Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε off-topic; Γράψτε ότι θέλετε ΕΔΩ!

More
14 Mar 2016 21:24 #178000 by Georgios Manolis
Συνήθως στο off topic λέμε διάφορα για το πως περνάμε η κάτι άσχετο που θέλουμε να πούμε.Όμως τα έχουμε καλύψει όλα τα θέματα σε άλλα topic κι έτσι δε μένει κάτι άλλο για να πούμε. B)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Mar 2016 02:09 - 16 Mar 2016 02:10 #178065 by Blood Prince
Παίδες επειδή έχω φάει κόλλημα με το dead space 3 που είμαι chapter 15,θέλω να ρωτήσω

Το Dead Space το πρώτο ήταν το ίδιο τρομακτικό με το Dead Space 2 ;;;;;;;;; να ξέρω δηλαδή..γιατί αφού το τερματίσω το dead space 3 θέλω να ξαναπαίξω κάποιο άλλο να καταλάβω την διαφορά.Με το πρώτο έχω ασχοληθεί πριν πολύ καιρό και δεν θυμάμαι το κλίμα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 16 Mar 2016 02:10 by Blood Prince.

More
16 Mar 2016 07:18 - 16 Mar 2016 07:22 #178068 by Myrmidon
Half Life 3 Confirmed :woohoo:

Age of Empires 4 Confirmed :silly:
Last edit: 16 Mar 2016 07:22 by Myrmidon.

More
16 Mar 2016 10:57 - 16 Mar 2016 10:58 #178074 by Georgios Manolis

Prince of Persia 30 wrote: Παίδες επειδή έχω φάει κόλλημα με το dead space 3 που είμαι chapter 15,θέλω να ρωτήσω

Το Dead Space το πρώτο ήταν το ίδιο τρομακτικό με το Dead Space 2 ;;;;;;;;; να ξέρω δηλαδή..γιατί αφού το τερματίσω το dead space 3 θέλω να ξαναπαίξω κάποιο άλλο να καταλάβω την διαφορά.Με το πρώτο έχω ασχοληθεί πριν πολύ καιρό και δεν θυμάμαι το κλίμα.

Κατά τη γνώμη μου το 1ο είναι πιο τρομακτικό απο τα 3.Σε τρομάζει ο ήχος περισσότερο,είναι πιο σκοτεινό και ο Issac δε μιλαει και δε σε ξενερώνει!Και είσαι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού μόνος σου.
Βέβαια είναι λίγο μικρότερο απο τα 2 και 3 όμως εξίσου δύσκολο.Ελπίζω να σε κάλυψα. ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
Last edit: 16 Mar 2016 10:58 by Georgios Manolis.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
16 Mar 2016 11:17 - 16 Mar 2016 11:43 #178075 by Blood Prince

the_prophet1987 wrote:

Prince of Persia 30 wrote: Παίδες επειδή έχω φάει κόλλημα με το dead space 3 που είμαι chapter 15,θέλω να ρωτήσω

Κατά τη γνώμη μου το 1ο είναι πιο τρομακτικό απο τα 3.Σε τρομάζει ο ήχος περισσότερο,είναι πιο σκοτεινό και ο Issac δε μιλαει και δε σε ξενερώνει!Και είσαι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού μόνος σου.
Βέβαια είναι λίγο μικρότερο απο τα 2 και 3 όμως εξίσου δύσκολο.Ελπίζω να σε κάλυψα. ;)

Το 2 δεν είναι πιο τρομακτικό δηλαδή και από το πρώτο ;;; Κάτι μου λέει πως θα πρέπει να αγοράσω το dead space 2. Το πρώτο το έχω αγοράσει πριν χρόνια.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 16 Mar 2016 11:43 by Blood Prince.

More
16 Mar 2016 11:50 #178077 by G

BeastMaster wrote: Πολυ ωραιο το wallpaper Rasmo!

Ευχαριστώ πολύ BeastMaster! :)

More
16 Mar 2016 23:11 #178132 by Georgios Manolis

Prince of Persia 30 wrote:

the_prophet1987 wrote:

Το 2 δεν είναι πιο τρομακτικό δηλαδή και από το πρώτο ;;; Κάτι μου λέει πως θα πρέπει να αγοράσω το dead space 2. Το πρώτο το έχω αγοράσει πριν χρόνια.

Αναλόγως τι σε τρομάζει περισσότερο.Στο 1o είναι καθαρά παθολογικός τρόμος,σε τρομάζουν τα τέρατα πιο πολύ.Ενώ στο 2 μπαίνουν στη μέση και τα ψυχολογικά του Isaac,σε τρομάζουν άλλα πράγματα.Εγώ προτιμώ το κλασικό φόβο απο κάτι πραγματικό,τρομακτικό που σε κυνηγάει και θέλει να σε σκοτώσει.Τα ψυχολογικά δε με τρομάζουν.Όμως ο καθένας τρομάζει με διαφορετικά πράγματα.Πάντως αφού έχεις ήδη το DS1 καλό θα ήταν να πάρεις και το 2 για πιο ολοκληρωμένη εμπειρία.

More
16 Mar 2016 23:51 - 17 Mar 2016 00:16 #178137 by Blood Prince
Warning: Spoiler!

Μπορεί να το πάρω μελλοντικά...πάντως μιας που μιλάμε για το τι μας τρομάζει στο Dead Space 3 που παίζω πολλές φορές δεν σκοτώνω τα necromorphs όταν μου την πέφτουν όλα μαζί και τρέχω....εκεί τρομάζω πραγματικά και νιώθω τον φόβο μην με πιάσουν..δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί με τις optional missions εγώ δεν προχωράω chapters αν δεν ασχοληθώ και με αυτές.Στο Chapter 14 στην πρώτη από τις δύο optional missions που ασχολήθηκα γιατί δεν παίζω co-op όπου πήγαινα μου πέφταν τέρατα τα πυροβόλαγα και δεν σκοτώνονταν και μετά έπαιξα κυνηγητό...

Βασικά το περιβάλλον σε τρομάζει στο πρώτο..είναι πιο horror παιχνίδι..δηλαδή σε τρομάζει το κλίμα πιστεύω παρά τα τέρατα..τα τέρατα σε τρομάζουν στο τρίτο γιατί είναι περισσότερο action και ακόμα και στο casual σκοτώνονται δύσκολα.

edit:Εγώ πάντως προτιμώ τον πραγματικό φόβο στα games να νιώθω πως κάτι με κυνηγάει και στο dead space 3 υπάρχει...μου αρέσει όμως και το κλίμα να εμπνέει φρίκη,δηλαδή το περιβάλλον να είναι σκοτεινό να υπάρχει η κατάλληλη μουσική να σου πετάγονται τέρατα από το πουθενά κάτι που υπάρχει στο πρώτο,στο οποίο πρώτο υπάρχει και κυνηγητό φυσικά άρα πιο τρομακτικό ακόμα.Για τα ψυχολογικά του isaac με αφήνουν παγερά αδιάφορο...δεν ξέρω τι θα πει ψυχολογικός τρόμος..
Η εμφάνιση των τεράτων δεν με φοβίζει καθόλου..η δυσκολία να τα σκοτώσω με φοβίζει.

Αν και βασικά είμαι από τους τύπους που δεν τρομάζουν στα games..μπορεί το πρώτο να έχει περισσότερα αίματα,πτώματα και το τρίτο να είναι περισσότερο action αλλά για μένα ένα από τα ίδια...

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 17 Mar 2016 00:16 by Blood Prince.

More
26 Mar 2016 14:42 #178790 by Blood Prince
Μεγάλο ποσοστό ξανθών γυναικών στην Ελλάδα είναι βαμμένες οπότε στην ουσία δεν ισχύει για αυτές το iq που ισχύει για τις φυσικές ξανθιές,που έχουν το κατάλληλο dna και την κατάλληλη μελανίνη δηλαδή. :P

[IMG

Peter Baylish

More
26 Mar 2016 20:26 #178807 by Κατερίνα Μαρίνου
Ολες βαμμενες ειναι. :lol: τα δικα μου απο καστανοξανθα μικρη τα εχω ανοιξει αρκετα αλλα μερικες φορες βαζω και κοκκινο για να αλλαζει η διαθεση. Αναλογα με την εποχη. The revenge of the (natural) blonde girl. :woohoo: