Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
22 Mar 2018 11:34 #213613 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Προχωράω το Deus Ex Revision Mode προσπαθώντας να κάνω όλα τα achievements. Θα χρειαστούν λογικά άλλα 2-3 full playthroughs.

Πήρα και πρόκριση για το Final Stage του Grand Prix στο Shadowverse, περιμένω ανακοινώσεις για να δω τι ακριβώς είναι και πως θα διεξαχθεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Mar 2018 17:46 #213629 by Aνέστης Αδαμίδης
Τελείωσα το Trine 2 σήμερα. Λογικά θα συνεχίσω με το Battlefront 2, αν ποτέ δεήσει με τις ενημερώσεις...

More
22 Mar 2018 19:18 #213632 by Βασίλης Σπετσιέρης
Παίζω Sleeping Dogs στο ps4 το οποίο βρήκα με 4.50 ευρώ στο ps store οπότε δεν μπορούσα να αντισταθώ.Μου τη δίνει λίγο η πολύ μικρή γραμματοσειρά στα subs
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

More
23 Mar 2018 09:40 #213642 by Angel

TheReaper wrote: Τελείωσα το Trine 2 σήμερα. Λογικά θα συνεχίσω με το Battlefront 2, αν ποτέ δεήσει με τις ενημερώσεις...

PS ή PC το Battlefront 2?

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
23 Mar 2018 20:54 #213669 by Aνέστης Αδαμίδης

Divine Raiden wrote:

TheReaper wrote: Τελείωσα το Trine 2 σήμερα. Λογικά θα συνεχίσω με το Battlefront 2, αν ποτέ δεήσει με τις ενημερώσεις...

PS ή PC το Battlefront 2?

Στο 4 το έχω. Ήταν bundle μαζί με το Pro και το AC Origins

More
24 Mar 2018 14:24 - 24 Mar 2018 14:30 #213675 by Georgios Manolis
Τελείωσα το Laws of War campaign του ArmA 3 και έχω να πω οτι απλά γ@μ@ει!
Είσαι μέλος της IDAP μιας οργάνωσης που βοηθάει θύματα πολέμου και απενεργοποιεί τις νάρκες που ξέμειναν απο τον πόλεμο.

Η ιστορία έχει να κάνει με ένα γεγονός που συνέβη στο Ορεόκαστρο της fictional Λήμνου και που καταπάτησε τους Laws of War,συνθήκες που έχουν υπογράψει οι χώρες κλπ.Καθώς απενεργοποιεί τις νάρκες ο πρωταγωνιστής είτε απο κοντά με προσοχή είτε με drone ρίχνοντας βόμβες πάνω στις νάρκες δίνει συνέντευξη σε μια δημοσιογράφο και της διηγείται την ιστορία του χωριού.Στο χωριό βρίσκονται διάσπαρτες κάποιες αναμνήσεις τις οποίες κάνεις Interact,επιστρέφεις στο παρελθόν και παίζει το Memories soundtrack που ανέβασα προχθές.Βλέπεις πως ήταν το χωριό πρίν το πόλεμο και όταν επιστρέφεις είναι κατεστραμένο και βρέχει.Πολύ γαμάτο σκηνικό.Αλλά το βασικό θέμα ξετυλίγεται μέσω κάποιων missions τα οποία διηγείται ο πρωταγωνιστής και τα παίζεις εκείνη την ώρα.Παίρνεις τον ρόλο διάφορων ανθρώπων που είχαν αναμειξη στο γεγονός και βλέπεις την ιστορία απο πολλές πλευρές.Επίσης γίνονται αναφορές σε πρόσωπα και γεγονότα απο το βασικό campaign της Λήμνου.Και το καλύτερο,στο τέλος η δημοσιογράφος σε ρωτάει ποιός πιστεύεις οτι έφταιξε περισσότερο γι αυτό που συνέβη και μπορείς να επιλέξεις όλα τα factions που πήραν μέρος.Το campaign δείχνει τα γρίζα σημεία του πολέμου και οτι δεν είναι όλα άσπρο και μαύρο.Το είχε ξανακάνει η Bohemia με το βασικό campaign του ArmA 3 πρίν 4 χρόνια αλλά στο Laws of War είναι πιο έντονο.

Ένα απο τα καλύτερα campaigns που έχει φτιάξει η Bohemia Interactive και ένα απο τα DLCs που αξίζουν πραγματικά τα λεφτά τους.
Συνεχίζω με τις αποστολές του TacOps DLC επίσης για το ArmA 3.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 24 Mar 2018 14:30 by Georgios Manolis.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
26 Mar 2018 11:27 #213723 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Παίζω Yu-Gi-Oh Legacy of the Duelist, προσπαθώ να ξεκλειδώσω κάτι παλιές κάρτες για να φτιάξω κάτι παλιά decks που θέλω για να παίζω for fun. Θέλει πολύ κάψιμο όμως γιατί πρέπει να της ανοίγεις σε packs, τα οποία pack κοστίζουν 400g.

Στο Deus Ex: Revision mod φτάνω αισίως σε έναν ακόμη τερματισμό, αυτός θα είναι με non-kill(εκτός από ένα αναγκαστικό), stealth(να μην σε δει κάμερα), no power ups για να ξεκλειδώσω τα σχετικά achievements. Μετά καπάκι θα το ξανά ξεκινήσω για να κάνω σιγά σιγά και τα υπόλοιπα που έχει, κάποια είναι αρκετά δύσκολα και από ότι είδα στο Steam μόλις 4 άτομα τα έχουν κάνει όλα.

More
26 Mar 2018 14:50 #213729 by Blood Prince
Την περασμένη εβδομάδα με αφορμή την άδεια απο την δουλειά βρήκα την ευκαιρία να ξεσκάσω και έπεσα με τα μούτρα και έλιωσα το Dark Souls 2 Scholar of the first sin και το τερμάτισα σε σημείο που ξέχασα τι σημαίνει διάβασμα καθώς διάβαζα αρκετά χαλαρά.

Τώρα βέβαια έχω και τρία άκρως ενδιαφέροντα DLC να απολαύσω για όταν ξαναπαίξω αλλά έχω και εκπαιδευτικές υποχρεώσεις και θα πρέπει να επανέλθω γιατί αν κόψω το διάβασμα θα πάει στράφι όλη η χρονιά και είναι κρίμα. :lol:

Πάντως δεν δυσκολεύτηκα αρκετά να τερματίσω το Dark Souls 2 Scholar of the first sin και επειδή θέλω να πετύχω όλα τα steam achievements καθώς με πώρωσε αρκετά,το καλοκαίρι που θα έχω χρόνο θα κάψω το New Game + αφού πρώτα τερματίσω τα τρία DLC. xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
28 Mar 2018 17:58 #213809 by Αργυρώ Σουμπάκα
Είπα να δοκιμάσω Bloodborne,πολύ ωραίο αλλά με προκαλεί ώρες ώρες για rage quit. :P
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
28 Mar 2018 21:35 #213814 by Αγγελική Γοργορίνη
Τερμάτισα προχθές το Dark Souls 2 μαζί με τα τρία dlc. Για άλλη μια φορά βυθίστηκα στη χωρίς τελειωμό μαγεία και δέος τού παιχνιδιού και για άλλη μια φορά αγάπησα όσο δεν πάει τη σειρά. Θεωρώ πως είναι το πιο εύκολο σε βαθμό δυσκολίας παιχνίδι της σειράς, με τα μόνα σημεία που με δυσκόλεψαν να είναι κάποια bosses απ' τα dlc (προφανώς και το κυρίως παιχνίδι είχε τις σπαστικές του στιγμές εδώ κι εκεί, αυτό έλειπε δα). Τώρα που τερμάτισα και τα τρία παιχνίδια της σειράς, δεν ξέρω τι θα κάνω πια με τη ζωή μου... Αστειεύομαι φυσικά. :P
Τερμάτισα επίσης και το The Cat Lady - πανέμορφο παιχνιδάκι, γεμάτο νοήματα.

Από χθες ασχολούμαι με το Call of Juarez: Gunslinger. Πορωτικό, αστείο, διασκεδαστικό. Ό,τι πρέπει για λίγη "ξεκούραση" ύστερα από ένα βαρβάτο παιχνίδι.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”