Λοιπόν, ας απάντησω κι εγώ στις ερωτήσεις που έθεσα!
1. Ήταν χειμώνας, νύχτα. Έξω έκανε κρύο, ο αέρας λυσσομανούσε και η μπόρα ξέσκιζε τα πάντα στο διάβα της. Μέσα στο σπίτι η ζεστή θαλπωρή ενός νέου game που έπεσε στα χέρια του νεαρού rasmo εντελώς τυχαία ήταν μια νότα χαράς και ζεστασιάς εκείνο το χειμωνιάτικο βράδυ. χαχαχ, όκ το πάω σοβαρά τώρα! Άν θυμάμαι καλά εντελώς τυχαία είχε πέσει στο μάτι μου ένα walkthrough του 2 (όταν είχε πρωτοβγεί). Αυτό που με τράβηξε αλλά και κράτησε ήταν η όλη φάση αυτόυ του λίγου που έβλεπα από το walkthrough που είχα δεί (ιταλία, parkour, μυστικισμος, αρχαίος/πρώτος πολιτισμός, δολοφονίες, κλπ). Αυτό ήταν, ένας νέος έρωτας γεννήθηκε!
2. Όπως είπα από πάνω το έμαθα από το 2 αλλά το άρχισα απ'το 1ο, γιατί μου κέντρισε το ενδιαφέρον το όλο story του και ήθελα να το πάρω με την σειρά!
3. Όχι καθόλου. Ίσα, ίσα με ξενέρωσε πάρα πολύ και γι'αυτό το unity άμα το παίξω, θα το παίξω μόνο και μόνο για να το τερματίσω, έτσι για την συλλογή. Πιστέυω άμα η ubisoft συνέχιζε με το basic storyline της θα ήταν απίστευτο. Στο παρακάτω βίντεο ο ηθοποιός που έδωσε τη φωνή του στον desmond μάς λέει τα αρχικά σχέδια που είχε η ubisoft για τον χαμένο πρωταγωνιστή του modern day των πρώτων παιχνιδιών της σειράς. Σύμφωνα με αυτά τα αρχικά σχέδια, λοιπόν, ο desmond δε θα πέθαινε στο AC III αλλά θα εμφανιζόταν και σε 3 ακόμα παιχνίδια, το τέλος των οποίων θα σηματοδοτούσε και το τέλος του game. To όραμα που είχαν οι δημιουργοί του AC για τον desmond ήταν μετά από κάθε παιχνίδι, να αποκτάει τις ικανότητες των προγόνων του, Ezio, Altair, Connor και των τριών επόμενων, μέχρις ότου να μετατραπεί στον απόλυτο ασσασσίνο, με την ικανότητα να ταξιδεύει στο παρελθόν! Αξίζει να το δείτε:
4. Ευελπιστώ να ξαναφέρουν στην επιφάνεια το όλο αρχικό story της σειράς(modern day, πρώτος πολιτισμός και artifacts, κλπ) μιας και η ουσία του AC είναι αυτή, αλλίως θα πρέπει κατ'εμέ ή να το σταματήσουν ή να του αλλάξουν όνομα μιάς και θα έχει εξελιχθεί σε κάτι άλλο. Αλλά πιστέυω ότι πρός τα εκεί οδέυει(προς sci fi) είτε με το παλιό/βασικό σενάριο είτε με την τωρινή του στροφή που έχουν κάνει.