EfyUTU, To έκανα κι εγώ. Έυχομαι ότι καλύτερο με την διπλωματική σου!
jimmy758 wrote: Ποοο ωραίο το βιντεάκι!!! Θα γούσταρα Desmond Miles τον απόλυτο Assassin! Δεν ξέρω τον λόγο που παρεκτράπει από το original σενάριο, μάλλον για να ξεζουμίσουν τη σειρά σε παραπάνω από 6 παιχνίδια, αλλά πλέον έγινε πιο μονότονο γιατί τώρα δεν βλέπεις τι αντίκτυπο έχουν στην πραγματική ζωή όλα όσα κάνεις στο animus (το έκαναν και videogame inception). Δεν λέω όμορφα τα παιχνίδια μετά το 3 αλλά έχασαν την ταυτότητα τους, χάθηκε ο σκοπός και δεν βλέπεις τον αγώνα της σύχρονης ζωής των assassins. 
Συμφωνώ με όλο το post σου jimmy! Δυστηχώς έτσι όπως έχει καταντήσει γενικά η βιομηχανία του gaming (και να τα μόνο αυτή, βλέπε μουσική, κοκ) για το παραδάκι και μόνο ξεζουμίζουν αλλά και αλλοιώνουν ένα πανέμορφο στόρυ, έναν πανέμορφο κόσμο που δημιούργησαν και να το πετάξουν στα σκουπίδια για να βγάλουν όλα τα αναλώσιμα, βλέπε unity, κοκ..
btw, σε προηγούμενο post μου έκανα ένα λάθος που τώρα το κατάλαβα για την graphic novel που βγήκε στα ελληνικα απο την Διόπτρα και όχι απο την Anubis που είχα γράψει. Και απ'όσο διαβάζω τώρα, δεν πρέπει να είναι στην αρχαία Αίγυπτο αλλά στην Αίγυπτο του 1257μχ.