Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed Series: Γενική Συζήτηση

More
29 Jul 2015 12:31 #166416 by Nikos Andrwnas
1.απο το 1ο με τον αλταιρ
2.με το desmont ηταν πιο ωραιο το storyline
3.για το μελλον δε ξερω εχω τοσο καιρο το unity με τελειωμενο story και το εχω παρατησει γιατι ενα trophie μου γκλιτσαρε
δε νομιζω να ξαναπαρω αλλο και με στεναχωρει γιατι τα εχω πλατηνιασει ολα(το 1ο δεν ειχε trophie)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Aug 2015 12:53 - 03 Aug 2015 13:09 #166837 by G
Έπιτέλους! Modern day ξανά στο AC Syndicate!
Διαβάστε εδώ την συνέντευξη του creative director του AC Syndicate, που το λέει.
Ας ελπίσουμε να ξαναγυρίσουν στο basic story σιγά σιγά.. ή καλύτερα.. γρήγορα, γρήγορα...
Last edit: 03 Aug 2015 13:09 by G.

More
03 Aug 2015 13:41 #166842 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
1) Με ''τράβηξε'' το pirate-bahamas setting του Black Flag, οι ναυμαχίες οι εξερευνήσεις κ.τ.λ. Με άλλα λόγια αρχικά δεν ενδιαφέρθηκα για το Assassins VS Templars στοιχείο της ιστορίας.
2) Το πρώτο που έπαιξα είναι... το Black Flag!(Το οποίο είναι και το αγαπημένο μου, λόγω της αδυναμίας μου σε αυτά τα settings)
3) Δε θα με πείραζε αν δεν το τραβούσε στο backgorund τριών παιχνιδιών... Για να πω την αλήθεια το προτιμώ περιορισμένο το real-life aspect, όπως στο Black Flag.
4) Από gameplay δε τα βλέπω καλά τα πράγματα, γιατί είναι πολύ πιθανό να βγει άλλο ένα Unity, γιατί η κυρία Ubisoft μας έχει διδάξει ότι δεν μαθαίνει από τα λάθη της. Τώρα. όσον αφορά το story, εγώ θα απέλυα τους σεναριογράφους του Unity, και θα έπαιρνα κάποιους με καλύτερες ιδέες. Δε νομίζω να δούμε το AC sci-fi, διότι συνήθως διαδραματίζεται στο παρελθόν. Αν και κάθε χρόνο ανεβαίνουμε στό χρονοδιάγραμμα.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
03 Aug 2015 14:19 #166847 by Tony
Παιδια θα προτιμουσα μια διαφορετικη εποχη απο αυτη του ac III,black flag,syndicate.Το unity πιστευω ειχε τρομερο setting.Η εποχη του syndicate με τα καπελακια στις κεφαλες τιυ καθενος δεν με τραβαει καθολου.Θα προτιμουσα εποχη ezio~altair.Βεβαια πιστευω θα ηατν πολυ ωραιο το ac στο τωρα.
Ωρες-ωρες σκεφτομαι ποσο ωραιο θα ηταν ενα παιχνιδι με gameplay ac(με μια δοση ryse son of rome)με setting καποια εποχη της ελληνικης αρχαιοτητας.Μαχες σε πολεμους,free roam σε καποια αρχαια πολη κλπ.

More
06 Aug 2015 13:03 - 06 Aug 2015 13:04 #167076 by G
@tonyler
Θα διαφωνήσω για το unity και θα πώ ότι τo black flag είχε πολύ πιό ωραίο setting ρε συ.. Το unity, ήταν πολύ μονότονο(δεν το έχω παίξει -και αμφιβάλλω άμα το κάνω- αλλά εχώ δεί όλο το walktrough) σε σύγκριση με τον BF που είχε πλοία, νησιά, θάλασσα και ότι τραβάει η ψυχή σου!! Το unity απλά ήταν μια μεγάλη βαρετή πόλη, καμία εναλλαγή στο περιβαλλον, περιοχές, κλπ.
Για το syndicate έυχομαι να είναι καλό γιατί μέχρι στιγμής δεν με έχει ενθουσιάσει και τρελά, το μόνο θετικό είναι ότι θα έχει modern day και ας ελπίσουμε το come back της basic story του AC.
Πόσο συμφωνώ μαζί σου! Πόσο θα ήθελα να δώ και εγώ το AC σε αρχαία ρώμη και ακόμα πιο πολύ αρχαία ελλάδα. Το setting του θα ήταν epic, όπως και όλο το story του. Θα το έλιωνα 25 ώρες το 24ωρο άνετα! :silly:
Last edit: 06 Aug 2015 13:04 by G.

More
06 Aug 2015 15:16 #167085 by Tony
Και το black flag ειχε ωραιο settig,αλλα εμενα σαν παιχνιδι δεν μου αρεσε.Οι ναυμαχιες και το περα δωθε στη θαλασσα με κουραζαν.Εχω περασει τα μισα sequence και δε το βλεπω να του ξανα δινω ευκαιρια.Ισως γι'αυτο το παραμελω συνεχεια

More
07 Aug 2015 13:41 #167153 by G
Αυτό ακριβώς έχω και εγώ με το Unity :P
Btw, σιγά σιγά το Syndicate αρχίζει και με πείθει μετά απο το τελευταίο walkthrough που βγάλαν.

Για να δούμε..

More
07 Aug 2015 14:29 #167172 by Tony
Φαινεται πολυ ωραιο(τη νυχτα).Το οτι προσπαθουν να κανουν καλυτερο το stealth ειναι πολυ θετικο.Βεβαια αυτο που κανει και γινεται αορατη ειαι λιγο καπως....

More
07 Aug 2015 14:56 #167177 by G
Ναι ισχύει αυτό που γίνεται αόρατη, όλο και κάποια λογική εξήγηση θα έχουν τι παίζει με αυτό

More
12 Apr 2016 10:19 #179802 by Eftychia
Καλημέρα!

Υπάρχουν fans της Τριλογίας του Ezio που πιστεύουν ότι ήταν από τα καλύτερα και πιο "πλούσια" σε ιστορικό περιεχόμενο παιχνίδια της Ubisoft?