Από τον Απρίλιο του 2014 και μέχρι τώρα το PS4 (Fat έκδοση) δεν έχει χαλάσει ακόμη οριστικά. Το μόνο θέμα που είχα ήταν το
disc eject
απλά έβαζα το δάκτυλο κάτω από την
κονσόλα
εκτός ρεύματος και πίεζα προς τα μέσα για λίγα δευτερόλεπτα κλάσματος και έφτιαχνε αυτό μπορεί να το κάνει στα ξαφνικά εκεί που παίζεις ή ακόμα και όταν η κονσόλα είναι κλειστή. Τώρα λόγω του PS5 την χρησιμοποιώ μόνο για boosting στα multiplayer trophies όπου είναι δυνατόν.
Εγώ έχω την PS4 Slim 1 ΤΒ από τον Σεπτέμβριο 2018 και είναι σε άριστη κατάσταση.
Με είχε εκνευρίσει από την πρώτη μέρα αγοράς κιόλας γιατί δεν αναγνώριζε το usb stick που είχα, το οποίο πάνω στον εκνευρισμό μου το μπαινόβγαζα πολλαπλές φορές αλλά τελικά το πρόβλημα το είχε το stick το οποίο πλέον δεν λειτουργεί καθόλου.
Το μόνο πρόβλημα ήταν το dualshock 4 στο οποίο την πρώτη μέρα αγοράς πρίν καλά καλά βγεί από το κουτί χύθηκε coca cola, γιατί το είχα στο γραφείο μου , να το καμαρώσω, αλλά πέρσι το καλοκαίρι αγόρασα doubleshock 4 το οποίο λειτουργεί τέλεια για την ώρα .
Πάντως βλέπω πως με απασχολεί μην χαλάσει η κονσόλα, που δεν κοστίζει και πολύ συγκριτικά, αλλά αν είχα αγοράσει ξέρω γώ αυτοκίνητο με 15.000 € , που θα είχα πληρώσει μια περιουσία και μπορεί ακόμα να ξεπλήρωνα δάνειο, τι θα έκανα από εκεί και μετά...θέλω να πω πως προσέχουμε φυσικά αλλά υπάρχουν και πιο ακριβά πράγματα.