Εγώ το έχω αφήσει εκεί...δεν το απενεργοποιώ. Βέβαια άμα θέλω αν μπώ σε επίσημο site πχ gsis θα μπώ από άλλο μπράουσερ λογικά.
Άλλο θέμα τώρα..
Επίσημα ή παραδοσιακά θεωρούνται νεολαία ή νέοι, όσοι είναι εώς 22, κάτω από 25 ή εώς 29 το πολύ.
Βλέπω όμως πως στα 36 εμφανισιακά εξακολουθώ και είμαι νέος......άρα νέος μπορεί να είναι κάποιος και εώς τα 45....αν και κάποιοι τον κάνουν μεσήλικα.
'Οπως και να έχει, όσο χρονών και να είμαστε, το ζήτημα είναι να περνάμε καλά , όσο μπορούμε και να είμαστε υγιείς μέσα σε κάποια πλαίσια.Θέλω να πώ , πως ένας 60άρης μπορεί να μην έχει την υγεία ενός 25 άρη αλλά να θεωρείται αρκετά υγιής για την ηλικία του και δεν θα πρέπει να τον παίρνει από κάτω.
Εντάξει, απ΄τα 40 και μετά δν νομίζω ότι θεωρήτε κάποιος νιάτο. Είναι όμως η ηλικία που πρέπει να κάνει κάποιος check up για να είναι υγειής και στα 65. Μετά, ε όπου πάει.
Παιδί δεν θεωρείται σίγουρα, αλλά στα 40 είναι νεότατος,....ποιό check up ; Check Up από τα 50 και μετά...
Δές την ηθοποιό που υποδύεται την Lagertha πως είναι.....
Σοβαρά μιλάς ; 40 είναι ΝΕΟΤΑΤΟΣ
Εγώ στα 36 είμαι ίδιος με τα 26, σε 4 χρόνια θα κάνω check up ;
Τσέκαρε Katheryn Winnick
Εγώ μια χαρά νέος είμαι στα 36 και στα 40 θα σφύζω από υγεία.
Για σένα δεν ξέρω,Μακάρι να είσαι πάντα υγιής αλλά με τον τρόπο σκέψης σου δεν ξέρω αν θα είσαι νέος.
Στα 50 θα κάνω check up.
Και ο πατέρας μου , νεότατος ήταν στα 40 και όσους 40 χρονους ξέρω, είναι νέοι όλοι.