Συνεχίσαμε και χθες κανονικά με μεγάλη συμμετοχή για ακόμα μια φορά..Απόντες (αδικαιολόγητοι αυτή την φορά ή χωρίς να ενημερώσουν) ήταν οι : Napolewn, Sleth, nikitas13..Αν δεν κάνω λάθος είναι οι πρώτες τους αδικαιολόγητες(αν κάνω λάθος θα ξαναποστάρω)..
Τα πράγματα όσον αφορά στο gameplay και την ταχύτητα ήταν μακράν καλύτερα απ' την Δευτέρα, βγάλαμε το force continue και σε εύλογο χρονικό διάστημα πατάμε όλοι μαζί continue κι έτσι ''τρέχουμε'' πολύ καλύτερα..Εννοείται πως 2-3 παιδιά δεν ακολουθούσαν όλους τους υπόλοιπους οπότε τους έγινε η σχετική παρατήρηση για να μην έχουμε παρόμοια σκηνικά στο μέλλον, κάτι που σημαίνει αποπομπή απ' το τουρνουά..Παρακαλώ όλους να το σκεφτούν αυτό, δεν το λέω για πλάκα ή για να κάνω τον αυστηρό(δεν είναι αυτός ο ρόλος μου, όμως μερικοί παρακαλώ να κόψουν την ειρωνεία πριν είναι αργά)..Η Δευτέρα είναι οριακή μέρα μιας και το χθεσινό δοκιμαστικό πήγε κατά την γνώμη μου πολύ καλά οπότε ''δεν είδα δεν ξέρω'' δεν θα έχει ξανά..
Ο Xanthiotis αποχώρησε απ' το τουρνουά οπότε ο πάγκος της Tottenham είναι ελεύθερος..Κατά σειρά αυτοί που μπορούν να δηλώσουν για τον πάγκο της : Ramaya, Valolthrass, Panos, Sleth, Napolewn, KaizerGr, nenzo, gavraki95, dimkleft, Theo9, Bouzouxis7, nikitas13..Αυτή είναι και η σειρά παλαιότητας(βγαίνει απ το πότε δηλώσαμε ομάδα) και ισχύει συνέχεια..Οι 5 πρώτοι νομίζω πως έχουν αρκετά ανταγωνιστικές ομάδες οπότε, μάλλον, πρώτο λόγο έχει ο KaizerGr..
Ας πω και την βαθμολογία για τις πρώτες 11 αγωνιστικές : Man City 26, Liverpool 26, Chelsea 25, Everton 21, Man Utd 19, Stoke 19...
Αυτάαααααααααααααααααααα, ραντεβού την Δευτέρα στις 21:30..