Σε βάζει σε σκέψη όταν συγκρίνεις τα πιστεύω των templars και των assassins! Είναι πιο καλό από το να σε αναγκάζει να θεωρήσεις τυφλά τους templars για κακούς. Αν δεν γνωρίσεις καλά και τον εχθρό δεν είναι τόσο ολοκληρωμένη η ιστορία.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπες. Δεν σε έχει σε μια μονόπλευρη ιστορία τύπου hollywood, με τους καλούς αμερικάνους και όλους τους άλλους κακούς, κοκ! Να πώ την αμαρτία μου καλοί χρύσοι οι Assassins αλλά και οι Templars έχουν μια άλλη αίγλη!
Τώρα σχετικά με την Αίγυπτο σε graphic novel έχει βγεί μια τριλογία(?) αν θυμάμαι καλά απο την [strike]Anubis[/strike] Διόπτρα. Επειδή ακόμα δεν την έχω πάρει δεν γνωρίζω αν πρόκειται για την αρχαία Αίγυπτο ή πιο μετά. Πάντως εγώ θα ήθελα πιο πολύ και αρχαία Ελλάδα με την όλη μυσταγωγία αλλά και με το background story του στην τριλογία του Ezio (βλ. Πρώτο Πολιτισμό, artifacts, κλπ). Τώρα λίγο θα με ξινίσει (ήδη το έχουν καταφέρει αυτό απο το unity και μετά) λίγο εώς πολύ άμα βάλουν πιο σύγχρονες εποχές με όπλα κλπ. Στο τέλος θα το κάνουν sci fi