Φοράτε μπλούζες με στάμπες;
Εγώ μετά τα 30 άρχισα να φοράω το καλοκαίρι, μπλούζες πόλο, σοβαρές και καθώς έχω γεμάτη βαλίτσα με μπλούζες με στάμπες που δεν φοράω πλέον, σκέφτομαι να τις πετάξω.
Βέβαια δεν τις έχω πετάξει ακόμα γιατί είναι καλές για παραλία ή μέσα στο σπίτι αλλά σε χώρο δουλειάς με τίποτα.
Θα σου πρότεινα να τις κάνεις καμιά δωρεά σε κάνα ίδρυμα ή καμιά εκκλησία. Μην πάνε χαμένες, κρίμα είναι. Ότι είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να φορεθεί, δώστα σε άπορους.
Είναι αυτό μια λύση και πιθανόν να το κάνω σύντομα γιατί έχω αρκετά ρούχα , που απλά γεμίζουν τις ντουλάπες.
Πάντως, πολλές από τις κοντομάνικες που έχω , τις κρατάω για την ώρα καθώς μπορεί να τις χρειαστώ σε καμία παραλία ας πούμε.
Τις αγόρασα όταν ήμουν 25-27 χρόνων και μετά τα 30 δεν τις φοράω. πχ Είχα πάρει από το ebay μπλούζα από το συγκρότημα paramore ας πούμε , που δεν με εκφράζει πλέον ούτε είναι καλές σε χώρο εργασίας αλλά για μέσα στο σπίτι μια χαρά, αν και όλο το περσινό καλοκαίρι το έβγαλα, χωρίς να φοράω μπλούζα στο σπίτι, τόση ζέστη που έκανε.