Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed Series: Γενική Συζήτηση

More
12 Apr 2016 12:10 - 13 Apr 2016 14:02 #179807 by G
Mιας και είμαι "φάν" της σειράς, θα σου πω τη γνώμη μου. Πλούσιο ιστορικό περιεχόμενο υπάρχει σε όλα τα AC και όσο προχωράει η σειρά τόσο το εμβαθύνουν. Αν εννοείς όμως απο την μεριά gameplay/σενάριο/πλοκή φυσικά η τριλογία του Ezio/Desmond ήταν και είναι ότι καλύτερο και προσωπικά απ'τις αγαπημένες μου, αλλά ως γνωστόν η ubisoft αρμέγει την αγελάδα σε βαθμό αηδίας.
Last edit: 13 Apr 2016 14:02 by Πιέρρος Φουστέρης.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης, Eftychia

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Apr 2016 12:30 #179809 by Τάσος Μαραγκός
Δεν ειχα γραψει μιας και δεν τα πολυσυμπαθουσα τα AC.
Εχω παιξει το AC 2,το καραγουσταρα και πιστευω ειναι το καλυτερο και λιγο το black flag το οποιο το παρατησα δν μου αρεσε.Τα υπολοιπα απλα τα εχω δει σε βιντεακια-streams.
Αλλα αυτες τις μερες παιζω το AC ROGUE,ps3 και μπορω να πω οτι μου αρεσει.

More
12 Apr 2016 13:09 #179812 by Δημήτρης Πασχάλογλου
Τώρα είδα ότι έχει συζήτηση και για τα AC! Τα έχω τερματίσει όλα τα προηγούμενα και τώρα παίζω το Syndicate και γουστάρω τρελά βικτωριανό Λονδίνο!!!
Αγαπημένο είναι το 2 και πιο βαρετό το 3. :)

More
12 Apr 2016 15:24 #179822 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Το Rogue ουσιαστικά, αν εξαιρέσουμε την ιστορία, είναι μια "κομμένη" έκδοση του Black Flag. Για μένα το Assassin's Creed 4 ήταν το καλύτερο μέχρι τώρα, αν και μου ἀρεσε και το Brotherhood ιδιαίτερα. Δεν έχω παίξει ακόμα το Unity και το Syndicate.

More
12 Apr 2016 19:09 #179836 by Eftychia
1. 2. Ξεκίνησα με το AC II λόγω του θέματος της διπλωματικής μου (γράφω για την αναπαράσταση ιστορικού περιεχομένου στην τριλογία του Ezio και κατά πόσο οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν κάποια ιστορική γνώση όσον αφορά την ιστορία της Αναγέννησης). Φυσικά το γεγονός ότι αποτυπώνεται η αναγεννησιακή Ιταλία με εξιτάρει απίστευτα.
3. Η σύνδεση Desmond-προγόνων του μου άρεσε. Υπήρχε μια σύνδεση παρελθόντος-παρόντος.
4. Κάποια στιγμή, ίσως. Αν και θα μου άρεσε να δω και κάτι από αρχαία Ελλάδα ή αρχαία Αίγυπτο :)

More
13 Apr 2016 15:48 - 13 Apr 2016 15:50 #179896 by G
@Professor_Severus_Snape
Το Rogue αν και δεν το έχω παίξει ακόμα έχω δεί κι εγώ απο τα διάφορα walkthroughs οτι όλο το setting είναι black flag. Κατ' εμέ εκτός απο το story που θέλω να δω πως είναι να έχεις έναν Templar, το ότι είναι ίδιο setting με το black flag δεν με ενοχλεί καθόλου μιας και το θεωρώ κλάσης ανώτερο απο το 3 και πολύ ωραίο!

@EfyUTU
Αυτό είναι κι 'μένα το "όνειρο" μου να δώ ένα setting βασισμένο στην αρχαία Ελλάδα [strike]ή[/strike] και αρχαία Αίγυπτο, αλλά και επί Ρωμαικής Αυτοκρατορίας (!) αν και δεν παίζει να γίνει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον έτσι δείχνει ότι πάει η όλη πορεία της σειράς (στα games), όλο και πιο κοντά στο σήμερα έρχεται. Άν και άμα γίνει κάτι τέτοιο πάντως θα το ήθελα με το όλο το ύφος της τριλογίας του Ezio/Desmond και μόνο, άν το κάνουν όπως το unity, κλπ, τότε να μην το κάνουν ποτέ.
Last edit: 13 Apr 2016 15:50 by G.

More
13 Apr 2016 19:08 #179909 by Δημήτρης Πασχάλογλου
Θα συμφωνήσω με τον Καθηγητή Snape ότι το Rogue είναι ίδιο το Black Flag και νομίζω πως βγήκε σαν συνδετικός κρίκος. Δεν πρωτοτυπεί αλλά είναι όμορφο παιχνίδι και είναι καλό που δείχνει την άλλη πλευρά της αιώνιας μάχης (έδειξε και στο 3 αλλά γενικά το παιχνίδι ήταν βαρετό).

More
13 Apr 2016 20:28 #179920 by G
Ακριβώς αυτό είναι που το κάνει ωραίο το Rogue. Θα ήθελα να δώ και σε επόμενα games, stories απο την μεριά των Templars. Μακάρι!

More
13 Apr 2016 21:11 #179924 by Δημήτρης Πασχάλογλου
Σε βάζει σε σκέψη όταν συγκρίνεις τα πιστεύω των templars και των assassins! Είναι πιο καλό από το να σε αναγκάζει να θεωρήσεις τυφλά τους templars για κακούς. Αν δεν γνωρίσεις καλά και τον εχθρό δεν είναι τόσο ολοκληρωμένη η ιστορία. ;)
Χτυπάει μεγάλα ιστορικά γεγονότα πάντως η σειρά λες να δούμε κανένα Παγκόσμιο πόλεμο ή να το πάει όπως είπατε Αίγυπτο (που βγήκε και βρόμα για εκεί);;;

More
13 Apr 2016 22:15 - 14 Apr 2016 23:13 #179930 by G
Σε βάζει σε σκέψη όταν συγκρίνεις τα πιστεύω των templars και των assassins! Είναι πιο καλό από το να σε αναγκάζει να θεωρήσεις τυφλά τους templars για κακούς. Αν δεν γνωρίσεις καλά και τον εχθρό δεν είναι τόσο ολοκληρωμένη η ιστορία.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπες. Δεν σε έχει σε μια μονόπλευρη ιστορία τύπου hollywood, με τους καλούς αμερικάνους και όλους τους άλλους κακούς, κοκ! Να πώ την αμαρτία μου καλοί χρύσοι οι Assassins αλλά και οι Templars έχουν μια άλλη αίγλη!

Τώρα σχετικά με την Αίγυπτο σε graphic novel έχει βγεί μια τριλογία(?) αν θυμάμαι καλά απο την [strike]Anubis[/strike] Διόπτρα. Επειδή ακόμα δεν την έχω πάρει δεν γνωρίζω αν πρόκειται για την αρχαία Αίγυπτο ή πιο μετά. Πάντως εγώ θα ήθελα πιο πολύ και αρχαία Ελλάδα με την όλη μυσταγωγία αλλά και με το background story του στην τριλογία του Ezio (βλ. Πρώτο Πολιτισμό, artifacts, κλπ). Τώρα λίγο θα με ξινίσει (ήδη το έχουν καταφέρει αυτό απο το unity και μετά) λίγο εώς πολύ άμα βάλουν πιο σύγχρονες εποχές με όπλα κλπ. Στο τέλος θα το κάνουν sci fi :P
Last edit: 14 Apr 2016 23:13 by G.