Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
27 Apr 2010 15:20 #71364 by RamayaGr
εκτος απο αυτο εχουμε καπιες μερες εχουμε καπιοι ευροπαικα ματς οσο παιζουμε τα παιδια που εινε καινουρια μπορουν να βλεπουν τις ομαδες τους παρα να κανουμε παρτυ οταν αλαζει η ημερα και κανετε μεταγραφες τςρα γτ εινε μεταγραφικη περιοδος δν καταλαβα οταν θα φτασουμε στα χριστουγεννα τοτε θα κανετε τις κινησεις σας οχι τωρα.......

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 May 2010 00:36 #71477 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Frank επιθυμω τη διαγραφη μου απο το τουρνουα λογω προβληματων συνδεσης στη σημερινη συναντηση.Καλη συνεχεια.

More
01 May 2010 13:15 #71485 by Βαλάντης
Συνεχίσαμε και χθες κανονικά με μεγάλη συμμετοχή για ακόμα μια φορά..Απόντες (αδικαιολόγητοι αυτή την φορά ή χωρίς να ενημερώσουν) ήταν οι : Napolewn, Sleth, nikitas13..Αν δεν κάνω λάθος είναι οι πρώτες τους αδικαιολόγητες(αν κάνω λάθος θα ξαναποστάρω)..
Τα πράγματα όσον αφορά στο gameplay και την ταχύτητα ήταν μακράν καλύτερα απ' την Δευτέρα, βγάλαμε το force continue και σε εύλογο χρονικό διάστημα πατάμε όλοι μαζί continue κι έτσι ''τρέχουμε'' πολύ καλύτερα..Εννοείται πως 2-3 παιδιά δεν ακολουθούσαν όλους τους υπόλοιπους οπότε τους έγινε η σχετική παρατήρηση για να μην έχουμε παρόμοια σκηνικά στο μέλλον, κάτι που σημαίνει αποπομπή απ' το τουρνουά..Παρακαλώ όλους να το σκεφτούν αυτό, δεν το λέω για πλάκα ή για να κάνω τον αυστηρό(δεν είναι αυτός ο ρόλος μου, όμως μερικοί παρακαλώ να κόψουν την ειρωνεία πριν είναι αργά)..Η Δευτέρα είναι οριακή μέρα μιας και το χθεσινό δοκιμαστικό πήγε κατά την γνώμη μου πολύ καλά οπότε ''δεν είδα δεν ξέρω'' δεν θα έχει ξανά..
Ο Xanthiotis αποχώρησε απ' το τουρνουά οπότε ο πάγκος της Tottenham είναι ελεύθερος..Κατά σειρά αυτοί που μπορούν να δηλώσουν για τον πάγκο της : Ramaya, Valolthrass, Panos, Sleth, Napolewn, KaizerGr, nenzo, gavraki95, dimkleft, Theo9, Bouzouxis7, nikitas13..Αυτή είναι και η σειρά παλαιότητας(βγαίνει απ το πότε δηλώσαμε ομάδα) και ισχύει συνέχεια..Οι 5 πρώτοι νομίζω πως έχουν αρκετά ανταγωνιστικές ομάδες οπότε, μάλλον, πρώτο λόγο έχει ο KaizerGr..
Ας πω και την βαθμολογία για τις πρώτες 11 αγωνιστικές : Man City 26, Liverpool 26, Chelsea 25, Everton 21, Man Utd 19, Stoke 19...
Αυτάαααααααααααααααααααα, ραντεβού την Δευτέρα στις 21:30..

More
01 May 2010 13:58 #71486 by KaizerGr
Αν και η αποχωρηση για τεχνικους λογους ειδικα περι νετ, δεν ειναι η ποιο σωστη,
δλδ καλιστα οποιος εχει τετοιο προβλημα θα μπορουσε να δωσει μια διορια μιας βοδμαδας μεχρι να φτιαχτει χωρης να συμμετεχει στο τουρνουα....

Τεσπα, εαν ο Κωστας δεν αναθεωρηση την αποφαση του, και εαν κανενα απο τα παιδια παραπανω που ποιο μπροστα απο μενα χρονικα δεν ενδιαφερεται, ναι θα ηθελα να παραλαβω τους πετεινους.

Και για να μην υπαρχει κανενα προβλημα στο θεμα χρονου διοτι θα εχω νεα ομαδα,
εαν γινεται να μπω 5-10λεπτα ποιο μπροστα ωστε να εχω ετοιμη την ομαδα, χωρης να καθυστερησω τους υπολοιπους.

Ευχαρηστω

More
01 May 2010 21:51 #71494 by Βαλάντης
Kaizer είναι λίγο δύσκολο να πάρει κάποιος -που έχει το δικαίωμα πριν από 'σένα- την Tottenham οπότε μάλλον κάνε τα σχέδια σου από διαφορετική σκοπιά τώρα..
Οι απουσίες των παιδιών που λείπανε είναι όντως οι πρώτες τους όπως με διαβεβαίωσε κι ο Frank(thx m8)..

More
02 May 2010 21:59 #71532 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ

Valolthrass wrote: Συνεχίσαμε .......Εννοείται πως 2-3 παιδιά δεν ακολουθούσαν όλους τους υπόλοιπους οπότε τους έγινε η σχετική παρατήρηση για να μην έχουμε παρόμοια σκηνικά στο μέλλον, κάτι που σημαίνει αποπομπή απ' το τουρνουά..Παρακαλώ όλους να το σκεφτούν αυτό, δεν το λέω για πλάκα ή για να κάνω τον αυστηρό(δεν είναι αυτός ο ρόλος μου, όμως μερικοί παρακαλώ να κόψουν την ειρωνεία πριν είναι αργά).Η Δευτέρα είναι οριακή μέρα μιας και το χθεσινό δοκιμαστικό πήγε κατά την γνώμη μου πολύ καλά οπότε ''δεν είδα δεν ξέρω'' δεν θα έχει ξανά..
Ο Xanthiotis αποχώρησε απ' το τουρνουά οπότε ο πάγκος της Tottenham είναι ελεύθερος..Κατά σειρά αυτοί που μπορούν να δηλώσουν για τον πάγκο της : Ramaya, V....ε............ 26, Chelsea 25, Everton 21, Man Utd 19, Stoke 19...
Αυτάαααααααααααααααααααα, ραντεβού την Δευτέρα στις 21:30..

Η αποχωρηση μου οπως εγραψα και παραπανω ηταν διοτι χαλαστηκαν οι περισσοτεροι απο τη κατασταση αυτη.Ηταν η πρωτη φορα που ειχα προβλημα και το οποιο δεν δημιουργηθηκε απο εμενα.Δεν περιμενα τετοια αντιμετωπιση ειδικα απο εσενα Βαλαντη,οταν σε ρωτησα για το τι εννοεις οταν λες οτι την επομενη φορα αν εχουμε τα ιδια θα αποχωρησει ο υπαιτιος.Η ολη φαση του τουρνουα με κ@##νει γιατι δημιουργηθηκε ενα καλο τιμ συναντιωμασταν σε καθε ραντεβου.

όμως μερικοί παρακαλώ να κόψουν την ειρωνεία πριν είναι αργά)

Αν αναφερεσε σε μενα καντο μου πιο λιανα.

More
03 May 2010 00:19 #71536 by Βαλάντης
Εσύ ρε Κώστα αποχώρησες, πως θα αναφέρομαι σε σένα δηλαδή;;!!
Όσο για την αντιμετώπιση φίλε Κώστα, ένα λάθος έκανα, που δεν σου είπα να μην ξαναμπείς γιατί περιμέναμε 9 άτομα..Θα μπορούσες αφού είχες πρόβλημα σύνδεσης να μην μπαινοβγαίνεις και να συνεχίσεις αύριο Δευτέρα κανονικά..Τώρα τα υπόλοιπα είναι αερολογίες, όσο πιο πολλοί είμαστε τόσο πιο τυπικοί πρέπει να είμαστε όλοι μας..

More
03 May 2010 00:24 #71537 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Aποχωρησα γιατι το πηγαινες στη παρεξηγηση και δεν ηθελα να το συνεχισω.Τη υφακι ειναι αυτο?Ειπες.Τοσο καιρο δηλαδη δεν ειχα υφακι τωρα το απεκτησα?

Καλο θα ειναι απο ολους να γινετε κατανοητο οτι τετοια προβληματα συνδεσης δεν μπορουν να ληθουν απο εμας.Και αυτα στο προγραμμα ειναι.

Αα...και ποτε δεν αερολογω.Οτι εχω να πω το λεω μπροστα.Οπως και τη Παρασκευη.Και η απαντηση σου ηταν...Τι υφακι ειναι αυτο?
Ερωτηση που εκανα?Πχ σε ποιον αναφερεσε Βαλαντη? :-k

Εσυ παρεξηγηθηκες χωρις λογο!Εδω ναυαγιο με σηκωνεις πολυλογα με κατεβαζεις,και γω το παιρνω στο χαβαλε ,οποτε :armata OK:
Tελως παντων.Εγω ηθελα μια διευκρινιση.Ζητω τη κατανοηση ολων διοτι μερικες φορες εχω προβλημα με τη γραμμη και μαλλον θα αλλαξω provider.Αν υπαρξει ξανα τετοιο φαινομενο με τη 2η φορα που θα με πεταει θα πηγαινω On holiday.

Εχωντας λαβει υποψην τις κραυγες διαμαρτυριας των παικτων μου ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ αυριο.... \:D/ .

:twisted: Γελαστηκατε οτι θα τη γλιτωσετε απο εμενα!!

Και με νεο Msn γιατι ειχα πολλα μυνηματα την ωρα που παιζαμε.

Kaizer Sorry φιλε :wink:

Msn : xanthiotis@gmail.com

More
03 May 2010 19:54 #71559 by Bouzouxis7
Παιδια σορυ,αλλα σημερα μαλλον δεν θα μπορεσω να μπω,γιατι εχω μια εργασια για την σχολη και πρεπει να συναντηθω με τα παιδια που την εχουμε αναλαβει... :(

Θα προσπαθησω ομως και ισως ειμαι στην ωρα μου..

ΥΣ:Αν τελειωσω στις 10 την συναντηση θα με δεχτειτε να μπω;... :?

More
03 May 2010 20:53 #71560 by RamayaGr
Εαν τυχον δν προλαβεις απολυτα δικαιολογιμενοσς και εαν προλαβεις ενοητε πως θα παιξεις καλο κουραγιο με την εργασια τα εχουμε περασει ολοι αυτα