Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
25 Feb 2015 19:05 #157229 by Παναγιώτης Μπελλώνιας
To birdman ήταν και η δική μου τελευταία ταινία στον κινηματογράφο! Πολύ καλό! ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Feb 2015 20:30 #157236 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

iFrozen wrote: To birdman ήταν και η δική μου τελευταία ταινία στον κινηματογράφο! Πολύ καλό! ;)

Το τέλος δε μου άρεσε στο Birdman, τελικά είχε υπερδυνάμεις ή όλα είχαν μείνει στο μυαλό του από τον ρόλο του Birdman?

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
26 Feb 2015 12:37 #157258 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

TheRedWood wrote:

iFrozen wrote: To birdman ήταν και η δική μου τελευταία ταινία στον κινηματογράφο! Πολύ καλό! ;)

Το τέλος δε μου άρεσε στο Birdman, τελικά είχε υπερδυνάμεις ή όλα είχαν μείνει στο μυαλό του από τον ρόλο του Birdman?

Spoiler Alert παίδες

Warning: Spoiler!

More
26 Feb 2015 19:18 - 27 Feb 2015 15:13 #157287 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

Scorcher wrote:

TheRedWood wrote:

Spoiler Alert παίδες

Spoilers at tha South

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man
Last edit: 27 Feb 2015 15:13 by Λευτέρης Νταβερνιάρης.

More
01 Mar 2015 02:58 - 01 Mar 2015 03:03 #157413 by Γιάννης
Σήμερα μαζί με τα παιδιά το "SpongeBob SquarePants - Έξω απ τα νερά του!"
Aξίζει για τους μικρούς μας φίλους!!!!

Το "woman in black" που αναφέρεται παραπάνω,αυτο που βγήκε φέτος δυστυχώς δεν μπορώ να το δω στο cinema!!Mια φορά πήγα να δω το remake του Εξορκιστή και είχα εφιάλτες :woohoo: :evil:
το πρώτο το είδα σε dvd, ένας θεός ξέρει πως!!!
Last edit: 01 Mar 2015 03:03 by Γιάννης.

More
01 Mar 2015 04:28 #157417 by A
Οποιος δεν είδε το the judge να το δει. Καλή ταινία και ακόμη καλύτερος ο Robert Duvall που παρα την ηλικία του 80+ δίνει μαθήματα ηθοποιίας στους ψωνισμενους νέους του hollywood.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
01 Mar 2015 16:41 - 01 Mar 2015 20:03 #157468 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

efane wrote: Οποιος δεν είδε το the judge να το δει. Καλή ταινία και ακόμη καλύτερος ο Robert Duvall που παρα την ηλικία του 80+ δίνει μαθήματα ηθοποιίας στους ψωνισμενους νέους του hollywood.

χαχαχαχα ωραία το έθεσες. Δεν έχω δει το συγκεκριμένο, είδα όμως πρόσφατα μία άλλη ταινία στην οποία ήταν αρχηγός της αστυνομίας και είχε δύο γιούς. Ο ένας ήταν και αυτός πολύ καλός αστυνομικός ενώ ο άλλος ήταν παράνομος, και μπορω να πω και πως σε αυτή την ταινία (της οποίας το όνομα δεν το θυμάμαι αυτή την στιγμή) έδωσε ρεσιταλ, Παρα τον μικρό χρόνο συμετοχής του.
Last edit: 01 Mar 2015 20:03 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος.
The following user(s) said Thank You: A

More
01 Mar 2015 19:43 #157493 by Πιέρρος Φουστέρης
We Own the Night (2007) ή Η νύχτα είναι δική μας, όπως είναι η ελληνική της ονομασία. Όντως, μία καταπληκτική ταινία, με πολύ καλούς πρωταγωνιστές. Αγαπημένος μου ο Mark, αλλά και ο Phoenix με τον Duvall και την Mendes δεν πάνε πίσω.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

More
03 Mar 2015 17:23 #157575 by A
Πολλές καλησπέρες στους "ταινιοφάγους" του gameworld.gr
Πρόσφατα είδα το Let's be cops που είχαν προτείνει χρήστες και τους ευχαριστώ πολύ. Πολυ καλή κωμωδία και Πάρα Πολύ Ευχάριστη ταινία, μου έφτιαξε το κέφι :)
Επίσης, μην χάσετε το Kill the Messenger, με τον Jeremy Renner σε πρωταγωνιστικό ρόλο, που μας δείχνει πως θα πρέπει να είναι οι δημοσιογράφοι,τον τρόπο που κατευθύνονται τα ΜΜΕ και ο ρόλος της CIA στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ,
Αυτά, δεν περιγράφω άλλο, όποιος δεν την έχει δεί ας κάνει τον κόπο,αξίζει ;)

Καλό Απόγευμα σε όλους :cheer:

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More