal,Liverpool,Everton
E-mail/msn : george111091@hotmail.com
Σύνδεση : 24 Mbit

Όπως θα είδες φίλε στην πρώτη σελίδα Άρσεναλ & Λίβερπουλ είναι ρεζερβέ, οπότε παίρνεις Έβερτον..
Επειδή το τουρνουά ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα και λίγο πολύ οι περισσότερες ομάδες είναι έτοιμες πλέον, θα σε παρακαλέσω να διαβάσεις ΚΑΛΑ τους κανονισμούς και να έχεις έτοιμα τα της ομάδας σου από πριν, οπότε μ' ένα import να 'σαι γρήγορα κομπλέ..Ραντεβού την Δευτέρα στις 21:30..
Υ.Γ:Κάπου πριν είναι και το πρώτο μας save, οπότε μπαίνεις, βλέπεις και καταστρώνεις τα πλάνα σου..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Dec 2009 12:51 #66448 by Βαλάντης
Μπορούμε να ξεκινάμε 21:30 το παιχνίδι;;Δηλαδή να μαζευόμαστε 21:20 στο msn και 10 λεπτά μετά να ξεκινάμε;;Σκεφτείτε το όσοι το διαβάσετε εδώ, οι υπόλοιποι θα ερωτηθούν το βράδυ πριν ξεκινήσουμε..

More
07 Dec 2009 14:24 #66450 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ

More
07 Dec 2009 19:32 #66464 by Quetzi
Παίδες λόγω προβλήματος με το game είμαι έξω για απόψε,από επόμενη βδομάδα πάλι
Υ.Γ 1000 συγγνώμη για την αναστάτωση :(

More
07 Dec 2009 20:07 #66466 by RamayaGr
απο αυτη την στιγμη δλδ 8:06 και περα ειμε free αρα 9:30 ειμε οκ :icon applaud: :icon applaud: :icon applaud: :icon applaud:

More
08 Dec 2009 00:40 #66475 by Βαλάντης
Συνεχίστηκε σήμερα το τουρνουά φτάνοντας αισίως στην 1η αγωνιστική..Όσοι δώσαμε σήμερα το παρόν(5), συμφωνήσαμε να ξεκινάμε στις 21:30 αντί για 22:00..Τα παιδιά που λείπανε σήμερα ας μου στείλουν ένα μήνυμα να μου πουν την γνώμη τους..
Καλό θα είναι αν κάποιος ξέρει πως θα λείψει ας το γράφει εδώ ή ας μου στέλνει ένα μήνυμα για να μην περιμένουμε άδικα αν έχουμε μαζευτεί όλοι οι υπόλοιποι..Θα μπορούμε έτσι να ξεκινήσουμε κάποια φορά νωρίτερα αν είμαστε όλοι παρόντες..
Μερικές στιγμές από σήμερα:
Η Man Utd κατέκτησε το Community Shield νικώντας την Chelsea 2-1..
Στα ντέρμπυ είχαμε:Arsenal-Liverpool 2-5 , Everton-Tottenham 0-1..
Και δύο εκπλήξεις:Aston Villa-Chelsea 2-1 , Wolves-Man Utd 1-1..
Όλα αυτά τα βρίσκουμε εδώ:
rapidshare.com/files/317742363/G ... nt.fm.html
Καλή μας αρχή κι ακόμα καλύτερη συνέχεια..
Υ.Γ:Πρέπει ν' αλλάξω σύστημα..!! :rolleyes: :rolleyes: ..

More
08 Dec 2009 08:15 #66478 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Καλημερα!Επιτελους ξεκινησαμε.Για πιο γρηγορη ταχυτητα προτεινω να δοκιμασουμε το hamachi.Για οσους δεν το ξερουν θα δωσω λινκ το απογευμα.

More
08 Dec 2009 18:50 #66501 by RamayaGr
παντος δν πιστευω ξανθιοτη οτι θα βελτοθει η καταστασει ιδικα θα μπερδεψει καπια ατομα που ισως δν γνωριζουν παργαματα απο Η/Υ θα το δειτε τωρα που μπικαμε σε αγωνιστικο μερος θα πιγενουμε πιο γρηγορα

More
08 Dec 2009 19:02 #66502 by Βαλάντης

XANTHIOTIS wrote: Καλημερα!Επιτελους ξεκινησαμε.Για πιο γρηγορη ταχυτητα προτεινω να δοκιμασουμε το hamachi.Για οσους δεν το ξερουν θα δωσω λινκ το απογευμα.

Πιστεύω πως τα δύσκολα περάσανε, το νερό μπήκε στ' αυλάκι..Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να ψαχνόμαστε τώρα με hamachi, κομπλέ είμαστε..Το σύστημα μου θέλει αλλαγή!!Άκου 4-5-1, πως ξεγελάστηκα έτσι..

More
08 Dec 2009 21:02 #66513 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Ok!Οπως νομιζετε παιδια,απλα μια δοκιμη ελεγα να κανουμε.

secure.logmein.com/products/ham ... nload.aspx