Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed Series: Γενική Συζήτηση

More
23 May 2016 11:49 #181657 by Eftychia
Εννοώ ιστορικές πληροφορίες, για τα πρόσωπα ή τα γεγονότα της εποχής στην οποία διαδραματίζονται τα παιχνίδια. Επειδή προσωπικά δεν έχω παίξει σε multiplayer mode :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 May 2016 13:00 #181659 by Marios Ntallaris
@ EfyUTU Δεν έχει κάτι τέτοιο, γιατί το multiplayer δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο story. Τα modes είναι του τύπου κάποιος είναι ο στόχος και πρέπει να τον σκοτώσεις χωρίς να σε καταλάβει ή έχει η ομάδα σου κάποια περιοχή και προσπαθείς να πάρεις αυτήν των αντιπάλων. Επίσης οι χαρακτήρες δεν είναι αληθινά πρόσωπα αλλά έχουν ονόματα ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους όπως Adventurer, Buccaneer κ.α. Στο Unity μόνο στο co-op παίζεις με τον Arno κανονικά και σε τοποθετεί σε κάποιο story, που πάλι αφορά κάποιο στόχο για να σκοτώσεις απλά σου λέει και κάποιες ιστορικές λεπτομέρειες.

@LimeBone Δεν χάνεις κάτι το Unity είχε μόνο co-op, και το Syndicate δεν είχε τίποτα από multiplayer.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης, Eftychia

More
24 May 2016 11:31 #181698 by Eftychia
@LimeBone Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση :) Δεν έχω παίξει multiplayer και γι'αυτό δεν γνωρίζω πολλά. Γράφω την εργασία μου πάνω στην Τριλογία του Ezio και προσπαθώ να καταλάβω αν σε multiplayer οι παίκτες συζητώντας με φίλους/συμπαίκτες για την ιστορία και τους χαρακτήρες μπορούν να ενισχύσουν ή να μάθουν κάτι για την Αναγεννησιακή ιστορία.

@Mario07 Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση :) Έχω παίξει μόνο single-player.
The following user(s) said Thank You: Marios Ntallaris

More
27 Nov 2016 13:35 - 27 Nov 2016 13:36 #189797 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Η Τhe Ezio Collection κυκλοφορεί για τα PS4 και Xbox One και αποτελείται από τα τρία επικά παιχνίδια του Ezio Auditore που λαμβάνουν χώρα στην Ιταλία κατά την διάρκεια της Αναγέννησης, καθώς και από τις δύο μικρού μήκους ταινίες AC: Lineage και AC: Embers. Η συλλογή επίσης περιέχει και όλα τα offline DLC που έχουν κυκλοφορήσει για τα παιχνίδια στο παρελθόν.

Σε γενικές γραμμές, το Ezio Collection για εμένα που έχω ξαναπαίξει τα τρία παιχνίδια όταν κυκλοφόρησαν ήταν μία αρκετά διασκεδαστική βόλτα, γεμάτη αναμνήσεις και νοσταλγία. Παρ' όλα αυτά δεν έχει γίνει κάποια τρομερή ανανέωση στα γραφικά ώστε να αιτιολογεί το κόστος. Τα παιχνίδια αυτά είναι αρκετά παλιά ώστε να τρέξουν σε υψηλά γραφικά σε μέτριους υπολογιστές της σημερινής εποχής. Φυσικά αν δεν διαθέτε έναν υπολογιστή και δεν έχετε παίξει ποτέ Assassin's Creed η συγκεκριμένη Collection αποτελεί μία πολύ καλή αγορά για εσάς. Ούτως ή άλλως η ιστορία του AC ουσιαστικά ξεκινάει με αυτά τα τρία παιχνίδια.

Διαβάστε ολόκληρο το review της The Ezio Collection εδώ.
Last edit: 27 Nov 2016 13:36 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
25 Jan 2017 18:25 #192976 by chris
Καλησπέρα σας,

Κάτι ωραίο που βρήκα.

Η Assassin’s Creed Greece σε συνεργασία με τo #Toysforkids παρέχει σε όλους τους θαυμαστές της σελίδας, κουπόνια έκπτωσης 15%, για να αποκτήσετε τις αγαπημένες σας φιγούρες Assassin’s Creed.

Ο κωδικός κουπονιού είναι: ASS-CRE-GR-15.

Θα βρείτε όλες τις φιγούρες εδώ: goo.gl/4GbJJl…

Πήρα το post από το facebook www.facebook.com/AssassinsCreedGreece/?fref=ts

More
25 Jan 2017 18:49 #192978 by Αγγελική Γοργορίνη

kin wrote: Καλησπέρα σας,

Κάτι ωραίο που βρήκα.

Η Assassin’s Creed Greece σε συνεργασία με τo #Toysforkids παρέχει σε όλους τους θαυμαστές της σελίδας, κουπόνια έκπτωσης 15%, για να αποκτήσετε τις αγαπημένες σας φιγούρες Assassin’s Creed.

Ο κωδικός κουπονιού είναι: ASS-CRE-GR-15.

Θα βρείτε όλες τις φιγούρες εδώ: goo.gl/4GbJJl…

Πήρα το post από το facebook www.facebook.com/AssassinsCreedGreece/?fref=ts

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Αν κατάλαβα καλά, ισχύει μόνο γι' αυτούς που έχουν κάνει like τη σελίδα αυτή στο facebook? Άρα μόνο αυτοί δικαιούνται το κουπόνι?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”