Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
05 Oct 2018 21:26 - 05 Oct 2018 21:36 #219209 by Άκης Ζαχαριάδης

Blood Prince wrote: Εγώ στο τρέχον διάστημα επειδή ξεκινάω διάβασμα και υποχρεώσεις και αλλάζω κλίμα δεν παίζω τίποτα και έχω κάνει παύση από το PS4...καθώς αν είμαι χαλαρός θα έχω πρόβλημα,τόσο στις εργασίες όσο και στις τελικές εξετάσεις. :P

Στο Bloodborne ενώ στην ουσία έχω σχεδόν τερματίσει το main game καθώς έχω κερδίσει σχεδόν όλα τα υποχρεωτικά bosses (5 στα 7) και ένα σωρό προαιρετικά με το DLC δεν έχω ασχοληθεί καθόλου αλλά θα ασχοληθώ άλλη φορά.

Επιπλέον όταν θα βρω χρόνο και όρεξη σκέφτομαι να επιστρέψω στο PC να ολοκληρώσω ορισμένα παιχνίδια που είμαι ακόμα στην αρχή ή δεν τα έχω ξεκινήσει και είναι κρίμα.

Αναφέρομαι στα Assassin's Creed 3 και στο expansion pack του Dragon Age Origins-το Dragon Age Awakening,

By the way στην βιβλιοθήκη μου έχω και τα Watch Dogs και Assassin's Creed Black Flag αλλά δεν είμαι βέβαιος κατά πόσο τρέχουν ικανοποιητικά.Επιπλέον έχω και το Assassin's Creed Syndicate αλλά θα το χαρώ μάλλον όταν πάρω καινούργιο PC.......βέβαια δεν βιάζομαι καθόλου καθώς αγόρασα PS4 επομένως έχω τόσα άλλα παιχνίδια να παίξω ανάμεσα σε αυτά και το πρόσφατο Assassin's Creed Odyssey που θα το αγοράσω κάποια στιγμή.

Έχω προσέξει είσαι αρκετά fan του Dragon Age, οσο άφορα της υποχρεώσεις που λες, αν δέχεσαι φυσικά μια φιλική συμβουλή: εννοείται οτι πρέπει να στρέψεις την προσοχή σου εκεί, το gaming δεν σταματάει. Ειναι τεράστιο πράγμα να μπούνε σε ταξη οι υποχρεώσεις σού, πόσο μάλλον για τον εαυτό σου, και κυρίως να είσαι έτοιμος στις εξετάσεις. Άλλωστε εχω περάσει μια παρόμοια φάση, το βλέπω και στον ιδιο μου εαυτο οτι ειναι ανάγκη να ορίζουμε προτεραιοτητες.

Εδω και 3 μέρες εγω ασχολούμαι με το Dead Space 3, πολυ καλο μπορώ να πω και εχει και αρκετές scary σκηνές.
Last edit: 05 Oct 2018 21:36 by Άκης Ζαχαριάδης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Oct 2018 22:46 #219213 by Ελένη Παρούτογλου
Σημερα ελιωσα κυριως hearthstone και λιγο heroes of the storm.

More
07 Oct 2018 02:09 - 07 Oct 2018 02:22 #219255 by Blood Prince

Sephiroth wrote:

Blood Prince wrote: Κάψιμο με το Dark Souls 2 Scholar of the first sin .

Τελικά είναι πιο εύκολο απ'όσο πίστευα.Αρκετά bosses και περιοχές είναι προαιρετικά και επιπλέον όσο ανεβαίνω επίπεδα τόσο ευκολότερο γίνεται γι'αυτό θέλει αρκετή υπομονή και σωστό χτίσιμο του χαρακτήρα.Η μαγεία (INT) και η πίστη (FAITH) όταν είναι ενισχυμένα κάνουν ευκολότερο το παιχνίδι.

Εγώ αυτή την στιγμή είμαι Level 117 και χωρίς να δυσκολευτώ ιδιαίτερα βρίσκομαι στο Drangleic Castle (όχι μακριά απο τον τερματισμό) και αν θέλω μπορώ να παίξω και το DLC Crown of the Ivory King. xD

Θα αλλάξεις άποψη για την δυσκολία όταν γνωρίσεις τους Fume Knight, Sir Alonne και τους Lud & Zallen.Οι πρώτοι δύο είναι σε άλλο dlc (Crown of the Old Iron King)

Δεν θυμάμαι αν είχα δει το πόστ σου γι'αυτό μάλλον δεν σου είχα απαντήσει τότε αλλά έχεις δίκιο.

Τον Fume Knight τον κέρδισα στο NG+ αλλά με online βοήθεια (καθώς έκανα summon έναν άλλο παίκτη να με βοηθήσει και δεν αναφέρομαι σε npc),τον Sir Alonne τον πάλεψα αλλά δεν έδωσα και ιδιαίτερη σημασία και με το boss Lud & Zallen δεν πάλεψα καθόλου και ούτε που το βρήκα. LOL

Την περιοχή Frigid Outskirts την βρήκα και διάφορα αντικείμενα στην περιοχή αλλά όχι το boss.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 07 Oct 2018 02:22 by Blood Prince.

More
07 Oct 2018 11:46 #219258 by Άκης Ζαχαριάδης
Εχτες ασχολήθηκα με το fortnite. Απο οτι κατάλαβα ειναι μαγειρεμένο και ανακατεμένο το καρτουνιστικο overwatch με το σύστημα μάχης του Pubg, οι παίχτες κλίνονται σε κουτιά (τοιχους) και μολις σφαχτεί η μαζα τοτε βγαίνουν να πολεμισουν και αυτοί. Πιο πολυ χτίσιμο ειδα, παρα μαχη. Σαν game δεν και κατι το τρελό, ουτε κάποια ιδιαίτερη καινοτομία. Σαν Free game καλο το λες να ασχοληθεί κάποιος κάτω τον 18. Αν θελει καποιος να γινει οικοδόμος υπάρχει το minecraft.

More
21 Oct 2018 22:41 #219509 by Blood Prince
Ξεκίνησα να παίζω Skyrim από την αρχή χωρίς Mods μπας και φτάσω Level 80 και αντιμετωπίσω τον Ebony Warrior.

Εχοντας τερματίσει στο παρελθόν τα Main Quests,Dawnguard Main Quests,Dragonborn Main Quests, All Factions Quests......level 80 δεν έχω φτάσει ποτέ....

Επιπλέον είναι φορές που βαριέμαι τόσο πολύ το Skyrim και μου φαίνεται αγγαρεία...εκεί έχει καταντήσει.

Απορώ πως καταφέρνουν κάποιοι να φτάσουν το Level 80....:woohoo:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
24 Oct 2018 20:14 #219566 by A
Παίζω το Prey, μια εξαιρετική Single player εμπειρία που αν και δεν περιέχει κάτι πρωτότυπο, καταφέρνει να με ανταμείψει πλήρως μέχρι τώρα. Με ωθεί στην εξερεύνηση και το lore του με κρατάει στην τσίτα. Λογικά μέχρι Παρασκευή θα το έχω τερματίσει.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
27 Oct 2018 19:53 #219672 by Astro
Το Assassin's Creed® Odyssey προσπαθώ να τερματισω.

More
13 Nov 2018 18:08 #220171 by A
Παίζω το Forza Horizon 4, απλά εκπληκτικό!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
14 Nov 2018 19:06 #220190 by Axilleas Loizidis
Κατέβασα το Gone Astray αξίζει να το παίξω? Είναι πολυ μικρό αλλα και πάλι αξίζει να φάω την ώρα μου?

More
22 Nov 2018 21:10 - 23 Nov 2018 22:50 #220419 by Georgios Manolis
Επιτέλους τελείωσα το Dying Light the Following Enhanced Edition.Καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές,πολύ απολαυστικό το να πετσοκόβεις ζόμπια την ημέρα και να τρέχεις να κρυφτείς απο Volatiles τη νύχτα.Καλή ιστορία,κάποιοι ενδιαφέρνοντες χαρακτήρες αλλά και πολλά προβλήματα,παικτικά κυρίως.
Ύστερα το the Following έρχεται να προσθέσει κάποια πράγματα και να διορθώσει κάποια άλλα.Μια απο τις προσθήκες αυτές ήταν αυτή του Buggy το οποίο αναβάθμιζες και έκανες repair.Στην οδήγηση ήταν αρκετά καλό.Η υπόθεση συνεχίζεται αμέσως μετά το main story και βρίσκεις επιτέλους κάποιες απαντήσεις,χωρίς να εντυπωσιάζει όμως ιδιαίτερα.Τίμιο expansion για ένα τίμιο παιχνίδι.
Ξεκίνησα το Conarium στο Pc και έχω απορροφηθεί στον κόσμο του Lovecraft.Τι ατμόσφαιρα έχουν κάνει τα παλουκάρια στη Zoetrope.
Στο Ps4 κατεβαίνει το Zombi.Αυτά για την ώρα. ;)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 23 Nov 2018 22:50 by Georgios Manolis.