Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed Series: Γενική Συζήτηση

More
27 Jul 2015 13:36 - 27 Jul 2015 13:49 #166258 by G
Καλησπέρα στους απαντάχου "Assassins" του GameWorld !
Μιάς και δεν βρήκα άλλο σχετικό τόπικ (Admins, έψαξα και δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Άν δεν το έχω βάλει στην κατάλληλη κατηγορία ας το μεταφέρετε στην πιό σώστη) και επειδή ήθελα ένα θέμα με γενική συζήτηση για την αγαπημένη μου(μας-σε όποιον) σειρά που ξεφέυγει απο τα όρια του just a game(τουλάχιστον κατ'εμέ), ανοίγω αυτό το τόπικ για να μιλήσουμε για το AC και τον κόσμο του.
Θετικά/αρνητικά σχόλια, νέα/ειδήσεις, απόψεις, artworks και οτιδήποτε σχετικό με την αγαπημένα μας σειρά, το ποστάρουμε εδώ (πάντα με σεβασμό στον συνομιλητή μας αλλά και προσοχή στους κανόνες του φόρουμ).
Άς αρχίσω με κάποιες γενικές ερωτήσεις, που όποιος φάν θέλει απαντάει, πρίν κάνουμε τo μακροβούτι στον κόσμο του AC.

1. Πώς ξεκινήσατε να παίζετε AC, τι σας τράβηξε σε αυτό αλλά και τι σας κράτησε?
2. Ποιό είναι το πρώτο της σειράς που παίξατε?
3. Σας άρεσε που η ubisoft στην ουσία έφυγε απο το αρχικό της σενάριο(desmond, στόρυ με πρώτο πολιτισμό, εκτός animus, κλπ) ή όχι?
4. Πώς (προ-)βλέπετε την εξέλιξη του παιχνιδιού και το storyline του? Πιστέυετε ότι θα δούμε το AC sci-fi?

Αυτά για να κάνουμε μια απλή αρχή. Θα τις απαντήσω κι εγώ όταν βρώ λίγο περισσότερ χρόνο.

Καλή μας άρχη και καλές συζητήσεις να' χουμε! :side:

Nothing is True, Everything is Permitted
Last edit: 27 Jul 2015 13:49 by G.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jul 2015 13:49 #166263 by Tony
1)Το ac το εμαθα απο video του AC III στην Ε3.Τοτε μου φανηκε πολυ ωραιο ,αλλα οταν πηγα να το παιξω με απογοητευσε.Με την πρωτη ευκαιρια το ξεφορτωθηκα.
2)AC 2.Τρομερο παιχνιδι.
3)Θεωρουσα μεγαλη χαζομαρα να εμπλεκεται στο σεναριο ο desmond και τα animus.Θα το προτιμουσα χωρις αυτα τα 2.
4)Μονο ετσι θα σωθει η σειρα.Αν δε βγαλουν ενα assassin's creed του τωρα η ενα sci-fi τους βλεπω να ξεκινανε καινουριο ετησιο franchise.
Το watch dogs κατι πηγε να κανει ,αλλα πιστευω του λειπουν αρκετα πραγματα για να θεωρηθει μοντερνο ac.

More
27 Jul 2015 14:31 #166267 by Πιέρρος Φουστέρης
1) Το πρώτο AC που έπαιξα ήταν το Assassin's Creed με τον Altair (συνεπώς, το πρώτο της σειράς). Παρακολουθούσα τον αδερφό μου για λίγες μέρες και, ύστερα, όρμησα και εγώ, διότι λατρεύω το open world (όσο open world μπορούσε να είναι το πρώτο) και, φυσικά, τα assassinations και τα λοιπά στοιχεία που μου φάνηκαν καινούρια, σε σχέση με τα παιχνίδια που είχα παίξει μέχρι στιγμής. Τα ίδια πράγματα ήταν και που με κράτησαν στο να παίξω όσα AC έπεσαν στα χέρια μου (έχω παίξει από το πρώτο μέχρι και το Black Flag).
2) Όπως γράφω και στο νούμερο 1, το πρώτο AC ήταν το πρώτο της σειράς, αλλά κάηκα περισσότερο με το AC 2, γιατί μου άρεσε πολύ ο Ezio ως πρωταγωνιστής.
3) Φυσικά και μου άρεσε. Το όλο σενάριο με τον Desmond να διεισδύει στο DNA του και να παρακολουθεί μνήμες προγόνων του που έζησαν εκατοντάδες χρόνια πριν ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Ακόμα πιο ενδιαφέρον ήταν το γεγονός ότι το παρελθόν του (που, ουσιαστικά, δεν είναι το δικό του, αλλά των προγόνων του) τον ακολούθησε και οι Templars τον κυνηγούν για να τον σταματήσουν.
4) Αν συνεχίσουν τα AC να προχωρούν στον χρόνο, τότε, κάποια στιγμή, θα φτάσουν στο παρόν ή και στο μέλλον. Δεν ξέρω πώς θα είναι, όμως, διότι, αν δεν το φτιάξουν όπως πρέπει, προσωπικά, θα χαλάσουν το όλο σενάριο (χρησιμοποίηση του DNA για να βρεθούν μνήμες προγόνων κτλ.).

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
27 Jul 2015 14:52 #166269 by Άρης Φουρναράκης
1. AC ξεκινησα να παιζω οταν ειδα το ποιο epic trailer που εχει γινει ποτε για την σειρα AC. Αναφερομαι στο trailer του AC: Revelations. Aκομα το βλεπω και ανατριχιαζω. Αφου λοιπον ετρεξα να το προπαραγγειλω , αγορασα με την μια ολα τα προηγουμενα και τα ελιωσα μεχρι να επερνα στα χερια μου το revelations. Απο τοτε τα εχω παιξει ολα εκτος το rogue.
2. To 1o που επαιξα ηταν το 1ο AC οταν κυκλοφορησε. Απλα επειδη τοτε ηταν αρκετα βαρυ, το παρατησα και το επαιξα αρκετα χρονια αργοτερα.
3. Οχι γιατι μου αρεσε η εναλλαγη. Ακομα και το AC 3 που ειναι το χειροτερο απο ολα κατα την γνωμη μου , σωθηκε καπως απο την εξελιξη στην ιστορια του Desmond.
4. I hope not :S

More
27 Jul 2015 15:18 #166272 by pavlos afisidis
1. AC2 , AC brotherhood τα αγαπημενα μου
2. AC3 Tο χειροτερο για μενα

More
27 Jul 2015 16:12 #166276 by G
Λοιπόν, ας απάντησω κι εγώ στις ερωτήσεις που έθεσα!

1. Ήταν χειμώνας, νύχτα. Έξω έκανε κρύο, ο αέρας λυσσομανούσε και η μπόρα ξέσκιζε τα πάντα στο διάβα της. Μέσα στο σπίτι η ζεστή θαλπωρή ενός νέου game που έπεσε στα χέρια του νεαρού rasmo εντελώς τυχαία ήταν μια νότα χαράς και ζεστασιάς εκείνο το χειμωνιάτικο βράδυ. χαχαχ, όκ το πάω σοβαρά τώρα! Άν θυμάμαι καλά εντελώς τυχαία είχε πέσει στο μάτι μου ένα walkthrough του 2 (όταν είχε πρωτοβγεί). Αυτό που με τράβηξε αλλά και κράτησε ήταν η όλη φάση αυτόυ του λίγου που έβλεπα από το walkthrough που είχα δεί (ιταλία, parkour, μυστικισμος, αρχαίος/πρώτος πολιτισμός, δολοφονίες, κλπ). Αυτό ήταν, ένας νέος έρωτας γεννήθηκε!

2. Όπως είπα από πάνω το έμαθα από το 2 αλλά το άρχισα απ'το 1ο, γιατί μου κέντρισε το ενδιαφέρον το όλο story του και ήθελα να το πάρω με την σειρά!

3. Όχι καθόλου. Ίσα, ίσα με ξενέρωσε πάρα πολύ και γι'αυτό το unity άμα το παίξω, θα το παίξω μόνο και μόνο για να το τερματίσω, έτσι για την συλλογή. Πιστέυω άμα η ubisoft συνέχιζε με το basic storyline της θα ήταν απίστευτο. Στο παρακάτω βίντεο ο ηθοποιός που έδωσε τη φωνή του στον desmond μάς λέει τα αρχικά σχέδια που είχε η ubisoft για τον χαμένο πρωταγωνιστή του modern day των πρώτων παιχνιδιών της σειράς. Σύμφωνα με αυτά τα αρχικά σχέδια, λοιπόν, ο desmond δε θα πέθαινε στο AC III αλλά θα εμφανιζόταν και σε 3 ακόμα παιχνίδια, το τέλος των οποίων θα σηματοδοτούσε και το τέλος του game. To όραμα που είχαν οι δημιουργοί του AC για τον desmond ήταν μετά από κάθε παιχνίδι, να αποκτάει τις ικανότητες των προγόνων του, Ezio, Altair, Connor και των τριών επόμενων, μέχρις ότου να μετατραπεί στον απόλυτο ασσασσίνο, με την ικανότητα να ταξιδεύει στο παρελθόν! Αξίζει να το δείτε:

4. Ευελπιστώ να ξαναφέρουν στην επιφάνεια το όλο αρχικό story της σειράς(modern day, πρώτος πολιτισμός και artifacts, κλπ) μιας και η ουσία του AC είναι αυτή, αλλίως θα πρέπει κατ'εμέ ή να το σταματήσουν ή να του αλλάξουν όνομα μιάς και θα έχει εξελιχθεί σε κάτι άλλο. Αλλά πιστέυω ότι πρός τα εκεί οδέυει(προς sci fi) είτε με το παλιό/βασικό σενάριο είτε με την τωρινή του στροφή που έχουν κάνει.

More
27 Jul 2015 16:43 #166280 by Marios Ntallaris
1. Ως PC Gamer το πρώτο και πιο εμφανές πράγμα που με τράβηξε ήταν τα γραφικά, αφού ασχολήθηκα και άλλο με τον τίτλο κόλλησα με το gameplay, και φυσικά με την ιστορία σε επίπεδο να έχω όλα τα βιβλία, τα παιχνίδια και σχεδόν όλα τα comics.
2.Ξεκίνησα με το 1 και τον Great Mentor Altair, και συγκεκριμένα με την Director's Cut που είχε βγει για το PC.
3.Δεν με χάλασε αυτό το concept με τον απρόσωπο πρωταγωνιστή αλλά προτιμούσα τον Desmond.
4.Στο μέλλον ελπίζω ή να επαναφέρουν κάπως τον Desmond, βρήκα και αυτό το ενδιαφέρον βίντεο

ή να εισάγουν κάποιο νέο πρωταγωνιστή. Αυτό που σίγουρα δεν θέλω είναι αργή εξέλιξη της ιστορίας στο modern day ανά παιχνίδι όπως έγινε με το Unity. Δεν νομίζω τώρα να βάλουν σύγχρονες εποχές, δεν ταιριάζουν πολύ στο francise πιστεύω.

More
28 Jul 2015 09:43 #166313 by G
@Ntallaris
Κι εγώ φίλε αυτό ευελπιστώ να έχει γίνει με τον desmond. Μακάρι να έχουμε την επιστροφή του αλλά και την επιστροφή στο βασικό σενάριο του AC με τον πρώτο πολιτισμό, κτλπ, γιατί καλό και οι μνήμες και μέσα στο animus αλλά το όλο main point του AC θεωρώ είναι άλλο.
Btw, κοιτάζοντας στο κανάλι του AC Conspiracies βρήκα αυτό με τίτλο "Desmond Is Alive | Finally Confirmed"

Kι όμως είναι alive! Έυχομαι να μας εκπλήξει ευχάριστα η ubisoft.

More
29 Jul 2015 05:17 #166398 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Εγώ φέτος καταπιάστηκα με τη σειρά, ξεκινώντας από την αρχή, και σήμερα άρχισα το Assassin's Creed II. Η πρώτη παρατήρηση που έχω να κάνω αφορά τη... δυσκολία που μπορείς να βάλεις στον εαυτό σου απενεργοποιώντας το HUD και ειδικότερα το mini map. Τερμάτισα το πρώτο game δίχως HUD και η αλήθεια είναι ότι με κούρασε ως ένα -ίσως και αρκετά σημαντικό- βαθμό με τις αναζητήσεις, ωστόσο ήταν ένα παιχνίδι "παλέψιμο" χωρίς καθοδήγηση. Δηλαδή στις 13-14 αποστολές του παιχνιδιού είχες να βρεις τουλάχιστον τρία άτομα ούτως ώστε να συλλέξεις πληροφορίες και στη συνέχεια να ψάξεις τον προς δολοφονία στόχο σου (εξ ου και ο επαλαμβανόμενος χαρακτήρας του παιχνιδιού). Και μπορούσες να πεις, αν είχες την αντοχή, την υπομονή και τον χρόνο, ότι Ο.Κ., το παλεύεις να παίξεις έτσι.

Στο Assassin's Creed II, όμως, νομίζω ότι αυτό δε μπορεί να συμβεί ξανά, φτου κι απ' την αρχή, κυρίως γιατί το παιχνίδι είναι πολύ μεγαλύτερο σε διάρκεια κι έχει πολύ περισσότερες side missions που είναι κρίμα να μην κάνεις, τουλάχιστον αν θες να μπεις στο μέγιστο βαθμό στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Αν η διάρκειά του όσον αφορά μόνο τις main missions είναι 15-20 ώρες, όπως λέει ο Μάνος στο review , τότε, απλά, χωρίς HUD το παιχνίδι αφενός δε βγαίνει, αφετέρου θα σου αφήσει καμιά ημικρανία και δε θα το ευχαριστηθείς κιόλας. Για το story δε μπορώ να πω πολλά, καθώς είμαι ακόμη πριν το "καλημέρα", ουσιαστικά.

Για το πρώτο game, νομίζω ότι το βασικότερο αρνητικό του ήταν η επανάληψη του ίδιου πράγματος από την αρχή μέχρι το τέλος, κι αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος που παγκομίως έμεινε κάτω του 8/10.

More
29 Jul 2015 11:17 - 29 Jul 2015 11:44 #166412 by G
Μεγάλε καθηγητά severus snape, συμφωνώ απόλυτα για το AC 1 με τον altair, το όλο gameplay του ήταν πολύ μονότονο και πολύ επανάληψη στις αποστολές σε όλες τις πόλεις εκτός μερικών εξαιρέσεων. Στην αρχή πήγα να το παρατήσω, αλλά επειδή ήθελα να δώ το βασικό story του AC το έφτασα ως στο τέλος και πιστέυω άξιζε πολύ.
Σου έυχομαι καλό gaming με την AC trilogy(2, Brotherhood, Revelations) που σ'αυτή ξεδιπλώνεται όλο το καλό και βασικό story and the rest. Η συμβουλή μου που έχω να σου δώσω (αυτό που έκανα κι εγώ) είναι να διαβάσεις/εξερευνήσεις οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα σου, για να βουτήξεις ακόμα πιό βαθία στον κόσμο του AC(αν σε σαγηνεύει βεβαία) και να τον γνωρίσεις καλύτερα, γιατί πιστέυω το AC δεν είναι μόνο ένα game με ένα καλό story, συνδέει ιστορία/πραγματικότητες/θεωρίες/κλπ.

Btw, το καλύτερο AC trailer πιστέυω. Τρομερή ατμόσφαιρα, πολύ δυναμικό και απίστευτο soundtrack!
Last edit: 29 Jul 2015 11:44 by G.