Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
03 Sep 2018 22:17 - 03 Sep 2018 22:36 #218764 by Blood Prince

akiszax wrote:

Blood Prince wrote: Από εβδομάδα θα ξεκινήσω να παίζω και Bloodborne το οποίο έχω παραγγείλει αν και σκοπεύω να προχωρήσω με αργό ρυθμό (βέβαια αυτό θα γίνει έτσι και αλλιώς λόγω της δυσκολίας του) αλλά για την ώρα παίζω το God of War.

Το έχω βάλει στο Normal επίπεδο δυσκολίας επειδή δεν βιάζομαι να το τερματίσω και έχω βγάλει κάποιες φωτογραφίες.

Τα γραφικά φαίνονται φοβερά ! Καμία σχέση με το Laptop !

Επιπλέον μου αρέσει ο κραδασμός στο controller ο οποίος βελτιώνει την gaming εμπειρία όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με το να παίζω μπροστά σε μια μεγάλη οθόνη τηλεόρασης σε σχέση με την οθόνη του Laptop.

Τερμάτισες το dragon ageσε μια μέρα?? Με σειρά το God of War και μετά Bloodborne. Να υποθέσω εχεις κλειδωθεί στο υπόγειο, με ταμπέλα ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ - μόνο φαγητό και νερό :P :P :lol:

To Dragon Age το τερμάτισα μέσα σε 40 ώρες και κάτι επειδή ασχολήθηκα μόνο με τα Main Quests κυρίως.Επιπλέον είχα εγκαταστήσει ένα Mod απο κάποιο σημείο και μετά το οποίο με διευκόλυνε αρκετά στο να το τερματίσω καθώς δεν μου άρεσε το σύστημα μάχης.Βασικά το τερμάτισα μόνο για την ιστορία κυρίως και δεν ασχολήθηκα καθόλου με τα DLC.

Τώρα το God of War το οποίο ήταν στην συσκευασία και το Bloodborne το οποίο παρήγγειλα είναι τα μόνα παιχνίδια στο PS4 που έχω αυτή την στιγμή και φυσικά δεν σκοπεύω να τα τερματίσω αμέσως.Από Οκτώβριο και μετά θα έχω και διάβασμα οπότε για το Bloodborne πάμε για το άλλο καλοκαίρι και αν το έχω τερματίσει καθώς θα το προχωράω αρκετά αργά,επειδή έχω πείρα και απο Dark Souls.

edit:Σε υπόγειο δεν έχω κλειστεί σίγουρα :P αλλά η αλήθεια είναι πως έχω πολύ χρόνο στο τρέχον διάστημα και διασκεδάζω κυρίως παίζοντας Games.Γούστα είναι αυτά. :lol:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 03 Sep 2018 22:36 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Άκης Ζαχαριάδης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Sep 2018 18:56 #218780 by Blood Prince
Καθώς συνέχισα να παίζω God of War παρατήρησα πως έχει κάποιους δύσκολους γρίφους όπως στα παλιά Tomb Raider.Για τα γραφικά σίγουρα είναι εντυπωσιακά αλλά έχω δει και παρόμοια γραφικά στο The Witcher 3 του 2015.

Τώρα για το πως βρίσκω χρόνο να παίζω,αυτό δεν αφορά κανέναν. :P To topic είναι τι παίζουμε και αυτό γράφω. :P Και ναι,έχω χρόνο για gaming,για χάζεμα στο internet,για ξενύχτια,για εκδρομή,για μπάνιο στην θάλασσα,για τα πάντα. :P

To Bloodborne φυσικά και δεν θα το τερματίσω αμέσως,με το που το αγοράσω ούτε θέλω άλλωστε,αλλά εμένα μου αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια και δεν έχω θέμα να ασχοληθώ κάμποσες ώρες και να τα λιώσω.Εδώ παράλληλα με δουλειά και διάβασμα έχω παίξει 600 ώρες στο Dark Souls 2 Scholar of the first sin και το τερμάτισα.Φυσικά και δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι σπουδαίο αλλά είναι σπαστικό να δέχομαι ερωτήσεις πώς και γιατί.........ο καθένας περνάει τον χρόνο του όπως γουστάρει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. :P Φιλικά. xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
05 Sep 2018 20:45 #218781 by Άκης Ζαχαριάδης
Να πω και εγώ με την σειρά μου πια game έπαιξα και τα τερμάτισα : το metro 2033. Καλό έχει μικροθεματακια από ammo και βρήκα τα όπλα ελλιπείς. To wolfenstein the new order και εδώ τα όπλα ελλιπείς, αλλα το story ειναι παρα πολυ καλο, γενικά μου κίνησε το ενδιαφέρων να δω και τα υπολοιπα. Το Tomb raider 2013, εδώ δεν εχω λόγια ΤΡΟΜΕΡΟ, και για αυτο προχώρησα και στο Rise of the Tomb Raider, όπου βρίσκομαι στα μισά. Τώρα ότι ασχολουμε με Battlefild 4 αυτό είναι γεγονός.

More
19 Sep 2018 18:11 #218922 by Βασίλης Σπετσιέρης
Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έπαιζα το Sword Art Online Re: Hollow Fragment, το οποίο κοντεύω να ολοκληρώσω.Χτες άρχισα το Grand Kingdom το οποίο είναι συμπαθητικό

More
28 Sep 2018 00:27 - 28 Sep 2018 00:29 #219058 by Blood Prince
Εχω φάει λιώσιμο με Bloodborne τελευταίες μέρες αλλά αρχίζω να το βαριέμαι γιατί είναι πάρα πολύ εύκολο με εξαίρεση τα Chalice Dungeons από το Depth 3 και μετά τα οποία είναι άκρως προαιρετικά απλά και μόνο για όσους θέλουν το Platinum (μεταξύ των οποίων και εγώ) καθώς επίσης και το NG+ το οποίο επίσης είναι προαιρετικό και αφορά όσους έχουν τερματίσει το παιχνίδι. (πάλι καλά γιατί απο εβδομάδα ξεκινάω διάβασμα σιγά σιγά ως Φοιτητής)

Δεν βιάζομαι να το τερματίσω το Bloodborne γι'αυτό δεν θέλω να παλέψω εναντίον του Great One Rom the Vacuous Spider καθώς αλλάζουν πολλά πράγματα από την στιγμή που τον κερδίσω αλλά σήμερα πάλεψα εναντίον ενός άλλου Boss την Amygdala,ουσιαστικά μου φάνηκε πως δεν πάλεψε καθόλου και την κέρδισα σχεδόν άμεσα.

Εχω φτάσει Level 130 για να ανταπεξέλθω στα Chalice Dungeons από το Depth 3 και τώρα το Main Game μου φαίνεται εντελώς γελοίο.......Casual δηλαδή όσον αφορά την δυσκολία !!!!

Εχω σχεδόν απογοητευτεί με το πόσο εύκολο παιχνίδι είναι το Bloodborne στο Main Story στο NG το οποίο ενδιαφέρει τους περισσότερους....καθώς δεν είναι πολλοί που ενδιαφέρονται να παίζουν NG++++..καταντάει βαρετό.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 28 Sep 2018 00:29 by Blood Prince.

More
28 Sep 2018 15:27 #219065 by Axilleas Loizidis

More
28 Sep 2018 20:29 #219080 by A
Δεν έχω πάρα πολύ χρόνο οποτε βολεύτηκα με το Livelock, είναι ένα top down shooter με ενδιαφέρον στορυ και αρκετή δραση που φορα τα γυαλιά σε πολλούς, θεωρητικά πάντα, 3Α τίτλους. Δεν το περίμενα τόσο καλό.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
28 Sep 2018 22:25 - 28 Sep 2018 22:26 #219082 by Blood Prince
Πρίν λίγο πάλεψα για πρώτη φορά με το boss Rom the Vacuous Spider στο Chalice Dungeon του Bloodborne Depth 3 και πραγματικά έπαθα πλάκα με το πόσο εύκολο είναι.Φαντάζομαι στο NG τι έχει να γίνει αφού το βρήκα εύκολο στο Depth 3 NG++

Οπότε για ποιόν λόγο θεωρείται απο ορισμένους το Bloodborne ένα δύσκολο παιχνίδι όπως τα Dark Souls ή και δυσκολότερο ! δεν μπορώ να καταλάβω !

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 28 Sep 2018 22:26 by Blood Prince.

More
29 Sep 2018 23:37 #219107 by A
Έπαιξα λίγο Fifa18 σήμερα, ταλαιπωρούμε απο ίωση οπότε δεν υπάρχει όρεξη!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
04 Oct 2018 23:15 #219196 by Blood Prince
Εγώ στο τρέχον διάστημα επειδή ξεκινάω διάβασμα και υποχρεώσεις και αλλάζω κλίμα δεν παίζω τίποτα και έχω κάνει παύση από το PS4...καθώς αν είμαι χαλαρός θα έχω πρόβλημα,τόσο στις εργασίες όσο και στις τελικές εξετάσεις. :P

Στο Bloodborne ενώ στην ουσία έχω σχεδόν τερματίσει το main game καθώς έχω κερδίσει σχεδόν όλα τα υποχρεωτικά bosses (5 στα 7) και ένα σωρό προαιρετικά με το DLC δεν έχω ασχοληθεί καθόλου αλλά θα ασχοληθώ άλλη φορά.

Επιπλέον όταν θα βρω χρόνο και όρεξη σκέφτομαι να επιστρέψω στο PC να ολοκληρώσω ορισμένα παιχνίδια που είμαι ακόμα στην αρχή ή δεν τα έχω ξεκινήσει και είναι κρίμα.

Αναφέρομαι στα Assassin's Creed 3 και στο expansion pack του Dragon Age Origins-το Dragon Age Awakening,

By the way στην βιβλιοθήκη μου έχω και τα Watch Dogs και Assassin's Creed Black Flag αλλά δεν είμαι βέβαιος κατά πόσο τρέχουν ικανοποιητικά.Επιπλέον έχω και το Assassin's Creed Syndicate αλλά θα το χαρώ μάλλον όταν πάρω καινούργιο PC.......βέβαια δεν βιάζομαι καθόλου καθώς αγόρασα PS4 επομένως έχω τόσα άλλα παιχνίδια να παίξω ανάμεσα σε αυτά και το πρόσφατο Assassin's Creed Odyssey που θα το αγοράσω κάποια στιγμή.

[IMG

Peter Baylish