Στο instagram βρήκα σήμερα το πρωί σχόλιο το οποίο έγινε υποτίθεται απο μένα,κάτω απο μια εικόνα χυδαία (προφανώς ο Τούρκος θα ήθελε να με βγάλει gay) και μόλις το ανακάλυψα,όχι απλά έσβησα το σχόλιο και μπλόκαρα τον χρήστη ο οποίος απάντησε στο σχόλιο αλλά και αυτόν που είχε ανεβάσει την φωτογραφία ο οποίος ήταν Τούρκος απ'ότι είδα και άλλαξα username
αλλά το σημαντικότερο έβαλα ισχυρότερο κωδικό.
Το περίεργο είναι πως ενώ προφανώς παραβιάστηκε ο λογαριασμός μου στο email δεν έλαβα καμία ειδοποίηση γι'αυτό το θέμα.Το facebook το οποίο δεν χρησιμοποιώ συνήθως είναι πιο ασφαλές σε αυτές τις περιπτώσεις,καθώς ενημερώνεσαι σε περίπτωση που κάποιος εισβάλλει στον λογαριασμό σου μέσω του κωδικού σου.
Αυτός είναι και ένας λόγος που δεν χωνεύω τα κοινωνικά δίκτυα.Αν παρατηρήσω πάλι κάτι ανάλογο,θα απενεργοποιήσω τελείως τον λογαριασμό.Απορώ πως κάποιοι βάζουν πρόσφατες φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται σε facebook και instagram αλλά και αληθινό ονοματεπώνυμο.
Εγώ βέβαια έβαλα μια εικόνα στο instagram που την έχω βγάλει εδώ και τέσσερα-πέντε χρόνια που έτσι όπως είχα κουρευτεί έμοιαζα με τον Russell Crowe στο Ρομπέν των Δασών αν και θα την αφαιρέσω πάλι και θα βάλω μια άσχετη εικόνα για αβατάρ και όχι τον εαυτό μου.
Για το ονοματεπώνυμο έχει γίνει μαζική μόδα στο facebook και αναγκάστηκα να το βάλω και εγώ για να γίνω μέλος σε διάφορα group.