Μπορεί να το πάρω μελλοντικά...πάντως μιας που μιλάμε για το τι μας τρομάζει στο Dead Space 3 που παίζω πολλές φορές δεν σκοτώνω τα necromorphs όταν μου την πέφτουν όλα μαζί και τρέχω....εκεί τρομάζω πραγματικά και νιώθω τον φόβο μην με πιάσουν..δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί με τις optional missions εγώ δεν προχωράω chapters αν δεν ασχοληθώ και με αυτές.Στο Chapter 14 στην πρώτη από τις δύο optional missions που ασχολήθηκα γιατί δεν παίζω co-op όπου πήγαινα μου πέφταν τέρατα τα πυροβόλαγα και δεν σκοτώνονταν και μετά έπαιξα κυνηγητό...
Βασικά το περιβάλλον σε τρομάζει στο πρώτο..είναι πιο horror παιχνίδι..δηλαδή σε τρομάζει το κλίμα πιστεύω παρά τα τέρατα..τα τέρατα σε τρομάζουν στο τρίτο γιατί είναι περισσότερο action και ακόμα και στο casual σκοτώνονται δύσκολα.
edit:Εγώ πάντως προτιμώ τον πραγματικό φόβο στα games να νιώθω πως κάτι με κυνηγάει και στο dead space 3 υπάρχει...μου αρέσει όμως και το κλίμα να εμπνέει φρίκη,δηλαδή το περιβάλλον να είναι σκοτεινό να υπάρχει η κατάλληλη μουσική να σου πετάγονται τέρατα από το πουθενά κάτι που υπάρχει στο πρώτο,στο οποίο πρώτο υπάρχει και κυνηγητό φυσικά άρα πιο τρομακτικό ακόμα.Για τα ψυχολογικά του isaac με αφήνουν παγερά αδιάφορο...δεν ξέρω τι θα πει ψυχολογικός τρόμος..
Η εμφάνιση των τεράτων δεν με φοβίζει καθόλου..η δυσκολία να τα σκοτώσω με φοβίζει.
Αν και βασικά είμαι από τους τύπους που δεν τρομάζουν στα games..μπορεί το πρώτο να έχει περισσότερα αίματα,πτώματα και το τρίτο να είναι περισσότερο action αλλά για μένα ένα από τα ίδια...