Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
24 May 2018 11:39 #215145 by Georgios Manolis
Αυτόν το καιρό έπαιζα λίγο Nidhogg 2: Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι και με πολύ γέλιο αν παίζεται co-op.Αλλά και με πολύ lag όταν έπαιζα online όπως το Broforce.
A Hat in Time: Συμπαθητικό platformer όπου το κάθε καπέλο που φοράς έχει άλλα abilities.
Mirror's Edge Catalyst: Σαν το πρώτο αλλά μερικώς open world και με side missions.Μου αρέσει παρ'ολα αυτά που τα πάντα στο παιχνίδι είναι flow όπως περιμένει κανείς απο ένα τέτοιο παιχνίδι.
Αυτή τη στιγμή κατεβαίνει το Rainbow Six Siege.
Και το Grey Goo Definitive Edition που κέρδισα ως User του μήνα,θα περιμένει μέχρι να τελειώσω το Zodiac Age γιατί δεν υπάρχει χώρος στον SSD.30 GB για ένα remaster παιχνιδιού του 2006?Μόνο σε μένα δε μου φαίνεται λογικό ρε παιδιά?

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jun 2018 00:48 #215515 by Βασίλης Σπετσιέρης
Εδώ και μια βδομάδα απολαμβάνω το Uncharted 4.Έχουν κάνει απίστευτη δουλειά με το facial animation,νομίζεις ότι οι χαρακτήρες είναι αληθινοί

More
25 Jun 2018 22:00 - 25 Jun 2018 22:07 #215591 by Blood Prince
Dark Souls 2 Scholar of the first sin και Skyrim κάψιμο......

Tο Dark Souls 2 Scholar of the first sin το τερμάτισα στο NG + δηλαδή δύο φορές,(την δεύτερη φορά ήταν ευκολότερο για μένα από την πρώτη,μάλιστα με τα Bonfire Ascetics σε ορισμένες περιοχές όπως στην Throne of Want είναι σαν να το τερμάτισα τρεις φορές )τερμάτισα και το DLC Crown of the Ivory King,είμαι Level 245 και ακόμα δεν έχω ξεκολλήσει.

Στο Skyrim έχω τερματίσει όλα τα faction's quest και είμαι Level 30.Στόχος να φτάσω στο Level 80 ώστε επιτέλους να αντιμετωπίσω τον Ebony warrior και όλους τους τύπους δράκων για να εγκαταστήσω στην συνέχεια ένα πολύ καλό mod στο οποίο οι δράκοι φαίνονται αρκετά ρεαλιστικοί.Οπότε έχω πολύ δρόμο μπροστά.Ο ισχυρότερος δράκος που έχω αντιμετωπίσει από την Vanilla edition είναι ο Frost Dragon.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 25 Jun 2018 22:07 by Blood Prince.

More
28 Jun 2018 09:15 #215628 by Βασίλης Σπετσιέρης
Παίζω το Rise of the Tomb Raider στο ps4.Μετριότατο παιχνίδι

More
30 Jun 2018 02:52 - 30 Jun 2018 03:07 #215645 by Blood Prince
To βαρέθηκα το Skyrim και το απεγκατέστησα.

Ο ένας λόγος είναι πως δεν έχει νόημα από Level 35 να πάω στο Level 80 μόνο για τον Ebony Warrior καθώς έχω ήδη τερματίσει τα πάντα και είναι αρκετά χρονοβόρο να ανέβω τόσα πολλά Level.

Ο άλλος λόγος είναι κάποια εκνευριστικά BUGS ειδικότερα αυτό που με έκανε να το απεγκαταστήσω ήταν στο dlc Dragonborn όπου το Bend Will shout δεν έπιανε και δεν έβλεπα τον Miraak...

Τέσπα αν το ξαναεγκαταστήσω κάποια στιγμή θα είναι για να δω το mod Summerset Island.

Μετά από 1200 ώρες το βαρέθηκα.

Οταν θα έχω όρεξη θα ξαναπαίξω το Dark Souls 2 Scholar of the first sin το οποίο το έχω τερματίσει δύο φορές καθώς θέλω να κερδίσω τον Fume Knight στο DLC Crown of the old iron king και να παίξω και το Crown of the Sunken King .

Επίσης εγκαθιστώ πάλι το Assassin's Creed 3 επειδή δεν το έχω τερματίσει.

edit:Σκέφτομαι να εγκαταστήσω και το Outlast το οποίο δεν με είχε ενθουσιάσει και το είχα απεγκαταστήσει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 30 Jun 2018 03:07 by Blood Prince.

More
08 Jul 2018 09:42 - 08 Jul 2018 09:43 #215719 by Βασίλης Σπετσιέρης
Τώρα τελευταία παίζω Magicka 2 και Cosmic Star Heroine.To Magicka έχει πολύ φάση αν παίζεις co-op.Μόλις τελειώσω και τα δύο, θα πιάσω το Heavy Rain στο ps4
Last edit: 08 Jul 2018 09:43 by Βασίλης Σπετσιέρης.

More
08 Jul 2018 23:54 - 08 Jul 2018 23:55 #215721 by Blood Prince
Κέρδισα τον Fume Knight στο Dark Souls 2 Scholar of the first sin,κέρδισα και την Elana the Squalid Queen και πήρα και τα τρία crowns στο NG+ B)

Τώρα σκέφτομαι για Assassin's Creed 3 Outlast ίσως και κανένα Fifa 15.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 08 Jul 2018 23:55 by Blood Prince.

More
09 Jul 2018 13:13 #215724 by Μάρκος Ασκανιάν
Megadimension Neptunia VIIR εγώ το οποίο θα κάνω και review και ταυτόχρονα με φίλους παίζουμε That's You, Η Γνώση είναι δύναμη και το αξέχαστο Buzz.

Adododo!!!

More
25 Jul 2018 20:32 #215898 by Blood Prince
Πριν λίγο τερμάτισα το Outlast.Αρκετά ωραίο παιχνίδι ήταν,πώρωση αν και θα προτιμούσα το περιβάλλον να ήταν κάπως διαφορετικό και η τύχη του χαρακτήρα διαφορετική.

Το επόμενο που θα λιώσω είναι το DLC Outlast:Whistleblower. xD

[IMG

Peter Baylish

More
27 Jul 2018 11:02 #215938 by A
καλοκαίρι παίζω συνήθως παλιά αγαπημένα Games, έτσι λοιπόν τερμάτισα ξανά τα Alan Wake, Dead Space 3 και συνεχίζω το Grid 2. Επιτέλους τερμάτισα το Sniper Elite 4 μετά απο καιρό που το είχα στο ράφι.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.