akiszax wrote: Ξεκίνησα από χθες το BloodBorne. Που το ηθελα και τοσο καιρο να ασχοληθώ, απο γραφικά,ήχο και gameplay είμαι ευχαριστημενος. Ο βαθμός δυσκολίας του θεωρό οτι είναι αυξημένος.
Εμένα προσωπικά δεν με δυσκόλεψε καθόλου το κυρίως παιχνίδι.Η βασική δυσκολία του είναι στα Chalice Dungeons από το Depth 4 ειδικά στα Cursed και το DLC.Με το DLC βέβαια δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και Bloodborne έχω να παίξω από το Καλοκαίρι.Θα το συνεχίσω κάποια στιγμή.Το θεωρώ πάντως πιο εύκολο από το Dark Souls 2 Scholar of the first sin.
Αυτές τις μέρες ασχολούμαι με το The Witcher 3 και τελείωσα όλα τα main quests στο Novingrand.Δεν θα αποχωρήσω όμως για Skellige καθώς έχω ορισμένα Secondary quests και Contracts να ολοκληρώσω.Επιπλέον ολοκλήρωσα τα assassin's quests επειδή είναι σημαντικά καθώς επηρεάζουν το τέλος.Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες για αποφυγή spoiler.
Πάντως αν και το The Wicther 3 είναι ένα αρκετά εθιστικό και ίσως το πιο ωραίο παιχνίδι που έχω παίξει εώς τώρα και μακάρι να κυκλοφορήσει και άλλο παρόμοιο, είναι και αρκετά συναισθηματικό.
Σήμερα αποχαιρέτησα την Triss 
Μπορεί να είναι λυπηρό αλλα πιστεύω το πιο λυπηρό θα ήταν αν πήγαινα και με την Yennefer και με την Triss καθώς ο Geralt θα
...βέβαια έχει και χαβαλέ.