Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
29 Jun 2010 18:53 #74654 by Βαλάντης

nenzo wrote: Ανακοινώνω την πρόσληψη του Lavezzi στην θέση του τεχνικού διευθυντή , θα μπεί την τετάρτη στην θέση μου γιατί δεν θα μπορέσω ... να μου κάνει μεταγραφές

Εννοείται πως επειδή είναι περίοδος μεταγραφών σου επιτρέπουμε κάτι τέτοιο μιας κι έλειπες και την προηγούμενη φορά λόγω εργασιών..Τις υπόλοιπες δηλώσεις θα τις κάνει ο υπεύθυνος τύπου του τουρνουά, Ορέστης..Κάποιον θα πρέπει να βρεί κι ο Θρας μιας κι αυτός θα λείπει για ''διάβασμα''..Λέτε να ντυθώ κι εγώ Ντάρκο;;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jun 2010 19:46 #74665 by Bouzouxis7

Valolthrass wrote:

nenzo wrote: Λέτε να ντυθώ κι εγώ Ντάρκο;;

Και η τσελσι;... :P

Υπευθυνος τυπου ο ορεστης μην λες του τουρνουα και το γενικευεις..Δεν δεχομαι να με εκπροσωπει κανενας προπονητης,ισαξιος και κατωτερος του ντομενεκ... :mrgreen:

More
30 Jun 2010 01:03 #74685 by nenzo
Πωωω προσβόλααααααααααααααααααααααααααααα ... κατώτερος του Ντομενέκ?? αυτός είναι χειρότερος απο τον ζίκο βρε παιδιά

More
30 Jun 2010 13:39 #74692 by KaizerGr
Δυστηχως δεν θα μπορεσω να ειμαι παρων στο σημερινο ραντεβου,
νομιζω οτι το ειχα δηλωσει οτι Τριτη και Τεταρτη ειναι μερες που δεν μπορω να παιξω.

Καλη επιστροφη σημερα και τα λεμε στο next meeting :rolleyes:

More
01 Jul 2010 03:25 #74731 by Frank
Ανασκόπηση 2ης χρονιάς

Νικητής για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Αγγλικό τουρνουά αναδείχθηκε η Chelsea με προπονητή τον Βαλάντη Σφέτσα. Τα πράγματα σ' αυτή τη 2η χρονιά εξελίχθηκαν κάπως έτσι:

Λοιπόν έχουμε και λέμε..
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ: CHELSEA (Valolthrass)
LEAGUE CUP: MAN CITY (Sleth)
FA CUP: LIVERPOOL (Panos)
CHAMPIONS LEAGUE: CHELSEA (Valolthrass)
EUROPA LEAGUE: LIVERPOOL (Panos)
COMMUNITY SHIELD: CHELSEA (Valolthrass)

Πρώτη κούπα της χρονιάς το Community Shield, Chelsea-Newcastle 2-0..
Στο πρωτάθλημα μέχρι και την 25η αγωνιστική 3 ομάδες(Chelsea, Man City, Liverpool) παλεύανε επί ίσοις όροις για την κατάκτηση της 1ης θέσης αλλά λίγο αργότερα(30η αγωνιστική) με μερικά απρόσμενα αποτελέσματα η City τέθηκε εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος, κάτι που συνέβη και με την Liverpool την 33η αγωνιστική και κάπου εκεί κρίθηκε κι ο φετινός τίτλος για την Chelsea, ο οποίος ήταν κι ο δεύτερος συνεχόμενος για την ομάδα του Δυτικού Λονδίνου!!

Συνεχώς κατά την διάρκεια της χρονιάς αναφερόμουν στην μάχη για τις θέσεις που οδηγούσαν στα κύπελλα Ευρώπης της νέας χρονιάς..Κι αν το πρωτάθλημα κρίθηκε ουσιαστικά την 33η αγωνιστική, η μάχη που προείπα ήταν απ' την αρχή του πρωταθλήματος με πολύ ένταση και αγωνία(εκεί να δείτε ματσάρες κι ανατροπές) και κορυφώθηκε την τελευταία αγωνιστική, σε μια δε ισοβαθμία η προνομιούχος θέση κρίθηκε στις καλύτερες διαφορές κ.τ.λ..

Φοβεροί και οι δύο τελικοί των Αγγλικών κυπέλλων FA και League Cup(καραόβερ και τα δύο!!).. Στον τελικό του League Cup αναμετρήθηκαν Man City-Chelsea(με ανοιχτούς λογαριασμούς σε όλα τα μέτωπα), με νικήτρια την πρώτη στην παράταση 5-4!!Δείτε διακύμανση του σκορ να καταλάβετε 0-1, 3-1, 3-3 κανονικός αγώνας, και 4-3, 4-4, 5-4 στην παράταση..Όπως είχε πεί και μια ψυχή, δεν περιγράφω άλλο..

Ο τελικός του FA Cup δεν είχε ανάλογες συγκινήσεις κι η Liverpool νικώντας την Aston V. 5-0 κατέκτησε την πρώτη της κούπα..

Για τις Αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη ότι και να πω μου φαίνεται φτωχό!!Δύο στα δύο!!
Στο Champions League Chelsea-Real M. 3-1(παράταση, κανονικός αγώνας 1-1)..Η Chelsea επέστρεψε στον φετινό τελικό για να καταφέρει ότι έχασε την προηγούμενη φορά με αντίπαλο την Juventus(0-1) και τελικά τα κατάφερε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο..Να σημειώσω εδώ πως στον ημιτελικό είχαμε Αγγλικό εμφύλιο Chelsea-Man City..
Στο Europa League η Liverpool στην κορύφωση μιας ονειρεμένης χρονιάς γι' αυτήν νίκησε στον τελικό την Roma 3-1 αφού είχε προηγηθεί με 3-0 στα μέσα του 2ου ημιχρόνου..Αποτέλεσμα όλων των ομάδων μας που παίξανε και φέτος στην Ευρώπη η 1η θέση της Αγγλίας στην κατάταξη σε συλλογικό επίπεδο,
[img

Τελική βαθμολογία:
[img

Player stats:
[img

Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε στο εδώ με σχόλια και κριτική απ' τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του τουρνουά το οποίο έβαλε πλώρη για την 3η του χρονιά!!

Το άρθρο με την ανασκόπηση της 1ης σεζόν θα το βρείτε εδώ . Καλή συνέχεια !!!

More
01 Jul 2010 13:12 #74742 by Βαλάντης
Ρε Frank δε θα γίνουμε πρωτοσέλιδο φέτος;;Τι έγινε;;Μας έπιασε η οικονομική κρίση;;Σαμποτάζ!!Προπονηταράδες, την Δευτέρα γενική συνέλευση για να καθορίσουμε την στάση μας και τις περαιτέρω κινήσεις μας..

More
01 Jul 2010 13:20 #74743 by RamayaGr
νομιζω μετα απο τοση προσπαθεια για ολους τους προπονηταραδες που ειμαστε θα επρεπε καθε εμδομαδα να ειμασταν πρωτοσελιδο!!!!!!!

More
01 Jul 2010 15:35 #74748 by Frank
@Valolthrass, μην ανησυχεις θα γινει :wink:

More
01 Jul 2010 21:22 #74770 by Βαλάντης
Ξεχάσαμε να πούμε πως ο νικητής(δηλαδή εγώ Ορέστη), παρέλαβε το δώρο του, Red Dead Redemption για PS3, μια προσφορά του Easy Buy World..
Η 3η χρονιά άρχισε, χθες παίξαμε για 2η φορά, είμαστε αρχές Αυγούστου, από Δευτέρα ξεκινάνε κι οι επίσημες υποχρεώσεις..Βοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυρρρρρρρ..

More
03 Jul 2010 23:48 #74832 by nenzo
Θέλω να έρθω να παίξουμε Red Dead Redemption !!!!